فراورده هاي نسوزايران ( كفرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10179

پاسخ : فراورده هاي نسوزايران ( كفرا )

به اندازه کافی در مورد کفرا نظر و تحلیل گذاشته ام،سعی میکنم دیگه پستی نزنم.
    شاید فقط یک پست بذارم، اونم قیمت فروشم باشه .
    آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2019/01/01, 21:51.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• بابک 52
      ستاره‌دار (27)
      • Mar 2011
      • 17028

کفرا :

1) کل سود ساخته شده در 9 ماهه سال 1397 همانطور که قبلا " هم عرض کرده بودم بین 1300 تا 1400 ریال می باشد . درسته که این میزان سود نسبت به 9 ماهه سال 1396 حدودا " 2.8 برابر شده ولی خب قیمت سهم هم در زمان اعلام سود نه ماهه سال 1396 حسابرسی نشده ( 1396/10/30) برابر 4608 ریال بوده و قیمت سهم همین حالا و قبل از 1397/10/30 برابر 11،157 ریال یعنی قیمت سهم هم 2.42 برابر شده نسبت به سال قبل ( اطلاعات 1300 ریال تا 1400 ریال جهت سود 9 ماهه حدود دو هفته دیگر تازه روی کدال خواهد آمد )

در هر صورت همانطور که عرض کردم کفرا برای سال 1397 ماگزیم 2100 ریال سود خواهد ساخت و قیمت سهم در زمان مجمع با پی بر ای 6.67 زمان مجمع سال قبل قیمت کفرا 14000 ریال می تواند باشد یعنی حدود 25 درصد سود از همین حالا تا اردیبهشت 1398

2)طرح جمبزه سه فاز دارد که فاز اول آن در 22 بهمن امسال افتتاح می شود .
      آخرین ویرایش توسط بابک 52؛ 2019/01/05, 08:57.
      The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• karan
        عضو جدید
        • Jun 2018
        • 8

سلام.5 شنبه رفتم بانک سود کفرا را بگیرم گفت شرکت موجودی نداره.امروزبه امور سهام زنگ زدم گفتند باید حساب شارژ بشه.فردا تماس بگیرید.سالهای قبل سابقه این طوری نداشتیم.کسی اطلاع داره مشکل چیه؟

نظر

• karan
          عضو جدید
          • Jun 2018
          • 8

امروز تماس گرفتم امور سهام گفتند تا الان نتونستیم پول به حساب بریزیم.

نظر

• بابک 52
            ستاره‌دار (27)
            • Mar 2011
            • 17028

با سلام و احترام

این موضوع بسیار طبیعیه و خیلی از شرکتها سود سهام را با تاخیر پرداخت می کنند

ضمنا" با توجه به پیگیری های اینجانب از مدیریت شرکت کفرا ، علت نگه داشتن نقدینگی برای خرید بلوک کفپارس هست که این هفته قرار هست انجام شود.

و امروز 500 میلیون تومان حساب شارژ شده است

جای نگرانی نداره . قطعا با خرید بلوک کفپارس سود آوری کفرا برای سال 1398 تغییر خواهد کرد
            The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• رادین1
              عضو فعال
              • Dec 2018
              • 4718

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
              با سلام و احترام

ضمنا" با توجه به پیگیری های اینجانب از مدیریت شرکت کفرا ، علت نگه داشتن نقدینگی برای خرید بلوک کفپارس هست که این هفته قرار هست انجام شود.

جای نگرانی نداره . قطعا با خرید بلوک کفپارس سود آوری کفرا برای سال 1398 تغییر خواهد کرد
              با سلام و ادب
              پیشاپیش از حسن نیت شما در معرفی سهمی که اطلاعات ویژه ای از آن دارید تشکر می کنم . اما برای خودم سوال است اگر قرار است اتفاق به این مهمی در کفپارس روی دهد و بلوکی به حجم 30 میلیون در حول و حوش 1000 زده شود و پس از آن بیش از 15 میلیون سهم از بازاری با شناوری پایین جمع آوری شود چرا وضعیت معاملات سهم اینقدر بی رمق است . خوب کسانی که قصد جمع آوری سهم را دارند چرا امروز در منفی جمع نکردند؟ یا سه چهار روز قبل که عرضه بیشتر و در منفی بود چرا خریدار قوی نبود؟ با تشکر

نظر

• karan
                عضو جدید
                • Jun 2018
                • 8

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
                با سلام و احترام

با سلام
                ضمن تشکر از پیگیری شما ،امروز رفتم اول صبح بانک گفتند حساب موچودی ندارد.اگر امکان داره لطفا پیگیری کنید .با تشکر

نظر

• cliff
                  عضو فعال
                  • Jun 2014
                  • 303

سلام
                  من امروز ساعت ۹:۱۵ دقیقه بانک بودم و سود رو گرفتم، حساب پول داشت
                  Using Tapatalk

نظر

• karan
                    عضو جدید
                    • Jun 2018
                    • 8

در اصل توسط cliff پست شده است View Post
                    سلام
                    من امروز ساعت ۹:۱۵ دقیقه بانک بودم و سود رو گرفتم، حساب پول داشت
                    با سلام من هم بعد از تماس با امور سهام ساعت 11 سود را گرفتم

نظر

• babak saleh
                      عضو عادی
                      • Aug 2011
                      • 31

چند روزه حقوقیها بدجوری میخرن..امروزم سقف قبلی رو شکست..خبرهای خوبش باید بزودی رونمایی بشه..یه نکته خوبم برای خودم اینه که تاپیکش بالا نمیاد;)

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10179

1486 ریال سود در نه ماهه محقق شده.امسال سود دوازده ماهه بالای 210 تومنه.
                        الان 183 تومن سود انباشته داره.در دوازده ماهه سود انباشته به بالای 250 تومن میرسه.
                        سال آینده سودش بالای 300 تومنه.
                        این سهم طلاست. همچنان سهامداری میکنم و با نوسانات 5-10 درصدی کاری ندارم.

"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• amir5151
                          ستاره‌دار (2)
                          • Dec 2011
                          • 166

سلام
                          كفرا رو بايد بهش گفت شاه سهم بورس ايران
                          بنده قيمتهاي پايين خارج شدم ولي جاي تشكر داره از جناب mey عزيز و دوست داشتني و همينطور orumbourse گرامي كه اين سهم رو معرفي كردن

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10179

پس از برخورد به مقاومت سقف 1383 تومن سهم چند روزیه منفی میخوره.
                            همون روزی که به اون مقاومت خورد من دقیقا میدونستم یه عقب گردی داریم چون این مقاومت ها در اولین برخورد شکسته نمیشوند ولی اکنون سوال اصلی اینه که از چه قیمت های ممکنه سهم برگرده؟
                            ابتدا باید این نکته رو عرض کنم که سهامی که فروشنده اندکی دارند در هر قیمتی میتونند برگردند و صد البته کفرا هم فروشنده زیادی نداره پس حتی از همین قیمت های امروز 1210 تومن هم میتونه برگرده ولی قیمت های 1150 و 1000 تومن حمایت مهمی هستند و من فکر میکنم باید یه تحرکات مثبتی از سهم شاهد باشیم.
                            بگمان من در هر قیمتی برگرده اینبار به قصد شکست مقاومت 1383 تومن حرکت خواهد کرد.

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10179

فروشندگان امروز کفرا در 1210 تومن،صف خرید شکربن در 2300 تومن رو ببینید و درس عبرت بگیرید ،بخاطر 5-10 درصد نوسان آتیش به مالتون نزنید.کفرا هم راه شکربن رو خواهد رفت.
                              هر کسی بگه نه ،نمیره و اون قیمت ها برای کفرا زیادیه،بدانید بیسواده.وسلام
                              حالا دیگه خود دانید.

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10179

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                                پس از برخورد به مقاومت سقف 1383 تومن سهم چند روزیه منفی میخوره.
                                همون روزی که به اون مقاومت خورد من دقیقا میدونستم یه عقب گردی داریم چون این مقاومت ها در اولین برخورد شکسته نمیشوند ولی اکنون سوال اصلی اینه که از چه قیمت های ممکنه سهم برگرده؟
                                ابتدا باید این نکته رو عرض کنم که سهامی که فروشنده اندکی دارند در هر قیمتی میتونند برگردند و صد البته کفرا هم فروشنده زیادی نداره پس حتی از همین قیمت های امروز 1210 تومن هم میتونه برگرده ولی قیمت های
                                1150 و 1000 تومن حمایت مهمی هستند و من فکر میکنم باید یه تحرکات مثبتی از سهم شاهد باشیم.
                                بگمان من در هر قیمتی برگرده اینبار به قصد شکست مقاومت 1383 تومن حرکت خواهد کرد.
                                فعلا حمایت 1150 تومن عمل کرده و سهم از قیمت 1151 تومن برگشته انتظار دارم روزهای آینده فشار خرید داشته باشه با شکست 1385 تومن گاماس گاماس ابتدا 1600 سپس 1800 تومن.
                                بنظر من سهمی خوبیه برای رفتن به مجمع سالیانه البته سود رو دیر میده ولی سهم مطمئنی هست.
                                سود 97 حدود 210 تا 220 تومن میتونه باشه و سود 98 بالای 280 تومن.امسال اگر در مجمع سالیانه سود زیاد تقسیم نکنه سود انباشته اش به بالای 250 تومن میرسه و بایست افزایش سرمایه از سود انباشته بده.

نظر

در حال کار...
                                X