فراورده هاي نسوزايران ( كفرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سکه شانس
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 1362

پاسخ : فراورده هاي نسوزايران ( كفرا )

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
    درود بر مهرداد عزیز و تشکر از پست زیباشون.@};-@};-@};-@};-@};-
    مهرداد عزیز آرزوی بهترین ها رو براتون دارم.امیدوارم پرسود و سلامت باشید.
    از دیگر عزیزانی که در تاپیک های دیگه پست پرمحبتی برای من فرستاده اند و یادی از من کردند ضمن عذرخواهی از بابت جواب ندادن،از اونها صمیمانه تشکر میکنم.
    مهرداد عزیز آیدی اورم بورس در سایت بورسی فعال نخواهد شد زیرا سایت بورسی ضعف مدیریتی فراوانی داره و هزینه این ضعف مدیریتی در چشم تحلیلگرانش میره.
    بنظر میاد مدیران سایت بورسی خیلی علاقمند به افزودن تعداد ستاره ها روی پروفایلشون هستند تا نظارت و رسیدگی به پست های ارسالی!!!
    شاید بالای 500 سهم رو من در این سایت تحلیل کرده ام و بیشترشون هم به هدف خورده اند ولی خوشحالم که حتی دشمنانم هم اعتقاد دارند کیفیت کارم بالاست.
    کفرا هم داره میتازه مثل خیلی از سهامی که گفتم.مبارک اون دوستانی باشه که اعتماد و اعتقاد به کار من داشتند و پای سهم موندند.
    برای من ایهن سهم 155 تومن تموم شده و انشالله حداقل 3 هزار تومن میفروشم.
    از همگی دوستان سپاسگزارم و براشون آرزوی بهترینها رو دارم.@};-@};-@};-@};-@};-

سجاد عزیز ...درود بی پایان
    ای کاش میشد بغض و اشکی که برای این یادداشت شما ریختم رو نشان میدادم
    یکی از شریف ترین صادق ترین و بهترینی های بودی و هستی که من همیشه به بودنت افتخار می کردم
    به تصمیمت احترام میزارم
    در پناه خدا باشی
    دوستدار همیشگی ات مهرداد

نظر

• مباشر
      ستاره دار (1)
      • May 2019
      • 385

جناب اروم بورس عزیز ممنون از اینکه دوباره مینوسید
      کفرا امروز بعد از چن روز مثبت بودن فرصت خرید داد آیا هنوز تو ای قیمتها پیشنهاد خرید میدین
      هر چند این سهم در کل رشدش کند هس ولی مت به این نتیجه رسیدم که داشتن سهام محکمی چون کفرا با رشد آهسته خیلی خیلی بهتر از سهامهایی هس که گاها رشد شارپ دارن و آدم رو وسوسه میکنن

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10190

در اصل توسط مباشر پست شده است View Post
        جناب اروم بورس عزیز ممنون از اینکه دوباره مینوسید
        کفرا امروز بعد از چن روز مثبت بودن فرصت خرید داد آیا هنوز تو ای قیمتها پیشنهاد خرید میدین
        هر چند این سهم در کل رشدش کند هس ولی مت به این نتیجه رسیدم که داشتن سهام محکمی چون کفرا با رشد آهسته خیلی خیلی بهتر از سهامهایی هس که گاها رشد شارپ دارن و آدم رو وسوسه میکنن
        درود بر شما
        بگمان من به رشدش ادامه خواهد داد.گرچه در این سه روز 13 میلیون سهم دست به دست شده ولی من فکر نمیکنم بازیگر سهم رشد رو متوقف کرده باشه،من اعتقاد دارم سهم هنوز توان صعود داره و میتونه به قیمت های بالا برسه.اعتقاد دارم 3 تومن رو میتونه ببینه ولی ممکنه در این راه پرنوسان ظاهر بشه چون هر چقدر سهم بالا میره عده ای شناسایی سود میکنند .شخصا فعلا با سهم هستم تا زمان دریافت سیگنال فروش.
        امروز سهم اندکی منفی هم شد ولی بنظرم اگر در دو سه روز دیگه بخواد این منفی اندک طی بشه محدوده 2120 تا 2070 تومن اولین حمایت قوی هست.من فکر میکنم روند فعلی پرقدرت هست و هر لحظه ممکنه دوباره صف خرید قوی بخود ببینه.بنظرم خرید پله ای در منفی ها بد نباشه.
        انشالله پیش بینی درست باشه و برای شما سود بهمراه داشته باشه.
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10190

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
          درود بر شما
          بگمان من به رشدش ادامه خواهد داد.گرچه در این سه روز 13 میلیون سهم دست به دست شده ولی من فکر نمیکنم بازیگر سهم رشد رو متوقف کرده باشه،من اعتقاد دارم سهم هنوز توان صعود داره و میتونه به قیمت های بالا برسه.اعتقاد دارم 3 تومن رو میتونه ببینه ولی ممکنه در این راه پرنوسان ظاهر بشه چون هر چقدر سهم بالا میره عده ای شناسایی سود میکنند .شخصا فعلا با سهم هستم تا زمان دریافت سیگنال فروش.
          امروز سهم اندکی منفی هم شد ولی بنظرم اگر در دو سه روز دیگه بخواد این منفی اندک طی بشه
          محدوده 2120 تا 2070 تومن اولین حمایت قوی هست.من فکر میکنم روند فعلی پرقدرت هست و هر لحظه ممکنه دوباره صف خرید قوی بخود ببینه.بنظرم خرید پله ای در منفی ها بد نباشه.
          انشالله پیش بینی درست باشه و برای شما سود بهمراه داشته باشه.
          با برخورد به محدوده حمایتی 2070 تا 2120 تومن فشار خرید روی سهم اومد.فکر میکنم مثل اواخر معاملاتی دیروز فشار خرید بیاد امروز مشکلی در صف خرید شدن نداشته باشه.
          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• نادر کاظمی
            ستاره دار(1)
            • Jul 2018
            • 794

آقای ارومبورس بنظرتونکفرا میتونه امسال به ۱۰هزار تومن که میگن برسه؟
            مپنا/خاور/اتکام

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10190

در اصل توسط نادر کاظمی پست شده است View Post
              آقای ارومبورس بنظرتونکفرا میتونه امسال به ۱۰هزار تومن که میگن برسه؟

نه ،امکانش یک درصده.
              به 5 هزار تومن برسه شاهکار کرده.
              ده هزار تومن!!! من از خدام برسه ولی پیش بینی این قیمت برای امسال ،بورس بازی نیست رویا پردازیه
              آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2019/09/04, 11:04.

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10190

به اطلاع فعالين محترم بازار مي رساند؛ نماد معاملاتي شركت فراورده‌ هاي‌ نسوزايران‌ (كفرا1) با توجه به تغييرات بيش از 50 درصدي قيمت سهام، به منظور برگزاري كنفرانس اطلاع رساني توسط ناشر متوقف شد. لذا خواهشمندست فعالين محترم داراي دسترسي به سامانه تدان در صورت وجود هرگونه ابهام ويا سوال، نقطه نظرات خود را حداكثر تا پايان روز جاري در تارنماي مذكور به نشاني tedan.ir جهت بررسي و پاسخگويي توسط ناشر ثبت نمايند. مديريت عمليات بازار شركت بورس اوراق بهادار تهران
                .
                .
                .
                همچنان با کفرا هستیم.
                اگر پستی نمیزنیم صرفا به این خاطر که برخی ها فکر نکنند ما سهمی رو در قیمت رشد کرده تبلیغ میکنیم و تصور این کنند که میخواهیم بهشون بندازیم.
                ما از 350 تومن تا 1600 تومن بارها در مورد ارزندگی کفرا مطلب زدیم و هر کسی بما اعتماد کرد خرید و نگهش داشت
                .

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10190

در بازار منفی بازگشایی شد و اونم روی 2422 تومن با 3-4 درصد منفی.همچنان سهامداریم و فکر میکنیم باز هم توانایی صعود داره.ولی تبلیغی در این قیمت ها روی سهم انجام نمیدیم چون اعتقاد داریم سهم رو در کف یا نزدیکی اون باید تبلیغ کرد نه در بالا.

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10190

2300 تا 2320 تومن محدوده حمایتی خوبی برای منفی این روزهاست.

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10190

عزیزم اینقدر اصرار برای فروش در قیمت صف فروش برای چیه؟کفرا در مثبت هم خریدار داره ولی اینکه شما اصرار به فروش در صف فروش دارید واقعا جای سوال داره.
                      اینم تموم میشه،ما بدتر از اینا هم دیده ایم.

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10190

بازار ترسیده و طبیعیه که آدم هیجانی بشه به هر قیمتی میفروشه.
                        بنظرمن اونایی که در صف فروش هستند اشتباه مکینند،حداقل میتونند در شنبه یا یکشنبه آینده بالاتر بفروشند.
                        کفرا در کوتاه مدت دچار اصلاح شده ولی همچنان سهمی هست که میشه باهاش سهامداری برای بلند مدت کرد.

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10190

دوستان در جریان باشند من بخشی از کفرا رو فروختم.
                          البته اونایی که با نظر من کار میکنند میتونند فردا بالاتر هم بفروشند البته من نمیگم کسی بفروشه ،خودتون میدونید ولی من از این منفی های اخیر زیاد خوشم نیومد.
                          پایین اومد جایگزینش میکنم بالاتر هم رفت که چه بهتر.
                          501 درصد گین
                          آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2019/09/21, 12:20.

نظر

• وحید 20
                            ستاره‌دار(98)
                            • Mar 2011
                            • 29911

حدود 1ماه از پیشنهاد هیات مدیره درخصوص افزایش سرمایه این شرکت گذشته ولی فعلا تایید حسابرس نیامده
                            بنظرم به نسبت خیلی از سهم های فعلی بازار حتی در قیمت فعلی ارزندست
                            خودم البته ندارم این سهم رو
                            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                              حدود 1ماه از پیشنهاد هیات مدیره درخصوص افزایش سرمایه این شرکت گذشته ولی فعلا تایید حسابرس نیامده
                              https://codal.ir/Reports/Decision.as...=55&ct=0&ft=-1
                              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• abed
                                عضو فعال
                                • Jun 2013
                                • 427

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                                https://codal.ir/Reports/Decision.as...=55&ct=0&ft=-1

سلام

من هم فکر میکنم نسبت به بازار و فاندش هنوز خیلی عقبه و جای رشد خوبی داره-وضعیت فاندامنتال و فروشش هم خوبه- توصیه ای ندارم - خودم هم هنوز کم دارمش و اضافه نکردم

نظر

در حال کار...
                                X