کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
مراقب بازی کدهای حقیقی وابسته به حقوقی ها بزرگ باشید /:.nono.:/
صف های کذایی فروش اول صبح ، رفت و برگشت سهامداران حقیقی 1% به ترکیب و دوباره فروش اندک سهم برای خروج و نهایتا ترکیب سهامداری صفحه 5 گزارش هیات مدیره شرکت و جمع شدن سهام شماور سهم توسط حقوقی ها در مدت اخیر طوری که بالای 1% نیایند /:.ph34r-smiley.:/
نقل قول با سلام خدمت سهامداران رتکو
همانطور که دوستان گفتند 105 تومان تقسیم شد(حدود 70% از سود قابل تخصیص).
البته بخاطر اینکه برای امسال گفته شده که دیگه افزایش سرمایه نداریم،سهامداران میگفتند که باید همه سود انباشته را تقسیم کنند،ولی هیأت مدیره موافقت نکرد و در نهایت همان 105 تومان تقسیم شد.
در مورد اینکه امسال افزایش سرمایه انجام خواهد شد یا خیر،در مجمع گفته شد که چونکه تازه افزایش سرمایه ما به ثبت رسیده و 200% هم بوده،دیگه برای امسال(سال 95) افزایش سرمایه نخواهیم داشت.
کلاً امور مالی شرکت آقای شهیدیان و مدیرعامل شرکت آقای ضیائی میگفتند که به نظر ما قیمت سهم زیادی بالا رفته و ما خیلی با این موضوع که قیمت سهم با این سرعت بالا رفته موافق نیستیم(این موضوعی که دارم عرض میکنم را بعد از مجمع و وقتی سهامداران اطراف مدیرعامل و مسئول امور مالی بودند، گفتند).
کلاً و در حال حاضر همانطور که عزیزان همیشه در این تاپیک من از صحبتهاشون استفاده میکنم،مهمترین پروژه شرکت در حال حاضر همان پروژه ستاره خلیج فارس هست که سهم شرکت در این پروژه از 45% سال گذشته به حدود 65 تا 70% رسیده.
یکی از سهامداران شرکت که سال گذشته هم گویا در مجمع بودند،از آقای ضیائی سوال کردن که شما سال گذشته گفته بودین که در 4 تا 5 پروژه قرار هست وارد بشین و فقط مشکل باز کردن ال سی هست،و بعد سوال کرد که آیا اون قولی که در مجمع گذشته دادین را عمل کردین یا خیر؟ و ایشون جواب داد که با توجه به وضعیت و مشکلاتی که در مملکت وجود داره،ما از این چند پروژه که شما میگین،فقط تونستیم در پروژه سیراف که هزینه اون 350 تا 400 میلیون یورو بوده مشکل الی سی را حل کنیم و وارد اون بشیم و در مورد سایر پروژه ها بخاطر مشکلاتی که در کشور ما حاکم هست و همه میدنند،هنوز اتفاقی نیوفتاده.
در ضمن آقای ضیائی فرمودند که در هر پروژه جدیدی که شرکت تاپیکو بگیره،حتماً ما هستیم و حداقل 60 تا 65 درصد اون را به ما خواهند داد.
از پروژه های جدیدی هم که شرکت گرفته،پالایشگاه اصفهان هست که البته گفتند که اثرات اون را در بودجه سال 95 دیده ایم.
در کل وقتی مدیرعامل شرکت داشت در مورد وضعیت شرکت توضیح میداد،یک لیست بلند بالا از پروژه های پتروشیمی و پالایشگاهی که تکین کو در اونها فعال هست را ارائه کردند.
منتها بقدری آقایون هیأت رئیسه و بخصوص آقای رستم پور رئیس مجمع برای زودتر تمام شدن مجمع عجله داشتن که آقای ضیائی با سرعت بسیار زیادی توضیحات خودش را ارائه کرد و کلاً ظرف مدت 45 دقیقه مجمع سالیانه تمام شد و بلافاصله وارد مجمع بعدی که تغییرات اساسنامه بود شدند.
در تغییرات اساسنامه و در واقع قسمت فعالیت اصلی شرکت تغییراتی بوجود اومد که در زیر توضیح میدم:
---------------------------------------------------
1-بازرسی تجهیزات شهربازی،آبی و باید
2-بازرسی تجهیزات پزشکی
3-بازرسی جرثقیل های سققی،موبایل و لیفتراک
4-بازرسی تجهیزات بالابر کشتی
5-حضور در مناقصات مربوط به ایمنی،بهداشت و محیط زیست(hse) در صنایع با توجه به توانائی شرکت در این موضوع
6-انجام بازرسی فنی از تانکرهای اتمسفریک و تحت فشار و مخازن ذخیره مواد نفتی،گاز و پتروشیمی
7-بازرسی سکوهای دریائی و خطوط لوله و اسکله بارگیری
8-بازرسی اسکله های پهلوگیری کشتی(off shore) که قبلاً توسط شرکتهای خارجی انجام میشد ولی در حال حاضر شرکت تکین کو توانائی انجام اون را داره و با این بند میتونه در اینگونه مناقصات هم شرکت کنه.
8-بازرسی کمی و کیفی و نمونه برداری فرآورده ها و محصولات نفتی ،پتروشیمیائی و مواد اولیه و کالاهای غیر نفتی صادراتی و وارداتی و عملیات اندازه گیری مخازن ساحلی،انواع شناورها،و انواع ظروف حمل و ذخیره .
--------------------------------------------
در کل مجمع بیشتر 1 ساعت هم نشد و سریع اون را جمع کردن.
در مورد نحوه بودجه ریزی هم آقای ضیائی فرمودند که ما بودجه را بر اساس پروژه هایی که داریم انجام میدیم بصورت 80% و مقدار 20% هم از بودجه را برای پروژه هایی که فکر میکنیم بتونیم بگیریم،بودجه ریزی میکنیم.
جناب ضیائی میگفتند که شرکتهای پتروشیمی و پالایشگاهی با مشکلات نقدینگی شدیدی روبرو هستند و بهمین خاطر برعکس اینکه همه فکر میکنند که تکین کو بخاطر کار کردن با شرکتهای پالایشگاهی و پتروشیمی باید وضعیت خوب باشه و بتونه پروژه های زیادی بگیره و سریع هم پول اونها را دریافت کنه،اصلاً درست نیست و حتی در پرداختهای چند صدمیلیون تومان به ماها هم مشکل دارند.
از آقای شهیدیان(معاونت مالی) هم بعد از مجمع سوال کردم که دوره وصول مطالبات شما به چه صورت هست،که ایشون میگفتند که 105 روزه هست که به نظر میاد با توجه به وضعیت بدی که در اقتصاد کشور ما حکمفرما باشه،دوره وصول مطالبات اونها خوب هست.
فکر کنم تقریباً هرچی که در مجمع گفته شده بود یا بعد از مجمع شنیدم را گفتم.
یاعلی خدانگهدار
90 درصد موفقیت در بازار مربوط به روانشناسی معامله است نه دانش فنی معاملهگر
مصوبات مجمع:
تقسیم 1050 ریال سود نقدی به ازای هر سهم
انتخاب موسسه حسابرسی تدوین و همكاران به عنوان بازرس اصلی
انتخاب روزنامه اطالعات به عنوان روزنامه کثیر االنتشار
اهم نكات گزارش هیات مدیره:
شرکت در ساال 94 موفق به کسب مجوز فعالیت در تمامی استانها شده است. این مجوز قبال تنها برای فعالیت در 7
استان بوده است.
مبلغ عقد قرارداد های شرکت بستگی به عوامل مختلفی دارد. در بعضی از پروژه ها کارفرما خواهان بازرس مقیم در
سایت پروژه است که این خود باعث افزایش مبلغ قرارداد میگردد.
در سالهای قبل هزینه بازرسی یک پروژه به طور تقریبی معادل نیم درصد کل هزینه پروژه بوده است، لكن این رقم در
سالهای اخیر کمتر شده است.
پرسش و پاسخ های مجمع:
در مورد پروژه سیراف مدیر عامل محترم عنوان کرد که هنوز هیچ مناقصه ای برگزار نگردیده است و تنها مذاکرات
اولیه انجام شده است. لكن شرکت تكین کو به احتمال بسیار زیاد از شرکتهای بازرسی این پروژه بزرگ خواهد بود.
شرکت در سال 95 به طور قطع افزایش سرمایه ای نخواهد داشت.
تنظیم: شرکت کارگزاری نهایت نگر
منم تو مجمع بودم و بعضي از دوستان اينجا ملاقات كردم. گفتني ها رو دوستان گفتند. فقط اين رو بگم كه ارزش يك سهم رو بازار مشخص ميكنه نه آقاي شهيديان و نه هيچ كس ديگه اي. دوستاني كه در مجمع بودند ديدند كه چقدر صحبتهايي كه شد نشون دهنده وضع خوب شركت هست و قراردادها رو به افزايش هست. اكثر شركتهاي بورسي سودي توي مجمع تقسيم نكردند ولي رتكو از انباشته هم تقسيم كرد. به هر حال توصيه من به دوستان، نگهداري سهم هست.
من در خصوص افزايش سرمايه سئوال كردم و گفتند كه به علت ثبت شدن افزايش سرمايه سال 94 در فروردين ماه امكان افزايش سرمايه مكرر وجود نداره و در پايان جلسه آقاي شهيديان تائيد كردند كه تعداد سهام بايد 200 ميليون بشه و بورس فشار مياره و احتمال قوي سال بعد افزايش سرمايه داريم . به هر حال بخش قابل توجهي از سود انباشته تقسيم شد.
امروز 95/3/23 مجمع فوق وعادی رتکو برگزار شد مجمعی که با توجه به صورتهای مالی و تغییر اساس نامه در کمترین زمان شروع وتمام شد که در نوع خود بی نظیر بود که این سرعت هم بیشتر برای این بود که از جوابگویی شانه خالی کنند
بعد از مرور بسیار سریع مدیر عامل در مورد صورتهای مالی بنده سوالات خود را برای روشن شدن ذهن دیگران شروع کردم
اولین سوال در مورد این بود اگر قصد راه اندازی یک پتروشیمی با سرمایه 100 میلیارد تومان را داشته باشیم برای نظارت و بازرسی ان چقدر از این 100 میلیارد تومان را باید هزینه کنیم
که مدیر عامل شرکت در جواب گفت پروژهای زیر 100 میلیارد تومان که به ان پروژهای کوچک گفته میشود قبلا بین 5%تا 1درصد هزینه نظارت وبازرسی انها بوده است ولی الان به علت رقابت این هزینه بعضی مواقع کمتر هم شده است ولی در پروزهای بزرگی مثل ستاره خلیج فارس این مبلغ بسیار بیشتر است (که طبق نظر خود مدیر عامل بعد از مجمع بین 3/5 تا 4درصد)
بعد از ان سوال دوم من در مورد پالایشگاهای سیراف بود که ایا شرکت برنده این قرارداد شده است
که مدیر عامل در جواب گفتند این پالایشگاه ها در 8 پالایشگاه جدا جدا تعریف شده است که تا الان که یک از انها را تاپیکو برنده شده وقرارداد نظارت وبازرسی ان را هم با ما امضا کرده اند ودوتای دیگر از این 8 پالایشگاه را که هنوز با ما قرارداد نبسته اند ولی در حال مذاکره هستیم که انشالله هر 8 پالایشگاه که چیزی در حدود 3 میلیارد دلار هزینها ساخت انها است را قرارداد نظارت وبازرسی ان را ما بگیریم که با پیگیری سهامدار عمده تاپیکو این کار صورت خواهد گرفت
سوال سوم من در مورد قرارداد چهار پتروشیمی بزرگ بود که از پارسال کارهای قراردادشان تقریبا تمام شده بود وتنها منتظر گشایش اعتبار بودند پرسیدم
که مدیریت محترم در جواب گفتن به علت مشکلاتی که در ایران است( منظور سیستم بانکی بین الملی )فعلا موفق شدیم قرارداد پتروشیمی سیراف(توجه فرمایید با پالایشگاهای سیراف اشتباه نگیرید )که مبلغ قرارداد ان بین 350 میلیون تا 400 میلیون یورو است را بگیریم و پیگیر ان 3پتروشیمی دیگر هم هستیم که با برطرف شدن مشکل بانیک انها را هم اجرایی خواهیم کرد
سوال چهارم من در مورد ابر پالایشگاه ستاره خلیج فارس بود که از مدیر عامل پرسیدم که طبق گفته شما در مجمع پارسال حدود 45درصد نطارت وبازرسی ان برای شما بود ایا سهم خود را افزایش داده اید
که گفتند بله ما سهم خود را از 45درصد به 65 الا 70 درصد پروزه رسانده ایم (که این را مد نظر داشته باشید هزینه نظارت و بازرسی این ابر پروزه بین 3/5تا 4درصد از کل سرمایه گذاری ان است) ودر ادامه فرمودند هزینه ساخت این پروژه از 15هزار میلیارد تومان به 18 الا 20 هزار میلیارد تومان برای 3فاز ان افزایش یافته است
که در این رییس هیت مدیره دیدند مدیر عامل دارد در مورد افشای اطلاعات زیاده روی میکند خواستار ادامه جلسه شدند و سخنان مدیر عامل را قطع کردند
در پایان هم در مورد تقسیم سود بنده تقاضای تقسیم حداقل 120 تومان را داشتم که مدیریت مخالفت کرد که البته اگر حاضرین در جلسه همانند پارسال کمی اعتراض میکردند با همان 120 تومان هم موافقت میشد در پایان جلسه یک بنده خدایی هم که به گمان بنده سهم خود را مفت فروخته بود به تقسیم بالای سود اعتراض داشت و میگفت شرکت نمیتواند اینقدر سود تقسیم کند
این بود خاصه کامل مجمع امروز شرکت تکین کو و در پایان همانطور که در این 17ماه به همه توصیه به نگه داری وسهامداری با این داشتم باز هم توصیه میکنم با رتکو در سال 95 و96 فقط سهامداری کنیداین شرکت براتی میتواند با همین سرمایه سودهای چهار رقمی به تومان برا یسال 95 و96 اعلام کند وحداقل قیما این سهم براحتی میتواند در قیمتهای بالای 5000 تومان تثبت کند بخشی از گفتنیها را با سوالاتم در مجمع و پاسخهای مدیر عامل باید متوجه شده باشید وبخشی دیگر را انشالله به مرور برای شما بازگو خواهم کرد در این سهم سفته بازی ونوسانگیری تا 2سال اینده ممنوع است وفقط باید با ان سهامداری کرد نقل قول
شركت بازرسی فنی و کنترل خوردگی تکین کو (سهاميعام)
نماد : رتکو كد : 01-22-74
موضوع: خلاصه تصمیمات مجمع عمومی عادی سالیانه سال مالی منتهی به 29/12/94
بدینوسیله به اطلاع میرساند مجمع عمومی عادی سالیانة شرکت بازرسی فنی و کنترل خوردگی تکین کو (سهامیعام) در تاریخ 22/03/95 تشکیل گردید و صورتهای مالی سال مالی منتهی به 29/12/94 شرکت مورد تصویب قرار گرفت. خلاصة اطلاعات شرکت و تصمیمات مجمع بهشرح زیر میباشد:
1) مبلغ 050ر1 ریال سود به ازای هر سهم، تقسیم شد. 2) موسسه حسابرسی تدوین و همکاران به عنوان حسابرس و بازرس قانونی اصلی و موسسه حسابرسی کوشامنش به عنوان حسابرس و بازرس علیالبدل انتخاب گردید.
3) مبلغ 000ر2 میلیون ریال به عنوان پاداش هیئتمدیره تعیین گردید.
4) روزنامه اطلاعات به عنوان روزنامه کثیرالانتشار شرکت انتخاب شد.
5) حق حضور اعضای غیر موظف هیئتمدیره به ازای حداقل یک جلسه در ماه، مبلغ 000ر000ر8 ریال تعیین گردید.
موضوع: خلاصه تصمیمات مجمع عمومی فوق العاده مورخ 22/03/1395
بدینوسیله به اطلاع میرساند مجمع عمومی فوق العاده شرکت بازرسی فنی و کنترل خوردگی تکین کو (سهامیعام) در تاریخ 22/03/95 تشکیل گردید و مطابق تصمیمات مجمع بند 2 اساسنامه شرکت به شرح زیر اصلاح گردید:
- اضافه نمودن موارد ذیل به موضوع فعالیت اصلی در بند 2 اساسنامه شرکت:
- بازرسی تجهیزات شهربازی، آبی و بادی
- بازرسی تجهیزات پزشکی
- بازرسی جرثقیلهای سقفی، موبایل و لیفتراک
- بازرسی تجهیزات بالابر کشتی
- ایمنی و بهداشت محیط زیست (HSE)
- انجام بازرسی های فنی از تانکرهای اتمسفریک و تحت فشار و مخازن ذخیره مواد نفتی، گاز و پتروشیمی
- بازرسی سکوهای دریایی و خطوط لوله و اسکله های بارگیری (MARINE)
- بازرسی اسکله هعای پهلو گیری کشتی (OFF SHORE)
- بازرسی کمی و کیفی و نمونه برداری فرآورده و محصولات نفتی، پتروشیمیایی و مواد اولیه و کالاهای غیرنفتی صادراتی و وارداتی و عملیات اندازه گیری مخازن ساحلی، انواع شناورها و انواع ظروف حمل و ذخیره و صدور گواهینامه بازرسی.
2- حذف موارد زیر از اساسنامه فعلی به دلیل مخالفت سازمان ملی استاندارد با کلی نوشتن خدمات شرکت:
- انجام کلیه امور فنی و مهندسی مجاز در حدود موضوع شرکت.
نظر