فرصت خرید ایجاد شد هدف سهم 320 تومان در گام اول
کنترل خوردگی تکین کو ( رتکو )
Collapse
X
-
خوشبختانه امروز فرصت خرید خوبی داده شاید تا آخر وقت مجدد فرصتی ایجاد بشه ولی بعدش تا 320 خبری از عرضه نیست عرضه امروز هم به خاظر جو کلی بازار و عرضه در سهامهای بزرگ بودهخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
حجم معامله امروز هرچی بالاتر بره برای رسیدن به هدف 320 بهتره امروز با سقف کانال سعوی در گیر شده و عرضه آن (جدایی از جور بازار) کاملا عادی است به حجم امروز نیاز داره تا به راحتی به 320 برسه نمودارشو سعی میکنم زودتر براتون بزارمخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
خدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postفرصت خرید ایجاد شد هدف سهم 320 تومان در گام اولخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
امروز هم صندوق بازنشستگی خریدار رتکو بوده
جالبه اگه این شرکت بخواد سهم کوچیکی مثل رتکو رو قفل کنه و صف خرید سنگین بزاره تا 1000 تومان هم میتونه بالا ببرشخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Post
نظر
-
تا حالا اینجوری ندیده بودم کسی سهم از چنگ حقیقی ها در بیاره با دستور خریدهای توخالی 10تایی دارن فروشندها میترسونن و با توجه به جو منفی بازار سهامشون رو مفت مفت جمع میکنن واقعا که اینا دل خوش به همین 4-5هزارتا سهم سهامدار جزء بیچاره هستن که از چنگشون در بیارنخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postتا حالا اینجوری ندیده بودم کسی سهم از چنگ حقیقی ها در بیاره با دستور خریدهای توخالی 10تایی دارن فروشندها میترسونن و با توجه به جو منفی بازار سهامشون رو مفت مفت جمع میکنن واقعا که اینا دل خوش به همین 4-5هزارتا سهم سهامدار جزء بیچاره هستن که از چنگشون در بیارن
ولی سهمی مثل این روی زمین نمیمونه که بخوان بز خرش کنن
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postتا حالا اینجوری ندیده بودم کسی سهم از چنگ حقیقی ها در بیاره با دستور خریدهای توخالی 10تایی دارن فروشندها میترسونن و با توجه به جو منفی بازار سهامشون رو مفت مفت جمع میکنن واقعا که اینا دل خوش به همین 4-5هزارتا سهم سهامدار جزء بیچاره هستن که از چنگشون در بیارن
از صبح خواستم رنجش بکشم ولی صبر میکنم تا بازی این 10تایی ها تمام بشهخدا خواست و ما توانستیم
نظر
نظر