تحلیل های اقتصادی کلان از بازار های جهانی و داخل

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کریم مهدوی
    عضو فعال
    • May 2012
    • 813

اشپيگل گزارش داد با كنارهگيري نخست وزير لوكزامبورگ از رياست گروه وزيران دارايي يورو، وزيران دارايي فرانسه و آلمان به طور مشترك بر اين گروه رياست خواهند كرد.

اين نشريه آلماني بدون ذكر منبع خود گزارش داده است كه آنگلا مركل، صدراعظم آلمان و فرانسوا اولاند، رييس جمهور فرانسه پس از هفتهها مذاكره توافق كرده اند ولفگانگ شويبله، وزير دارايي آلمان در ابتدا كنترل گروه يورو را كه متشكل از وزيران دارايي 17 كشور عضو يورو است، در اختيار داشته باشد و پس از آن پيير موسكوويچ، وزير دارايي فرانسه، جايگزين وي شود. اين جابجايي در نيمه دوره دو ساله رياست گروه يورو روي مي دهد.
    تو مرد باش و میاندیش از گرانی درد/همیشه درد به سروقت «مرد» می آید

نظر

• جان مورفی
      عضو عادی
      • Jul 2012
      • 179

شب گذشته یکی از کارآفرینان یعنی آقای رجالی(رئیس شرکت ظریف مصور) را آوره بودن تلویزیون
      خیلی از این مرد خوشم اومد
      وقتی مجری درباره ارز ازش پرسید
      گفت:اگه می خواییم پایه های تولید بچرخه ارز باید آزاد باشه تا مردم مجبور باشند فکر کنند که کالاهاشون راخودشون تولید کنند
      وی همچنین گفت:نرخ ثابت باعث واردات زیاد به کشور می شه
      وی همچنین بر خصوصی سازی تاکید کرد
      موضوع جالب اینکه وی در این گفت و گو به همه مسئولان نظام تاخت ولی با هوش ذکاوت از آقای خامنه ای تعریف و تمجید کرد
      بنازم به هوش و ذکاوت این مرد

نظر

• Fmoradi
        كاربر فعال
        • Nov 2011
        • 279

در اصل توسط جان مورفی پست شده است View Post
        شب گذشته یکی از کارآفرینان یعنی آقای رجالی(رئیس شرکت ظریف مصور) را آوره بودن تلویزیون
        خیلی از این مرد خوشم اومد
        وقتی مجری درباره ارز ازش پرسید
        گفت:اگه می خواییم پایه های تولید بچرخه ارز باید آزاد باشه تا مردم مجبور باشند فکر کنند که کالاهاشون راخودشون تولید کنند
        وی همچنین گفت:نرخ ثابت باعث واردات زیاد به کشور می شه
        وی همچنین بر خصوصی سازی تاکید کرد
        موضوع جالب اینکه وی در این گفت و گو به همه مسئولان نظام تاخت ولی با هوش ذکاوت از آقای خامنه ای تعریف و تمجید کرد
        بنازم به هوش و ذکاوت این مرد

زياد خوشت نياد چون اگه بدوني از كجا به اينجا رسيده حالت بهم ميخوره من از نزديك ميشناسم

نظر

• جان مورفی
          عضو عادی
          • Jul 2012
          • 179

در اصل توسط Fmoradi پست شده است View Post
          زياد خوشت نياد چون اگه بدوني از كجا به اينجا رسيده حالت بهم ميخوره من از نزديك ميشناسم
          مرادی جان منم می دونم از کجا به اینجا رسیده ;)
          اما به اعتقاد من مهمه اینکه که برای دو هزار جوان شغل ایجاد کرده و نداشتن شغل یعنی شخص بالقوه می تونه به هر راهی کشیده بشه
          عمرش دراز باد

نظر

• Fmoradi
            كاربر فعال
            • Nov 2011
            • 279

مرادی جان منم می دونم از کجا به اینجا رسیده ;)
            اما به اعتقاد من مهمه اینکه که برای دو هزار جوان شغل ایجاد کرده و نداشتن شغل یعنی شخص بالقوه می تونه به هر راهی کشیده بشه
            عمرش دراز باد

پس از خسروي هم خوشت بياد اونم شغل ايجاد كرده بود با پول مردم اگه خوب بشناسيش ميدوني كه ديشب چقدر قصه تعريف كرد

نظر

• جان مورفی
              عضو عادی
              • Jul 2012
              • 179

در اصل توسط fmoradi پست شده است View Post
              پس از خسروي هم خوشت بياد اونم شغل ايجاد كرده بود با پول مردم اگه خوب بشناسيش ميدوني كه ديشب چقدر قصه تعريف كرد
              بلاخره با پول مردم که فرار نکرده مرادی جان:d
              شده مثل فرقه عیاران :d به هر حال نظر شما محترم هست دوست من و منم برای خودم عقیده ای دارم ;)
              موفق باشید

نظر

• جان مورفی
                عضو عادی
                • Jul 2012
                • 179

رویترز نوشت :دولت امارات روز گذشته نخستین محموله نفتی خود را از خط لوله " حبشان – فجیره " انتقال داد.

حالا نماینده های مجلس به جای جمع کردن امضاء برای بستن تنگه هرمز باید دنبال یه کار دیگه باشن ;)

نظر

• hossein sh
                  ستاره دار(1)
                  • Mar 2012
                  • 688

خیلیا در حال حاضر ادعای کارآفرینی توی ایران دارند!!!!
                  اما آیا تحصیل مال اونها مورد بررسی قرار گرفته و می گیرد؟!!!!
                  من در حال حاضر قصد قضاوت روی شخص خاصی را ندارم، کما اینکه شخص مورد نظر را مدتی نزدیکتر و اکنون دورادور میشناسم.
                  فعالیتهای خیریه هم، در موارد زیادی سرپوشی است برای سایر فعالیتهای اقتصادی
                  بهتره جانب عقلانیت را بگیریم و خودمون و دیگران را گول نزنیم!!!!
                  و چند تا موضوع مختلف را با هم خلط نکنیم.

نظر

• مصطفی مصری پور
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 6951

در اصل توسط hossein sh پست شده است View Post
                    خیلیا در حال حاضر ادعای کارآفرینی توی ایران دارند!!!!
                    اما آیا تحصیل مال اونها مورد بررسی قرار گرفته و می گیرد؟!!!!
                    من در حال حاضر قصد قضاوت روی شخص خاصی را ندارم، کما اینکه شخص مورد نظر را مدتی نزدیکتر و اکنون دورادور میشناسم.
                    فعالیتهای خیریه هم، در موارد زیادی سرپوشی است برای سایر فعالیتهای اقتصادی
                    بهتره جانب عقلانیت را بگیریم و خودمون و دیگران را گول نزنیم!!!!
                    و چند تا موضوع مختلف را با هم خلط نکنیم.
                    ادعای کار آفرینی یعنی چی؟
                    همون آدم شرف داره به ما ها که پولمون رو آوردیم توی بخش غیرحقیقی اقتصاد.

وقتی چند کارخونه میزنی و عده ای رو سرکار میذاری یعنی کار آفرینی! دیگه معنی دیگه ای هم براش وجود داره؟؟

الان یه تعریف از عقلانیت واسمون ارائه بده حسین جان. خواهشا کامل !
                    وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• جان مورفی
                      عضو عادی
                      • Jul 2012
                      • 179

به اعتقادم بحث کردن درباره این موارد درست نیست؛چونکه اعتقاد و سلیقه نمی ذاره بحث منطقی کنیم و معمولا دچار حاشیه می شیم

جناب مرادی این بحث را با من شروع کردند در تاپیک خودم (قبل از اینکه از دوستان مدیر خواهش کنم که تاپیک را با یک تاپیک هم سنخ ادغام کنن)

ایشان نظر خودشون را دارند و دیگر دوستان و بنده هم نظر خودمون را داریم که همه محترم هست و بحث اضافی هم لازم نیست به اعتقادم

موفق باشید

نظر

• مصطفی مصری پور
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 6951

طلا در فریم 15 دیقه روند ریزشی داره و در حال شکستن مقاومت 1583 دلاریه.
                        در صورت شکست تا 1577 دلار ریزش داریم.
                        وضعیت ابرهای ایچیکومو هم روند نزولی رو تایید میکنن.

وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• hossein sh
                          ستاره دار(1)
                          • Mar 2012
                          • 688

اول من بایست دوباره تکرار کنم که قصد قضاوت روی هیچ شخصی را در حال حاضر ندارم و اگر هم داشته باشم، حاضر به گفتن در یک جمع نیستم!!
                          در مورد اول، ادعاهائی که در مورد کارآفرینی میشه در آینده مطالبی را در تاپیک به صورت مصداقی ارائه میدهم و تفاوتش را با بحث کارآفرینی مورد بحث قرار میدهم(ان شاء الله). اگر خواستی حاضرم در این مورد در پیغام خصوصی و حتی حضوری اطلاعاتی در اختیارت بگذارم.
                          اینکه من بخواهم تعریف از عقلانیت ارائه بدهم، درست نیست. چون من عالِم منطق نیستم (هرچند تا حدی با علم منطق آشنا هستم). در این زمینه شما میتونید با راحتترین راه به فرهنگ مرحوم علامه دهخدا رجوع بفرمائید مفصل صحبت شده.
                          اما چیزی که منظور من در این مورد بود این است که قدم اول شفافیت در ارائه تسهیلات به یک کارآفرین است. این نیست که فردی بیاید ادعا کند من قصد ایجاد چند کارگاه و کارخانه دارم، پس بیحساب و کتاب ثروت در اختیار وی قرار دهند
                          یکی از این مشکلات که تا چندی پیش ایجاد شده، قانون وام بنگاههای زودبازده بود که می توان گفت تا حدودی ناظر به همین بحث است.
                          اما در مورد شرافت من صرفاً همین مطلب را بگم، افراد زیادی را میشناسم که با ثروت آبا و اجدادی خود (نه با ثروتی که منبعش روشن نیست و بعضاً از طریق رابطه و به عنوان مثال با دلارهای 7 تومانی، 200 تومانی و امروزه 1226 تومانی ایجاد شده) دست که ایجاد شغل برای سایرین حتی برای خویشاوندان خود زدند و امروز از پول خود میگذرند تا مبادا کوچکترین حقی از زیردست خود ضایع نشود. به نظر شما جایگاه این افراد کجاست؟
                          این افراد روزبه روز ثروت مادیشان (نه ثروت معنوی) در حال کاهش و افرادی که براساس رانت و پول بیت المال تحصیل درامد دارند، روزبه روز در حال افزایش است.....
                          آخرین ویرایش توسط hossein sh؛ 2012/07/16, 13:24.

نظر

• جان مورفی
                            عضو عادی
                            • Jul 2012
                            • 179

مصطفی جان یورو - دلار رو چطور می بینی؟
                            لطفا اگه راه دستت هست یه تحلیل هم از این دو جفت ارز بگو

پرسود باشی دادا :d

نظر

• مصطفی مصری پور
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 6951

حسین جان من منکر وضعیت دلالی و رانت و ... در کشور نیستم
                              اما کارهایی که این فرد کرده برام قابل ستایشه

اولین پتروشیمی خصوصی کشور توسط این آقا توی ماهشهر ساخته شد که 1200 نفر اشتغال ایجاد کرده.

و یا گروه صنعتی ظریف مصور که خودت میدونی چقدر برای اصفهان مفید بوده.

من میگم اگر برخی دوستان داعیه شفاف سازی ثروت مردم رو دارن برن سراغ اونهایی که با پولهای کلان در حال دلالی هستن. الان خود ما اگر پول این افراد دستمون بود میرفتیم سمت تولید؟ یا به همون معامله گری بورسمون ادامه میدادیم؟ صرف نظر از شرعی بودن یا نبودن،کدومش برای کشور مفیده تره؟

ضمنا این آقا تا قبل از انقلاب هم ثروت کلانی داشته و در حقیقت وارد کننده بوده. زمانیکه خبری هم از اتوبان اصفهان تهران نبوده!!

نظر

• مصطفی مصری پور
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 6951

مصطفی جان یورو - دلار رو چطور می بینی؟
                                لطفا اگه راه دستت هست یه تحلیل هم از این دو جفت ارز بگو

پرسود باشی دادا :d
                                باشه الساعه

نظر

در حال کار...
                                X