تحلیل های اقتصادی کلان از بازار های جهانی و داخل

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • جان مورفی
    عضو عادی
    • Jul 2012
    • 179

فنلاند آماده میشود تا از یورو خارج شود.
    اریک تومیوجا وزیر خارجه این کشو و عضو حزب سوسیال دموکرات یکی از شش حزب بزرگی که دولت ائتلافی این کشور را تشکیل داده اند، گفته است: باید بدون تعارف با احتمال خروج از یورو برخورد کنیم. البته این سخنان از سوی سخنگوی دولت این کشور مورد اعتراض قرار گرفته و به عنوان یک عقیده شخصی و نه سیاست دولت فنلاند خطاب شده است.

نظر

• arak_bourse
      کاربر فعال
      • Nov 2010
      • 3802

بي شك حرفهاي تحريك آميز ايران در جهت تسريع حمله اسراييل به ايران است زيرا اگر قرار است جنگي راه بيفتد بهتر است همين الان باشد تا چند سال ديگر كه اثري از بشار اسد و جبهه هاي مرزي ايران با اسراييل نيست. حتي اين جنگ زودهنگام ميتواند رژيم كنوني سوريه را حفظ نمايد. نظر شما در مورد اين اخبار حمله و تهديد چيست؟
      تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• کیان
        کاربر فعال
        • May 2012
        • 634

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
        بي شك حرفهاي تحريك آميز ايران در جهت تسريع حمله اسراييل به ايران است زيرا اگر قرار است جنگي راه بيفتد بهتر است همين الان باشد تا چند سال ديگر كه اثري از بشار اسد و جبهه هاي مرزي ايران با اسراييل نيست. حتي اين جنگ زودهنگام ميتواند رژيم كنوني سوريه را حفظ نمايد. نظر شما در مورد اين اخبار حمله و تهديد چيست؟

حمله اسراییل زیاد مهم نیست نوع واکنش ایران هست که تعیین کننده هست،، اگه ایران علی رغم تمامی حرفهایی که تا حالا گفته مقابله به مثل نکنه، بعداز حمله با خیال راحت میرن سراغ بمب هسته ای و حمله اسراییل بهانه خوبی میشه برای سرپوش گذاشتن روی ناکامیهاشون،، ولی اگه بخوان عکس العمل نشون بدن و به تمام تهدیداتشون عمل بکنن، با یه حساب سر انگشتی و مقایسه قدرت ارتش ایران و ناتو تکلیف جنگ مشخص میشه،،
        علت بروز مشکلات نادانی افراد نیست، بلکه بیشتر دانسته هایی هست که حقیقت ندارند!

نظر

• کریم مهدوی
          عضو فعال
          • May 2012
          • 813

شرکت زیمنس قصد دارد تا هزاران نفر از پرسنل خود را اخراج کند.

به گزارش سرویس فناوری اطلاعات خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، شرکت آلمانی زیمنس اعلام کرد که به دلیل تداوم و گسترش بحران اقتصادی در اروپا قصد دارد تا پائیز سال جاری میلادی هزاران نفر از نیروی کار خود را اخراج کند.
          تو مرد باش و میاندیش از گرانی درد/همیشه درد به سروقت «مرد» می آید

نظر

• مصطفی مصری پور
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 6951

یک داستان جالب :
            یک دختر خانم زیبا خطاب به رئیس شرکت امریکائی ج پ مورگان نامهای بدین مضمون نوشته است :
            میخواهم در آنچه اینجا میگویم صادق باشم.من 25 سال دارم و بسیار زیبا ، با سلیقه و خوشاندام هستم. آرزو دارم با مردی با درآمد سالانه 500 هزار دلار یا بیشتر ازدواج کنم.شاید تصور کنید که سطح توقع من بالاست ، اما حتی درآمد سالانه یک میلیون دلار در نیویورک هم به طبقه متوسط تعلق دارد چه برسد به 500 هزار دلار.خواست من چندان زیاد نیست. هیچ کس درآنجا با درآمد سالانه 500 هزار دلاری وجود دارد؟آیا شما خودتان....
            ازدواج کردهاید؟ سئوال من این است که چه کنم تا با اشخاص ثروتمندی مثل شما ازدواج کنم؟چند سئوال ساده دارم:1- پاتوق جوانان مجرد کجاست ؟2- چه گروه سنی از مردان به کار من میآیند ؟3- چرا بیشتر زنان افراد ثروتمند ، از نظر ظاهری متوسطند ؟4- معیارهای شما برای انتخاب زن کدامند ؟
            امضا ، خانم زیبا
            و اما جواب مدیر شرکت مورگان :
            نامه شما را با شوق فراوان خواندم. درنظر داشته باشید که دختران زیادی هستند که سئوالاتی مشابه شما دارند. اجازه دهید در مقام یک سرمایهگذار حرفهای موقعیت شما را تجزیه و تحلیل کنم :درآمد سالانه من بیش از 500 هزار دلار است که با شرط شما همخوانی دارد ، اما خدا کند کسی فکر نکند که اکنون با جواب دادن به شما ، وقت خودم را تلف میکنم.از دید یک تاجر ، ازدواج با شما اشتباه است ، دلیل آن هم خیلی ساده است : آنچه شما در سر دارید مبادله منصفانه "زیبائی" با "پول" است. اما اشکال کار همینجاست : زیبائی شما رفتهرفته محو میشود اما پول من ، در حالت عادی بعید است بر باد رود. در حقیقت ، درآمد من سال به سال بالاتر خواهد رفت اما زیبائی شما نه. از نظر علم اقتصاد ، من یک "سرمایه رو به رشد" هستم اما شما یک "سرمایه رو به زوال".به زبان والاستریت ، هر تجارتی "موقعیتی" دارد. ازدواج با شما هم چنین موقعیتی خواهد داشت. اگر ارزش تجارت افت کند عاقلانه آن است که آن را نگاه نداشت و در اولین فرصت به دیگری واگذار کرد و این چنین است در مورد ازدواج با شما.هر آدمی با درآمد سالانه 500 هزار دلار نادان نیست ، ما فقط با امثال شما قرار میگذاریم اما ازدواج نه. به شما پیشنهاد میکنم که قید ازدواج با آدمهای ثروتمند را بزنید ، بجای آن ، شما خودتان میتوانید با داشتن درآمد سالانه 500 هزار دلاری ، فرد ثروتمندی شوید. اینطور ، شانس شما بیشتر خواهد بود تا آن که یک پولدار احمق را پیدا کنید.امیدوارم این پاسخ کمکتان کند.
            امضا رئیس شرکت ج پ مورگان
            وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• نیکا
              ستاره‌دار (۲)
              • Nov 2011
              • 2135

این داستان درمورد قندی ها صدق میکند زیرا دریک برهه اززمان در یکی از قندیها بجای شکر نمک درگونی کردند بصورت 50% و روانه بازار شد شما باید دراصفهان درجریان باشید توسط پیمانکاری بنام اونیک . خوب بعضی وفتها کام شیرین شور میشود یعنی زیبایی و سرمایه نزول میکند .

نظر

• نیکا
                ستاره‌دار (۲)
                • Nov 2011
                • 2135

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
                اصلا بجنگ فکر نکنید خاورمیانه بایستی دمکراسی شود با جنگ نمیشود !!!!اختلاف طبقاتی جوامع در رشد ان تسریع میکند .

نظر

• جواد مهرابی
                  عضو فعال
                  • May 2012
                  • 543

ببینید امریکا اول فکر میکند بعد عمل

اون میدونه که 35% از نفت جهان از تنگه هرمز میگذره پس تو این آشفته بازار مرتکب چنین اشتباه مرگباری نمیشه تا قیمت نفت بصورت سرسام آوری بالا بره فعلا سیاست تحریم تو

صدر برنامه هاشونه، تا از طریق فشار به عامه مردم ایران (از طریق گرانی، بیکاری و...) خود مردم دست به تغییر حکومت بزنند و بصورت چراغ خاموش از طریق دولت امارات خطوط

لوله های نفتی فجیره را افزایش میدهد تا تنگه هرمز را از این موقعیت استراتژیک خارج کند.

از طرفی اسراییلم با تغییر حکومت در سوریه خیالش راحته که ایران تهدید جدی براشون نیست و بی خیال جنگ میشه پس احتمال وقوع جنگ خیلی بعید بنظر میاد.
                  بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))

نظر

• وحید 20
                    ستاره‌دار(98)
                    • Mar 2011
                    • 29911

طرح محرکه اقتصادی QE3 به زودی اجرا می شود

روز گذشته کمیته بازار آزاد بانک مرکزی آمریکا در آخرین نشست خود در ماه جاری اعلام کرد احتمال دارد این بانک دور سوم طرح محرکه اقتصادی QE3 را به زودی اجرا کند.

به گزارش سایت طلا به نقل از کیتکو، در جلسه دیروز کمیته بازار آزاد بانک مرکزی آمریکا برخی از شرکت کنندگان در خصوص اتخاذ سیاست پولی بیشتر شامل کاهش نرخ بهره بانکی و حفظ تعادل در میزان ذخایر پولی این بانک اظهار نظر کردند.

براساس این گزارش، تعدادی از شرکت کنندگان با طرح کاهش نرخ بهره بانکی موافقت کرده و برخی دیگر نگرانی خود را از اثرات منفی این طرح روی بازار های مالی ابراز کردند.

به گزارش سایت طلا به نقل از این پایگاه خبری ، اعضای کمیته بازار آزاد بانک مرکزی آمریکا در آخرین نشست خود در ماه گذشته در صورت کاهش رشد اقتصاد در این کشور به تسریع اتخاذ سیاست پولی بیشتر از سوی این بانک رای داده بودند.

گفتنی است، "بن برنانکه" رئیس بانک مرکزی آمریکا نیز پس از این نشست اعلام کرد اعضای کمیته بازار آزاد این بانک با طرح خرید اوراق قرضه بیشتر موافقت کرده اند.

درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

وعده های دولتی واقعا یک شوخی است؟
                      بیکاری ۱میلیون زن و ۲.۲ میلیون نفر مرد در بهار امسال جدیدترین آمار بر اساس تغییرات نرخ بیکاری در کشور است. جدیدترین آمار ارائه شده از سوی مرکز آمار ایران نرخ بیکاری در بین جوانان ۱۵ تا ۲۴ ساله کشور به میزان ۲۸.۶ درصد در کل کشور و ۲۵.۸ درصد برای مردان و ۳۹.۵ درصد برای زنان در بهار دارد...
                      شفاف:بیکاری ۱میلیون زن و ۲.۲ میلیون نفر مرد در بهار امسال جدیدترین آمار بر اساس تغییرات نرخ بیکاری در کشور است. جدیدترین آمار ارائه شده از سوی مرکز آمار ایران نرخ بیکاری در بین جوانان ۱۵ تا ۲۴ ساله کشور به میزان ۲۸.۶ درصد در کل کشور و ۲۵.۸ درصد برای مردان و ۳۹.۵ درصد برای زنان در بهار دارد.

نکته حائز اهمیت در مورد جدیدترین آمار بیکاری در شهرها و روستاهای کشور این است که نرخ بیکاری جوانان ۱۵ تا ۲۴ ساله که تقریبا بخش قابل توجهی از نیروی متقاضی کار کشور را تشکیل می دهند در شهرها به یکباره ۳۴.۳ درصد و در روستاها نیز ۱۷.۹ درصد است که مجموع بیکاران کشور در این رده سنی به میزان ۱ میلیون و ۱۷۹ هزار نفر است.

موضوعی که عضو کمیسون آموزش و تحقیقات مجلس نیز از آن شکایت دارد. حجت الاسلام میرقسمت موسوی دولت را در این امر مقصر می داند چرا که برسی درستی در خصوص نیاز سنجی رشته های مورد تقاضا کار ندارد.به گفته وی عملکرد دانشگاهها از این جهت اشکال دارد که بدون توجه به سرنوشت جوانان و بدون آنکه بررسی شود کشور به مدرک تحصیلی دانشجویان نیاز دارد، به صورت فله ای در کشور آموزش دانشگاهی می دهند و اینها در جامعه بیکار می مانند.

وی در در این مورد افزود: فکر میکنم بیکاری فارغ التحصیلان تبعات بدی در جامعه ما خواهد داشت و دولت باید در توسعه دانشگاهها این قضیه را مورد توجه قرار دهد.

وی با تاکید بر اینکه اکنون باید دستگاههای دولتی از وجود فارغ التحصیلان دانشگاهی استفاده کنند گفت: دولت باید این جوانان با نشاط و تحصیل کرده را جذب کند.

موضوع بیکاری و افزایش نرخ آن در حالی از سوی مرکز آمار ایران منتشر شده و توجه رسانه ها را به خود جلب کرد که پیش از این رئیس جمهور وعده ایجاد ۲ و نیم میلیون فرصت شغلی را دادده بود.

وعده ای که نه تنها عملی نشد بلکه برخی مجلسی ها از آن به عنوان شوخی یاد کردند که نباید جدی گرفته شود. جعفر قادری نماینده مردم فارس در مجلس شورای اسلامی در این خصوص گفت: وعده ایجاد ۲ و نیم میلیون فرصت شغلی شوخی دولت بود که نباید جدی گرفته می شد چرا که این حرف از اساس مبنا و منطق اجرایی نداشت.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات با انتقاد از سیاست ها و رفتارهای سلیقه ای دولت در اجرای قانون هدفمندی یارانه ها گفت: دولت با عدم پرداخت سهم تولید در جریان اجرای قانون هدفمندی یارانه ها باعث شد بسیاری از کارگاه ها و کارخانه ها ی تولیدی تعطیل شود و میلیون ها فرصت شغلی از بین برود.

وی افزود:اشتغال زایی در سال های اخیر ضعیف بوده و نه تنها فرصت های شغلی مناسب ایجاد نشده بلکه بسیاری از فرصت های شغلی نیز از دست رفته است.

اشتغال موضوعی حیاتی برای یک جامعه است که نبض حیات بسیاری از خانواده ها بدان وابسته است .مسئله که متاسفانه از سوی دولتی چندان مود توجه قرار نمی گیرد و تنها شاهد افزایش این آمار در میان افزایش سایر شاخصه ها نظیر تورم و غیره هستیم.این مسئله حتی بانک مرکزی را به سکوت واداشته است به طوری که مدتی است انتشار برخی گزارشهای آماری و اقتصادی بانک مرکزی متوقف شده است.

گزارشهای نرخبیکاری مرکز آمار هم مدتی به این بیماری دچار شده بود اما خوشبختانه دو با گزارش اخیر جای امیدواری است که با وجود افزایش این آمار باز هم شاهد انتشار آن بودیم.
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• naruto
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 1879

گویا کم کم زمزمه های اجرای مرحله سوم طرح محرک اقتصادی آمریکا بیشتر میشه و به احتمال زیاد در صورت ادامه روند فعلی وضعیت اقتصادی در آمریکا،چاره دیگه ای برا بانک مرکزی آمریکا نمیمونه.
                        وضعیت اقتصادی چین هم تعریفی نداره.هر چند مقامات اقتصادی چین تونستن نرخ تورم رو به مقدار زیادی کاهش بدن،ولی از طرف دیگه باعث کاهش رشد اقتصادی و کاهش شدید صادرات کشورشون هم شدن که در صورت ادامه بشدت برای اقتصادشون خطرناک هست و باعث افزایش بیکاری و فقر و گسترش ناآرامی های اجتماعی میشه.در نتیجه بزودی شاهد اعمال مجدد سیاست انبساطی در اقتصاد از طرف چینی ها هم خواهیم بود.
                        اعمال این سیاست ها از سوی چین و آمریکا نه تنها باعث رونق مجدد اقتصادی در این دو کشور میشه بلکه باعث کاهش شدید آثار بحران اقتصادی حوزه یورو هم میشه.
                        و نتیجتا شاهد رشد مناسب قیمت نفت و فلزات از جمله فولاد و مس و آلومینیوم و سرب و روی و سنگ آهن و ذغال سنگ و ... هم در بازارهای جهانی خواهیم بود.
                        با وضعیت نرخ ارز در بازارهای داخلی،میشه گفت که لیدر جدید بازار در 6 ماهه دوم سال،گروه معدنی خواهند بود.چون شرایط نادری(و احتمالا غیر قابل تکرار!) در قیمتهای فروش محصولاتشون رو در پیش دارن

نظر

• naruto
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 1879

از دوستان کسی نحوه تبدیل نرخ های فلزات در بورس شانگهای رو به دلار میدونه؟:-/

نظر

• مصطفی مصری پور
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 6951

در اصل توسط naruto پست شده است View Post
                            گویا کم کم زمزمه های اجرای مرحله سوم طرح محرک اقتصادی آمریکا بیشتر میشه و به احتمال زیاد در صورت ادامه روند فعلی وضعیت اقتصادی در آمریکا،چاره دیگه ای برا بانک مرکزی آمریکا نمیمونه.
                            وضعیت اقتصادی چین هم تعریفی نداره.هر چند مقامات اقتصادی چین تونستن نرخ تورم رو به مقدار زیادی کاهش بدن،ولی از طرف دیگه باعث کاهش رشد اقتصادی و کاهش شدید صادرات کشورشون هم شدن که در صورت ادامه بشدت برای اقتصادشون خطرناک هست و باعث افزایش بیکاری و فقر و گسترش ناآرامی های اجتماعی میشه.در نتیجه بزودی شاهد اعمال مجدد سیاست انبساطی در اقتصاد از طرف چینی ها هم خواهیم بود.
                            اعمال این سیاست ها از سوی چین و آمریکا نه تنها باعث رونق مجدد اقتصادی در این دو کشور میشه بلکه باعث کاهش شدید آثار بحران اقتصادی حوزه یورو هم میشه.
                            و نتیجتا شاهد رشد مناسب قیمت نفت و فلزات از جمله فولاد و مس و آلومینیوم و سرب و روی و سنگ آهن و ذغال سنگ و ... هم در بازارهای جهانی خواهیم بود.
                            با وضعیت نرخ ارز در بازارهای داخلی،میشه گفت که لیدر جدید بازار در 6 ماهه دوم سال،گروه معدنی خواهند بود.چون شرایط نادری(و احتمالا غیر قابل تکرار!) در قیمتهای فروش محصولاتشون رو در پیش دارن
                            مرتضی جان استفاده کردیم =d>
                            اجرای مرحله سوم محرک اقتصادی همونطور که خودت هم گفتی و ما لذتشو بردیم،باعث تضعیف دلار،رشد تقاضا در آمریکا و در نهایت رشد فلزات،نفت و طلا به صورت جمعی میشه.
                            از طرف دیگه، سیاست انبساطی در چین باعث تضعیف یوآن،افزایش صادرات این کشور و باز هم رشد فلزات میشه.

اما یه نکته مهم این وسط نباید فراموش بشه؛ یورو!
                            صرف افزایش تورم در چین باعث افزایش صادراتش نمیشه بلکه افزایش تقاضا در یورو این عمل رو سرعت میبخشه.
                            پس باید منتظر سیاستهای اعلامی و اعمالی بانک مرکزی اروپا بمونیم تا وضعیت یورو هم مشخص بشه.
                            از نظر من این ظرف زمانی هنوز دو سال دیگه جا داره تا پر بشه و رکود( و نه بحران از اون نوع که صدا و سیما هوار میکشه ) در حوزه یورو هنوز پابرجاست.
                            وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• naruto
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 1879

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                              مرتضی جان استفاده کردیم =d>
                              اجرای مرحله سوم محرک اقتصادی همونطور که خودت هم گفتی و ما لذتشو بردیم،باعث تضعیف دلار،رشد تقاضا در آمریکا و در نهایت رشد فلزات،نفت و طلا به صورت جمعی میشه.
                              از طرف دیگه، سیاست انبساطی در چین باعث تضعیف یوآن،افزایش صادرات این کشور و باز هم رشد فلزات میشه.

اما یه نکته مهم این وسط نباید فراموش بشه؛ یورو!
                              صرف افزایش تورم در چین باعث افزایش صادراتش نمیشه بلکه افزایش تقاضا در یورو این عمل رو سرعت میبخشه.
                              پس باید منتظر سیاستهای اعلامی و اعمالی بانک مرکزی اروپا بمونیم تا وضعیت یورو هم مشخص بشه.
                              از نظر من این ظرف زمانی هنوز دو سال دیگه جا داره تا پر بشه و رکود( و نه بحران از اون نوع که صدا و سیما هوار میکشه ) در حوزه یورو هنوز پابرجاست.
                              لطف داری مصطفی جان
                              بیکار بودیم گفتیم یه نظری داده باشیم دیگه:d
                              ولی همونطور که گفتی کلید اصلی حل ماجرا بازم دست این آمریکاییهاست(امان از دست این استکبار!)
                              رشد تقاضا و مصرف در اقتصاد آمریکا به نظرم به تنهایی میتونه عاملی برا افزایش صادرات چین بشه.و همینطور باعث بهبود اوضاع اقتصادی حوزه یورو(با افزایش صادرات این حوزه)
                              افزایش رشد اقتصادی مجدد چین هم به معنی افزایش تقاضا و مصرف داخلی و نهایتا افزایش واردات دومین اقتصاد بزرگ جهان میشه که قطعا بخشی از این نیازهاشو از حوزه یورو تامین میکنه.
                              در نهایت بهبود شرایط دو اقتصاد برتر دنیا،خواه نا خواه بر روی حوزه یورو هم تاثیر مثبت میزاره و سرعت بهبود اقتصاد این حوزه رو هم بیشتر میکنه.
                              البته خبرهای جدید از اروپا هم جای امیدواری رو برا حل سریعتر مشکلات بیشتر میکنه.
                              در کل با نظرت راجب زمان پایان رکود اقتصادی حوزه یورو موافقم.

نظر

• کریم مهدوی
                                عضو فعال
                                • May 2012
                                • 813

رويترز از آغاز صادرات نفت ايران به سنگاپور براي اولين بار پس از ماه ژوئن با وجود تحريمهاي آمريكا و اروپا عليه بخش نفت در ايران خبر داد.
                                تو مرد باش و میاندیش از گرانی درد/همیشه درد به سروقت «مرد» می آید

نظر

در حال کار...
                                X