معرفی سهام با دید میان مدت و سود مناسب

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mehdi9990
    عضو عادی
    • Jul 2011
    • 150

در اصل توسط بنان پست شده است View Post
    اگه بدونی فقط یک قطعه از زمینهاشو با قیمتهای فعلی بفروشه چه سودی میسازه ضمن اینکه مجوز افزایش سرمایه 475 درصدی را از سازمان بورس برای تجدید ارزیابی دریافت کرده هپکو امسال تو رشد دست همه سهمهای بزرگ بازارو از پشت میبنده .تکمبا هم همینطور امسال سرمایه اشو از 119 میلیون به 519 میلیون افزایش میده این رئیس امور مالیش قبل از عید اعلام کرد حالا حساب کن قیمت سهم بعد از افزایش چند باید باشه تا حقهاش تو بازار معامله بشه این دوتا سهم امسال شکربن دوم میشن
    دوست عزیز برای اینکه کسی خدای نکرده متضرر نشه مجبور شدم نسبت به این پست عکس العمل نشان بدم بنده در هپکو هستم بهتر از هر کسی شرایط شرکت را میدونم ، اولا افزایش سرمایه از 2 سال پیش مطرح بوده و هنوز هم موافقت نشده و معلومم نیست که موافقت بشه دلیلشم این است که خصوصی سازی مدعی است و سهامدار عمده که این شرکت را از خصوصی سازی خریده هنوز بیش از 60 درصد بدهی اش را پس از 6 سال پرداخت نکرده و تا کنون 2 بار سازمان خصوصی سازی شرکت را عرضه مجدد کرده برای فروش ولی خریداری پیدا نشد به همین دلیل تا زمانیکه بدهی اش را با دولت تسویه نکند خبری از افزایش سرمایه نخواهد بود ، بله هپکو زمین زیاد دارد و زمینهایش هم در جای بسیار مناسبی قرار دارد ولی به همان دلیلی که عرض شد(عدم پرداخت اقساط خصوصی سازی ) اجازه فروش دارائیها از جمله زمینها را نخواهد داشت ،

نظر

• پرنسس
      عضو عادی
      • Aug 2012
      • 298

امسال استارت صنعت توریست کشور زده خواهد شد وپیشبینی میکنم برای بلندمدت یکی از صنایع پیشرو بازار همین صنعت توریست می باشد .در گروه پیمانکاری حفاری رو بیشتر می پسندم ؛معدنی فقط کالسمین با یه 120%افزایش باقی مونده وطرح های در دست اقدام با انباری پر به استقبال تارگت چهاررقمی خواهد رفت. فملی در کف ،خودرو ها گوش بزنگ وجامانده از کلیت بازار؛وملت گین خوبی داد 100% نوش جون همه سهامداران وخودم .
      به خودمان که رحم نمی کنیم بخاطر فرزندانمان در مصرف اب صرفه جویی کنیم , ما در مصرف بی فرهنگترین مردم هستیم

نظر

• zafar3000
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 1243

ساده و واضح
        سهمی 10 میلیارد تومانی باسود عملیاتی 12.5 میلیارد تومانی یا 125 تومان به ازا هر سهم ولی به علت هزینه های مالی 13.5 میلیارد تومانی ضرر معادل 200 میلیون تومان یا 2 تومان ضرر
        حالا اگر 100 درصد افزایش سرمایه از آورده بدهد و هزینه مالیش را تسویه کند
        سرمایه اش می شود 20 میلیارد تومان
        هزینه مالیش می شود 3.5 میلیارد تومان که از 12.5 میلیارد تومان کسر می شود سود عملیاتی می شود 9 میلیارد تومان یا سود معادل 45 تومان قبل از کسر مالیات
        حال اگر پی به ای 5 هم بگیرد قیمتش می شود 225 تومان یعنی اگر شما این سهم ضرر ده را 85 تومان بخرید و 100 تومان هم در افزایش سرمایه بدهید میانگین هر سهم برایتان 95 تومان می افتد که می توانید راحت 230 تومان بفروشید یعنی بیش از 130 درصد سود
        این سهم مورد اشاره سایپا آذین است و دیدن صورتهای مالیش خالی از لطف نیست
        بدیهی است که عملکرد 3 ماهه امسال شاید خوب نباشد چون اکثر فروش سایپا در 3 ماهه دوم و آخر و بیشتر در بهمن ماه می باشد
        شاد باشید

نظر

• پرنسس
          عضو عادی
          • Aug 2012
          • 298

پاسخ : معرفی سهام با دید میان مدت و سود مناسب

در اصل توسط پرنسس پست شده است View Post
          امسال استارت صنعت توریست کشور زده خواهد شد وپیشبینی میکنم برای بلندمدت یکی از صنایع پیشرو بازار همین صنعت توریست می باشد .در گروه پیمانکاری حفاری رو بیشتر می پسندم ؛معدنی فقط کالسمین با یه 120%افزایش باقی مونده وطرح های در دست اقدام با انباری پر به استقبال تارگت چهاررقمی خواهد رفت. فملی در کف ،خودرو ها گوش بزنگ وجامانده از کلیت بازار؛وملت گین خوبی داد 100% نوش جون همه سهامداران وخودم .

خب این مطلب من زمانی که سمگا ی 120 تومنی را کسی نگاه نمی کرد وبنده در تمامی تالارها سیگنال خرید این سهم را صادر کردم .وباقی سهمها نظیر خودروی اون موقع (نه تارگت فعلی) حال هم سیگنال خرید تکمبا را صادر میکنم با سود حد اقل صددرصد .پیشا پیش نوش جانتان>:D<

به خودمان که رحم نمی کنیم بخاطر فرزندانمان در مصرف اب صرفه جویی کنیم , ما در مصرف بی فرهنگترین مردم هستیم

نظر

• پرنسس
            عضو عادی
            • Aug 2012
            • 298

در اصل توسط پرنسس پست شده است View Post
            خب این مطلب من زمانی که سمگا ی 120 تومنی را کسی نگاه نمی کرد وبنده در تمامی تالارها سیگنال خرید این سهم را صادر کردم .وباقی سهمها نظیر خودروی اون موقع (نه تارگت فعلی) حال هم سیگنال خرید تکمبا را صادر میکنم با سود حد اقل صددرصد .پیشا پیش نوش جانتان>:D<

تکمبا فرصت داد بخرید واز عرضه های هدفدار استان نترسید .

نظر

• خسته
              عضو فعال
              • Mar 2014
              • 202

وگستر
              قابل توجه دوستانی که معتقند در بازار ایران علم تکنیکال پاسخ گو نیست ..
              یکی از مثال های ساده و عینی علم تکنیکال در همین بازاری که اعتقاد دارید تکنیکالی نیست در حال وقوع است ..
              در تایم فریم روزانه مشاهده می کنید سهم در قالب یک کانال نزولی تا قیمت 1175 ریال اصلاح کرده و سپس با یک بازگشایی خوب در بالای کانال و سپس پولبک به سقف کانال دوباره به رشد خود ادامه داده و در حال عبور از مقاومت 1656 ریال می باشد ..
              حال اگر یک کانال صعودی فرضی را همونطور که در تصویر مشاهده می کنید برای سهم رسم نماییم .. هدف 1856 ریال در صورت عبور از مقاومت 1656 و پیوت 1750 برای سهم در کوتاه مدت متصور هستیم ...
              اهداف سهم در صورت عبور از مقاومت ها 250 و 330 می باشد ..شاید کمی رویایی به نظر برسد .. ولی خواندن ادامه مطلب برای سهامداران حال حاضر وگستر خالی از لطف نیست.
              در تصویر دیگری از اسیلاتور ADX که بسیار منطبق بر رفتار سهمها می باشد .. مشاهده می کنیم DI+ مثبت (خط سبز رنگ) که نشان از حرکت صعودی سهم دارد با قطع ADX 14 روزه (خط سرمه ای رنگ) و همچنین DI- منفی (خط قرمز رنگ) در حال قدرت گرفتن و عبور از عدد 40 می باشد و از آن طرف DI- که نشان از روند نزولی سهم دارد در حال ضعیف شدن می باشد و در عدد نازل 18 یعنی زیر 20 در حال کاهش است .. و خود خط سرمه ای رنگ یعنی همان ADX14 روزه که جهت و مکان آن قدرت روند قالب رانشان میدهد در حال صعود به منطقه 40 به بالا می باشد و چون روند قالب فعلا صعودیست پس قدرت روند قالب در حال افزایش می باشد.
              مکدی سهم نیز در تایم فریم روزانه در منطقه مناسبی می باشد ..
              لازم به ذکر است گروهی که از سهم در حال حمایت هستند یکی از موفق ترین و باسابقه ترین گروههای بازار گردانی در بازار سرمایه ایران می باشند . و در طول 2 سال گذشته هم روی این سهم سابقه فعالیت دارند.
              حال بهتر است سهامداران سهم را کمی با سابقه سهم آشنا کنیم ..
              وگستر همان سهمیست که سال گذشته در طول 11 ماه بیش از 200 درصد بازدهی فقط در 11 ماه نصیب سهامداران خود کرد و در سال میلادی پیش از ان که بازاری کم رمق داشتیم فقط در کمتر از 2ماه بیش از 150% بازدهی به سهامداران خود اعطا کرد ..
              پس ای سهامداران وگستر آگاه باشید که با فروش بی موقع سهم خود را از ترند صعودی سهم به بیرون پرتاب نکنید ..
              و علاوه بر آن باعث اختلال در روند سهم و لطمه به سایر سهامداران نشوید ..
              باشد که همه یاد بگیریم اصل اول سود کردن در بازار سرمایه در جهت روند حرکت کردن می باشد و نه خلاف جهت روند جنگیدن ....
              (قسمت آخر صحبت ها برگرفته از نصایح استاد عزیز نیما آزادی بود )

نظر

• peyman_zdfy
                Banned
                • Feb 2013
                • 247

با توجه به حمایت دولت از صنعت خودرو ، خودرو شبندری دیگر میشود وبازار به زودی به ارزش این زیرخاکی پی میبرد
                کما اینکه دولت قصد دارد مالیات را از این صنعت حذف کند.

نظر

در حال کار...
                X