توليدی كاشي تكسرام ( كترام )
Collapse
X
-
سلام
جناب ناشناس جسارتا یک سوال دارم از خدمتتان چند سال است در بورس فعالیت میکنید
در مورد کترام به نظرم فردا اگر حجم مبنا رو بدهند ای ول داره امروز ودیروز وپریروز را سرمایه گذاری تدبیر خالی میکرد حالا نمیدونم کدشخصی هاشون برداشتند یا نه
اگر امروز تموم کرده باشه (600تا داشت)فردا به زور حجم مبنا رو پر میکنه جو بازار رو هر سهمی باشه مقاومتها رو به راحتی میشکونه رو 1048که شما 2000تا دادید
خصوصی عرض کردم خدمتتان 100تا برداشتم وعرض شداین سهم راه قندیها رو درپیش میگیره پس به این مقاومتها فکر نکن داری نگه دار این دیگه فرومولیدین نیست
انشالله میان مدت بالای 100% ازقیمت خریدت سود میکنی
نظر
-
با درود
من از دی ماه 1348 در بورس فعالیت می کنم. حجم خرید شما نشان می دهد اطلاعات زیادی راجع به این سهم دارید و صرف پشت گرمی به دلسوزی جناب همتی نمی تواند دلیل قانع کننده ای برای این حجم خرید از یک سهم زیانده باشد. مزید سپاس است این اطلاعات را به صورت عمومی در اختیار سهامداران قرار دهید.
با سپاسهیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین
نظر
-
در اصل توسط عبدالله محمدی پست شده است View Postسلام
جناب ناشناس جسارتا یک سوال دارم از خدمتتان چند سال است در بورس فعالیت میکنید
در مورد کترام به نظرم فردا اگر حجم مبنا رو بدهند ای ول داره امروز ودیروز وپریروز را سرمایه گذاری تدبیر خالی میکرد حالا نمیدونم کدشخصی هاشون برداشتند یا نه
اگر امروز تموم کرده باشه (600تا داشت)فردا به زور حجم مبنا رو پر میکنه جو بازار رو هر سهمی باشه مقاومتها رو به راحتی میشکونه رو 1048که شما 2000تا دادید
خصوصی عرض کردم خدمتتان 100تا برداشتم وعرض شداین سهم راه قندیها رو درپیش میگیره پس به این مقاومتها فکر نکن داری نگه دار این دیگه فرومولیدین نیست
انشالله میان مدت بالای 100% ازقیمت خریدت سود میکنیدرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
سلام
دوست گلم تغییرات بنیادی سهم وتعویض سهامدار عمده که خبره این صنعت است تغییرات نرخ دلار افزایش 3برابری صادرات همه این عوامل باعث شده رواین سهم سرمایه گذاری کنم
دفعه قبل هم عرض شد زیر 95 میانگین خرید شده بود که 124 دادیم رفت این بار تصمیم گرفتم میان مدت با سهم باشم وبا مقدار کمی از ان درصورت متادل شدن نوسانگیری کنم
در اصل توسط شانس پست شده است View Postکترام 2
پیش بینی افزایش 116 درصدی سود عملایاتی کارخانه
( بیشترین میزان افزایش سود عمیلایتی در بین شرکت های کاشی سازی)
مواردی که در ذیل به انها اشاره شده برگرفته از گزارش هیئت مدیره در سال 89 است که میتوان از انها به عنوان مهمترین عامل برای این پیش بینی اشاره کرد
مهمترین عامل
حرکت شرکت به سمت تولید محصولات لعابدار و کالیبره
عوامل ثانویه
الف . تولید سه محصول جدید ( پرسلان لعابدار براق و محصولات سوپر وايت)
علاوه بر تنوع بخشی و توليد و طراحی 20 طرح جديد
پیش بینی افزایش سه برابر ی میزان صادرات به عراق
ب . تعطیلی واحد ساب قدیم با 160 نفر نیرو وتولید 3000متر مربع با هزینه تعمیرات نگهداری سرسام آور و خرید دستگاه ساب جدید با 7000 متر تولید و60 نفر نیرو باکیفیت بالا
ج.کاهش شدید قیمت تمام شده بخصوص سهم مواد اولیه (حدود 30 درصد )
د. قطع ارتباطهای مسیله دار تامین سقف اعتبار برای نمایندگی ها و اعضای هیئت مدیره قطع کامل رابطه با شرکت اسیا سرام ( صفحه 19 گزارش رد یف 14 )
ح . خريد يك دستگاه بسته بندي از طريق ريفاينانس که موجب کاهش هزینه ها تا میزان یک ملیارد تومان میشود ( به زودی در کارخانه نصب خواهد شد )
نظر
-
-
-
-
در اصل توسط عبدالله محمدی پست شده است View Postناشناس جان نکنه تاریخ عضویت تان در سایت بورسی رو میفرمایید یا حقیقتا از تاریخ 1348دربورس فعالیت میکنید
باتشکر
چندین بار تلاش نمودم پاسخ این پرسش را که به صورت خصوصی سوال فرمودید بدهم اما متاسفانه امکان ارسال پیام خصوصی از من گرفته شده است. امیدوارم به حساب بی توجهی من گذاشته نشود.
با سپاسهیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین
نظر
-
خدا راشکر با صف خرید سنگین مقاومت 130هم شکست
خواهشمندیم یک جوانمرد فاندامنتالی بیاد جواب سوال ما رو بده
در اصل توسط عبدالله محمدی پست شده است View Postسلام
دوستان سودسال بعد کترام به نظر شما چند است؟
شرکتی که با 160 نفر نیرو وساپ قدیم 3000متر تولید داشته حالا باساپ جدید 100نفر نیرو کم کرده وتولیدش رابیش از 2برابر کرده(7000متر) با 60 نفر
وتولیدات جدید وطرحهای متنوع وصادرات 3برابری و دلار بالای 1350 تومنی دلار را 1050 دیده شرکت
سودش را چقدر میتواند تعدیل دهد ؟ امروز حجم 40 تایی رو ندادند!!!!!
دوستان فاندامنتال کار عزیزلطفا جواب بدهند
باتشکرآخرین ویرایش توسط عبدالله محمدی؛ 2011/12/19, 10:41.
نظر
-
در اصل توسط عبدالله محمدی پست شده است View Postخدا راشکر با صف خرید سنگین مقاومت 130هم شکست
خواهشمندیم یک جوانمرد فاندامنتالی بیاد جواب سوال ما رو بدهما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postجالبه امروز تو این بازار به این بدی
بیش از 8 درصد این شرکت را خریدند
انصافا کی داد کی خرید
یک زمانی این شرکت 80 تومن بود کسی نگاهش نمیکرد حالا چی شده....
نظر
-
در اصل توسط SHAMSIAN پست شده است View Postباربد عزیز اولین بازیگردان کترام تو یکی دو روز ه گذشته تکادو بوده معلوم نیست میخره میفروشه چیکار داره میکنه !!!
فقط میاد و عرضه میکنه توی مواقع مثبت .
مثلا روی منگنز همه یادشونه که اوایل حرکت صعودی فقط تکادو شدیدا عرضه میکرد .
بنظرم بازیگران سهم کسای دیگه ای هستن .وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
آگهی عرضه بلوک 26درصدی کترام
درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
نظر