نیروکلر (شکلر)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mey
    عضو فعال
    • Oct 2014
    • 4440

پاسخ : نیروکلر (شکلر)

..این..را ..ذاشته باشید..چند..وقت دیگه..خواهید دید..دها درصد بالاتر..خبری از فروشش..نیست.........و جالب اینکه..خریدار هم زمان..با فروش..صندوق سر و کله مبارکش پیدا شد......
    اینجوری ...حق بازنشستگان را به تاراج..می برند...بعد..میگویند...صندوق ها..مشکل دارند....
    سهامداران ( 97/9/13 ) (در پایان روز معاملاتی)
    شركت سرمايه گذاري صنعت ومعدن-سهامي عام- 242 M 48.4
    شركت سرمايه گذاري نفت وگازوپتروشيمي تامين-س.ع 160.426 M 32.08
    شركت سرمايه گذاري وخدمات مديريت صندوق بازنشستگ 29.984 M 5.99€
    پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• mey
      عضو فعال
      • Oct 2014
      • 4440

...صندوقی..که در 750...1 دانه سهم..نفروخت..و در 680..650..و...سهم..میخرید..الان داره...505..میفروشه...... انهم..نزدیک..گزارش 3 ماهه..و..تحولات عظیم..بلفعل شده......
      چرا...حواسشون..نبوده..خواب بودند..الان بیدار شدند....هیچ..کدام..
      طبق..معمول پر کردن..کیسه..حضرات ملعونین...همراه با..تحریک.. فروشندگان...بی تحلیل..و ساده اندیش.......
      این روزها میگذرد...وقتی میگویند فساد بیداد.میکنه..بی راه..نمگن.....نمونه.. عینیش در شکلر...
      ..دوستان یادشانه.تامین..کفرا را در 350..380..400..میفروخت....همان تامین...در 950..خریدار سهم بود...
      یالل..عجب..در 380..میلیونی..میفروختید..ارزش نداشت...950..ارزنده شده..میخرید..........حتما..از فاند سهم..خبر ..نداشتید...
      ....
      فروشنده..نباشید...سهمتان را تقدیم...فرزندان شیطان..نکنید..
      پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• arad700
        ستاره دار (1)
        • Jul 2013
        • 3238

فقط ببینم حقوقی باز هم فردا منفی کرده و سهم زیر 500 برسه بازهم اضافه می کنم.
        Honesty is the best policy

نظر

• arad700
          ستاره دار (1)
          • Jul 2013
          • 3238

فقط من موندم که آیا حضرات سازمان بورس شیرین کاری اینها را واقعا نمی بینند؟ کار آقایون دست کاری قیمت نیست؟

نظر

• mey
            عضو فعال
            • Oct 2014
            • 4440

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
            فقط من موندم که آیا حضرات سازمان بورس شیرین کاری اینها را واقعا نمی بینند؟ کار آقایون دست کاری قیمت نیست؟
            ..فسادددددد...تا مغز استخوان رسوخ..کرده......البته...این شیرین کاری صندوق برای ماها.خیلی .خوبه......

نظر

• arad700
              ستاره دار (1)
              • Jul 2013
              • 3238

امروز معاملات سهم حال من را بهم زد از این درجه به سخره گرفتن سهامدار ها واقعا عصبی میشم .فقط من منتظر بودم یه رنج منفی پنج بزنند که در قیمتهای حدود 480 خرید کنم که نشد

نظر

• mey
                عضو فعال
                • Oct 2014
                • 4440

امروز معاملات سهم حال من را بهم زد از این درجه به سخره گرفتن سهامدار ها واقعا عصبی میشم .فقط من منتظر بودم یه رنج منفی پنج بزنند که در قیمتهای حدود 480 خرید کنم که نشد
                یه کمی اضافه..کردم....
                دارند از کد صندوق جهت جمع اوری استفاده..میکنند....
                الان..حقوقی ها بخواهند سنگین بفروشند.در سهم های کوچک...با یه کارگزاری هماهنگ..میکنند..کارگزاری بازار سازی..میکنه...مثلا قجام..دیروز...
                اینا دارند..دقیقا..همان..کاری را..میکنند..که..در کفرا..با کد...صدر..و کد تامین..انجام..میدادند...
                البته..که این از پلیدی انهاست..
                شکلر انقدر ارزشمند است..و تارگتش..بالا..که..اینا با..کد اصلی وارد..میدان..شدند....

نظر

• mey
                  عضو فعال
                  • Oct 2014
                  • 4440

قیمتهای فعلی..فقط..فرصتی .خدادای برای خریده..
                  سهمی..که با 14 میلیارد فروش در 2 ماهه مرداد..شهریور 12 ساخته....در 3 ماهه فعلی 36 میلیارد فروخته.....نقش اصلی در بهای تمام..شده...سربار..و دستمزده.....
                  ..این اینجا باشه...هلالات...شرانل 800..تومانی را با 170..180..سود تحلیلی که..حساب کرده...میگه..مفته..البته هم..مفته..بنظرم..بیشتر هم..خواهد ساخت.....
                  ولی حرفی از شکلر 500..تومانی با کف سود 140..تا 160..تومانی..نمیزنه...البته بدون احتساب راه افتادن..2 طرح توسعه...در دی و اسفند....
                  این.حماقت بازاره...شکلر با سودی به مراتب بالاتر از فولاد..و شناوری بسیار بسیار کمتر...از فولاد ارزانتره.....البته...مطمئنم..این سکوت..درباره...فاند شکلر....قطعا از روی حماقته..مدعیان...دلسوزی سهامداران..نیست....
                  2 تا از این مدعیان 2 زاری...بی سواد..و پر رو...فاراک...150..تومانی را..فرصت..محض..میدانستند....

نظر

• arad700
                    ستاره دار (1)
                    • Jul 2013
                    • 3238

بازی اصلی شکلر به نظرم سال 98 خواهد بود و تا آن زمان یعنی اسفند 98 سهامداری با شکلر میتونه تجربه شیرینی باشه. بازی های سهامدار عمده هم به زودی تمام میشه اونوقت دیگه سهم چاره ای جز رشد نخواه داشت.

نظر

• mey
                      عضو فعال
                      • Oct 2014
                      • 4440

بازی اصلی شکلر به نظرم سال 98 خواهد بود و تا آن زمان یعنی اسفند 98 سهامداری با شکلر میتونه تجربه شیرینی باشه. بازی های سهامدار عمده هم به زودی تمام میشه اونوقت دیگه سهم چاره ای جز رشد نخواه داشت.
                      ...نه..دادا...پتانسیل های سهم بلفعل شده...و بلقوه.نیست..استارتتش هم از همین..گزارش 3 ماهه خورده...به امید خدا..صندوق یه..مرحمتی..کنه..یه..مدت این بازی را ادامه بده..بتوانم..خریدهایم..را تکمیل..کنم.....عالی..میشه...یه..گوشه..میشینم..بلوغ ....قیمتی..و فاندی سهم را نظاره..میکنم..حالش میبرم....

نظر

• mey
                        عضو فعال
                        • Oct 2014
                        • 4440

..طرح..افزایش ظرفیت 2 برابری سود پرک...از 20..اذر...قراره...راه اندازی بشه به جای دی ماه...
                        ..تقاضا برای صادرات سود پرک..بسیار زیاد شده..هزینه..حمل نقل دریایی بشدت افزایش یافته..و..خرید سود پرک از ایران .بخصوص در عراق..بصرفه تر از سابق شده...
                        ...این...فروش صندوق...فقط برای پر شدن..کیسه اراذل ...از سهم سهامدار بی نواست...
                        همین صندوق..مهر ماه.. .....2/5 میل سهم...از 720...تا 600..سهم..خریده.. ....میانگین..650....
                        الان بعد 2 ماه...و ...بلفعل شدن.تغیرات عظیم..فاندی.....داره...30 درصد ..پایینتر .از خریدهای 2 ماه..قبل...1/5 میل سهم را در 500..میفروشه........
                        هر کسی در بورس ..فقط..کمی تنفس کرده باشه..میفهمه داستان از چه..قراره...

نظر

• رستا
                          عضو فعال
                          • Jan 2018
                          • 481

در اصل توسط mey پست شده است View Post
                          ..طرح..افزایش ظرفیت 2 برابری سود پرک...از 20..اذر...قراره...راه اندازی بشه به جای دی ماه...
                          ..تقاضا برای صادرات سود پرک..بسیار زیاد شده..هزینه..حمل نقل دریایی بشدت افزایش یافته..و..خرید سود پرک از ایران .بخصوص در عراق..بصرفه تر از سابق شده...
                          ...این...فروش صندوق...فقط برای پر شدن..کیسه اراذل ...از سهم سهامدار بی نواست...
                          همین صندوق..مهر ماه.. .....2/5 میل سهم...از 720...تا 600..سهم..خریده.. ....میانگین..650....
                          الان بعد 2 ماه...و ...بلفعل شدن.تغیرات عظیم..فاندی.....داره...30 درصد ..پایینتر .از خریدهای 2 ماه..قبل...1/5 میل سهم را در 500..میفروشه........
                          هر کسی در بورس ..فقط..کمی تنفس کرده باشه..میفهمه داستان از چه..قراره...
                          با سلام و تشکر بابت معرفی سهم شکلر.بنده هم مقداری خرید کردم و اگه بشه بازم اضافه میکنم.به نظرتون تو بازه سه ماهه چه اهدافی رو دنبال میکنه؟

نظر

• mey
                            عضو فعال
                            • Oct 2014
                            • 4440

در اصل توسط رستا پست شده است View Post
                            با سلام و تشکر بابت معرفی سهم شکلر.بنده هم مقداری خرید کردم و اگه بشه بازم اضافه میکنم.به نظرتون تو بازه سه ماهه چه اهدافی رو دنبال میکنه؟
                            ....تا گزارش 6 ماهه..تقریبا 3/5 ماه مانده..احتمالا 85...تا 100..بسازه.....بستگی به بازار..تارگتش متغیره...ولی این سهم..با این..فاند ..قیمتهای بالا 1000 را خواهد دید...البته در بازه 8 ماهه..

نظر

• mey
                              عضو فعال
                              • Oct 2014
                              • 4440

.این سهم..با این شناور اندک..و این...فاند......فرقی با پدرخش 400.تومانی نداره....
                              تغیرات بسیار چشمگیر تری را در..3 ماهه دوم..و بخصوص 3 ماهه سوم..شاهد خواهیم...بود.....
                              افزایش ظرفیت 2 برابری سود پرک..در دی....و همین..میزان افزایش ظرفیت ...در
                              MCA.در اسفند...
                              محصولات شرکت..رکود بردار نیست..و هیچ ربطی هم به نفت..نداره.....
                              افزایش نرخ. فروش..
                              .CMC و MCA.
                              از تنی 5/3 میل در مهر..به تنی 9..میل..در ابان را دست کم...نگیرید....
                              کل سال مالی قبل 7/3..میل.
                              .CMC و MCA..فروخته..در 3 ماهه اول امسال...5/1 میل...که اگر 2 ماهه ..شهریور..مهر..هم قیمتها ..مثل ابان بود...بیش از کل سال مالی قبل..میشد.....
                              این تغیرات عظیم..فاندی..اگر حتی یک سومش در خیلی از سهم ها اتفاق افتاده بود...الان..گوش فلک را کر کرده بودند.....60 تا تحلیل درست ..غلط ازش میزدند.....

نظر

• mey
                                عضو فعال
                                • Oct 2014
                                • 4440

سهمی که..مفت باشه..عالم..ادم..نمیتوانند ...جلوی رشدش را بگیرند....به وضوح...ورود...خودی ها..مشهود..بود....
                                سهامداری..کنید...جز 5 سهم..خاص بازاره....

نظر

در حال کار...
                                X