کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با این بازیها...صندوق...و بعد..معدن...بسیار امیدوار تر شدم....مشخصه سهم..قراره..تارگت بالایی را ببینه...
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
من حس..میکنم..این بازی ها...برای خروج...صندوق..از سهمه...که قطعا هم..هماهنگ شده است.....شبیه بازی پولیکا نوین در 430..450...در شپترو...
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
من تعجب می کنم شرکتی که تازه طرح توسعش راه می افته جای فروش داره؟تقریبا تمام دوستان وتحلیل گران روی سود 200 تومن سال 98 اتفاق نظر دارن حالا ما بگیم 200 نسازه 170 که می سازه پی به ای 6 بگیره میشه 1000 تومن یه سود مجمع هم داره .
من میگم تا اسفند 98 این سهم حداقل 90 تا 100 درصد از قیمت 500 تومن گین داره
من تعجب می کنم شرکتی که تازه طرح توسعش راه می افته جای فروش داره؟تقریبا تمام دوستان وتحلیل گران روی سود 200 تومن سال 98 اتفاق نظر دارن حالا ما بگیم 200 نسازه 170 که می سازه پی به ای 6 بگیره میشه 1000 تومن یه سود مجمع هم داره .
من میگم تا اسفند 98 این سهم حداقل 90 تا 100 درصد از قیمت 500 تومن گین داره
تعجب..نکن..همین 20 روز ..پیش .ملت پدرخش 500..تومانی را..میلی..میفروختند...........ارادت
..سلام...
.بدی دوستان دیدن..حلال..کنند...اگر بی ادبی...تندی...از جانب بنده سر زد...به بزرگی خودتان ببخشید....
به علت ...یه سری مشکلات....فروم..نویسی برایم....مقدور...نیست.....ارادتمند..همگی...
..سلام...
.بدی دوستان دیدن..حلال..کنند...اگر بی ادبی...تندی...از جانب بنده سر زد...به بزرگی خودتان ببخشید....
به علت ...یه سری مشکلات....فروم..نویسی برایم....مقدور...نیست.....ارادتمند..همگی...
چه خبر بدی /:.sadsmiley.:/ من که متاثر شدم
به هر حال امیدوارم هر جا که هستید موفق پیروز باشید کمتر کسی رو دیدم توی این بازار مکاره مثل mey عزیز اینقدر بی غل و غش و دلسوز زحمات خودشو تقدیم دوستانش بکنه
برای خودت و خانواده ات خوشی و سلامتی آرزومندم
انشاله هر چه زودتر مشکلاتت حل بشه
هر از گاهی سر بزن به این فروم
دوستت داریم
ارادتمند..همگی...
...این سهم..اگر قرار بر رشد..و تارگت بالا نداشت..این بازیها را در نمی اوردن....در 540..400..تا اردر چیده..میشه...که البته...چون..هیدن..هم بود..عدد دقیقش..معلوم..نبود...صنعت..میاد..دقیقا..همان 400..تا را ..میفروشه....
شکلر..قیمت..مجصولات..و مواد اولیه اش ..هیچ...ربطی به..نفت..و..کلا.کامودیتی نداره....
عین..همین..خباثت را در کفرا 350.تا 400....انجام..دادند...کسانی باختند..که اسیر ..بازی..اینا شدند...
کف سود سهم..120...تا 140..تومانه....که نه..محصولات شرکت رکود برداره...و نه..مواد اولیه..شرکت ربطی..به تحریم...داره...اگر یه سهم در گروه..پترو...مفت باشه...همین..شکلره....
تجار عراقی..افغانی..تقاضای بسیار بالایی برای محصولات شرکت دارند...
صنعت..که در بالای 700...به زور 1..میل..میفروخت..انهم..فقط در پیک..چگ.نه...2 ماه بعد...بعد از...بلفعل شدن تحولات شرکت..میاد رنج..منفی 400..تایی...300..تایی...انهم..در 30..40..درصد..پایینتر...میزنه....
جوابش..ساده.....مشحصه...به همان دلیل ..که صدر..و تامین...کفرا را در 370..تا 400...میلی..میفروختند..و در بالای 900...شدند..خریدار.....
چالش مانکن در شکلر..البته..فعلا...اگه..کسی ..موج..نگیردش...کلا 1 ساعت...گذشته...40 تا..معامله شده..انهم..در این بازار....
طرف..افاضه...فرموده...چون...زاگرس..منفیه...شکلر..ه م....منفی باید باشه...برو..اول...فرق این 2 تا را ببین....چی...تولید..میکنند....شکلر..بازار بسیار..وسیعبی در منطقه داره...محصولات شرکت..مرتبط با سلامته...با افزایش شدید..هزینه..حمل با..کشتی...برای محصولات ..شکلر..رقیبی..حتی در..منطقه..نیست....
دیدن سهم...پایینش را نمی توانند بخرند...تا 525..خریدند.....هیچ دلیل عقلانی..و..منطقی برای فروش شکلر عزیز..وجود نداره....سهمتان را مفت تقدیم...نکنید..
تجربه ثابت..کرده...سهم های خوب راهشان را باز خواهند..کرد...نفت بشه..40..دلار...چه اثری بر شکلر داره....اثر منفیش بر شرکتیست..که...برایش ..قیمت نفت..المانه....نه شکلر..که
..کل پترویی ها صف فروش هم بشوند....ربطی به شکلر..نداره...شکلر...یه سوء..تفااهم..در گروه..پترویست...هیچ..ربطی به نفت...نداره...بنده..خخدا..کلا از بوی نفت..بدش می اید....الرژی داره.......ولی چیکار..کنه...زورش...به......زگیل خان..نمیرسه...
سهم..تاپ...اینه..کاری به بازار...نداره.....سهامداری..کنید..سود خوبی خواهید..کرد....
نظر