نیروکلر (شکلر)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mey
    عضو فعال
    • Oct 2014
    • 4440

پاسخ : نیروکلر (شکلر)

اطلاعات نمایش داده شده با اطلاعات امضا شده مطابقت دارد

کلر مايع و پرکلرين تن ۲,۴۵۲ ۲,۴۷۸ ۳۲,۰۸۱,۹۲۱ ۷۹,۴۹۹ ۰ ۰ ۰ ۲,۴۵۲ ۲,۴۷۸ ۳۲,۰۸۱,۹۲۱ ۷۹,۴۹۹ ۷۲۰ ۷۱۹ ۳۵,۴۰۱,۹۴۷ ۲۵,۴۵۴ ۳,۱۷۲ ۳,۱۹۷ ۳۲,۸۲۸,۵۸۹ ۱۰۴,۹۵۳
    کلرورفريک تن ۸۰۲ ۶۰۳ ۶,۵۵۲,۲۳۹ ۳,۹۵۱ ۰ ۰ ۰ ۸۰۲ ۶۰۳ ۶,۵۵۲,۲۳۹ ۳,۹۵۱ ۲۰۲ ۴۱۱ ۶,۹۱۷,۲۷۵ ۲,۸۴۳ ۱,۰۰۴ ۱,۰۱۴ ۶,۷۰۰,۱۹۷ ۶,۷۹۴
    سودپرک ، سود کلوخه ، سود مايع 50درصد تن ۵,۸۴۵ ۵,۸۸۳ ۳۲,۹۰۲,۲۶۱ ۱۹۳,۵۶۴ ۰ ۰ (۲۹۳) ۵,۸۴۵ ۵,۸۸۳ ۳۲,۸۵۲,۴۵۶ ۱۹۳,۲۷۱ ۲,۶۵۲ ۲,۴۳۵ ۲۸,۱۱۹,۰۹۷ ۶۸,۴۷۰ ۸,۴۹۷ ۸,۳۱۸ ۳۱,۴۶۶,۸۱۹ ۲۶۱,۷۴۱
    اسيد کلريدريک يزد و اصفهان تن ۳,۷۱۳ ۳,۷۶۱ ۱,۰۴۴,۶۶۹ ۳,۹۲۹ ۰ ۰ ۰ ۳,۷۱۳ ۳,۷۶۱ ۱,۰۴۴,۶۶۹ ۳,۹۲۹ ۱,۹۳۴ ۱,۸۸۴ ۱,۵۲۰,۱۷۰ ۲,۸۶۴ ۵,۶۴۷ ۵,۶۴۵ ۱,۲۰۳,۳۶۶ ۶,۷۹۳
    آب ژاول يزد و اصفهان تن ۵,۴۴۰ ۵,۴۸۶ ۵,۵۴۰,۱۰۲ ۳۰,۳۹۳ ۰ ۰ ۰ ۵,۴۴۰ ۵,۴۸۶ ۵,۵۴۰,۱۰۲ ۳۰,۳۹۳ ۱,۷۴۵ ۱,۷۷۹ ۵,۹۳۵,۳۵۷ ۱۰,۵۵۹ ۷,۱۸۵ ۷,۲۶۵ ۵,۶۳۶,۸۸۹ ۴۰,۹۵۲
    CMC و MCA تن ۶۲۲ ۸۰۱ ۶۴,۰۴۱,۱۹۹ ۵۱,۲۹۷ ۱۱ ۱۱ ۱,۱۲۴ ۶۳۳ ۸۱۲ ۶۴,۵۵۷,۸۸۲ ۵۲,۴۲۱ ۲۹۱ ۲۸۳ ۱۰۵,۴۵۲,۲۹۷ ۲۹,۸۴۳ ۹۲۴ ۱,۰۹۵ ۷۵,۱۲۶,۹۴۱ ۸۲,۲۶۴
    جمع ۳۶۲,۶۳۳ ۸۳۱ ۳۶۳,۴۶۴ ۱۴۰,۰۳۳ ۵۰۳,۴۹۷

کادر توضیحات در مورد اصلاحات
    اعداد در ستون اصلاحات مربوط به اصلاح قيمت سود پرک و فروش منو کلرو اسيد استيک در ابان ماه مي باشد

پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• mey
      عضو فعال
      • Oct 2014
      • 4440

منتظر فروش های بالا 20..میلیارد باید بود....با توجه به افزایش ظرفیت 2 برابری.....
      با شکلر..و دتماد..فارغ از هر اتفاقی سهامداری..کنید...سودی..مناسب..با کمترین ریسک..و استرس..حواهید..داشت.....
      دیدم..ساسانی داره..حرف از طرح..توسعه..میزنه......کاش..همین حرفها را در 500..520..در کانالت..میگذاشتی..که شیادان...سهم.ملت را...ندزدند....
      کلا من به..نیت.خیر....خیلی از این.تلگرامی ها..را 2 زار..قبول..ندارم...

آخرین ویرایش توسط mey؛ 2018/12/27, 12:32.
      پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• mey
        عضو فعال
        • Oct 2014
        • 4440

کلا من به..نیت.خیر....خیلی از این.تلگرامی ها..را 2 زار..قبول..ندارم...
        جایی..که سهم..ملت را ..اراذل در حال غارت..کردنند...سکوت..پیشه..میکنند...وقتی سهم..15..20 درصد امد بالا..و برای بازار...پتانسیل هایش..اثبات شد.....چشم..بسته غیب..میگویند...
        اسمان به زمین..نمی اید...وقتی سهم در قیمتهایی بسیار..مفت...داره..معامله..میشه...و...یه..مشت..دزد ..هم با دوز..کلک..در حال به یغما بردن سهم..ملتند....سکوت..نکنید..و به سهامدار..مظلوم..و بعضا..نا اگاه...و..پر استرس..اگاهی..و..اطمینان بدهید.......
        بد..نیست..یه..قدم هم برای ..رضای خدا بردارید..

نظر

• mey
          عضو فعال
          • Oct 2014
          • 4440

جا داره یادی..کنیم..از مدیران..کثیف....ص..و..م....که میلی در 500..530..میفروختند..و الان...300..تا هم بزور..میفروشند...... و این 300..تا را هم..در جهت..منافع...خودشان..و.هماهنگ..فروختند...

نظر

• negarminavi
            عضو فعال
            • May 2013
            • 35714

7 حقوقی خریدار 60% از حجم معاملات امروز !

نظر

• mey
              عضو فعال
              • Oct 2014
              • 4440

..خوب..خدا را شکر سهم..راه افتاد....یکی از بهترین سهم..های گروه..پترویی.......فقط سهامداری..کنید...فریب این..ملعونها را نخورید...با شکلر به امید خدا سودی خوبی در کنار هم..خواهیم..کرد......
              سهم..خوب...از داخل جهنم..هم..راهش را باز خواهد کرد.......

نظر

• mey
                عضو فعال
                • Oct 2014
                • 4440

...شکلر..بانو..نیز ..خواستگاران .متعدد...پیدا...نمود..
                زرنگان..77 ناحیه بی اب ..علف..در 500...520..میفروختند.....الان...برند..تو صف...شاید..کف دستشان برگه سهمی انداختند.......
                مبارک..خودم..و..دوستان..

نظر

• رستا
                  عضو فعال
                  • Jan 2018
                  • 481

در اصل توسط mey پست شده است View Post
                  ...شکلر..بانو..نیز ..خواستگاران .متعدد...پیدا...نمود..
                  زرنگان..77 ناحیه بی اب ..علف..در 500...520..میفروختند.....الان...برند..تو صف...شاید..کف دستشان برگه سهمی انداختند.......
                  مبارک..خودم..و..دوستان..
                  ممنون بابت معرفی سهم...بنده هم با تحلیل شما این سهم با ارزشو خریدم.....اهداف پیش روی سهم چه قیمتی است؟بهترین زمان سیو سود کی میتونه باشه؟

نظر

• mey
                    عضو فعال
                    • Oct 2014
                    • 4440

در اصل توسط رستا پست شده است View Post
                    ممنون بابت معرفی سهم...بنده هم با تحلیل شما این سهم با ارزشو خریدم.....اهداف پیش روی سهم چه قیمتی است؟بهترین زمان سیو سود کی میتونه باشه؟
                    ارادتمند..امیر ..عزیز..راست..حسینی....قیمت سهم...بستگی به بازار داره...ولی بشخصه با سودس 130..تا 160..تومانی..کف سهم را باند 650...تا 700..میدانم....ولی حواستان باشه بازیگرانی..کثیف داره..هر جا..دیدی..و احساس کردید..که سهم..توان بالا رفتن..نداره..مقداری از سهمت را بفروش برای نوسان..گرفتن....خودم..هم..همین..کار را خواهم..کرد.......فروشم را نمیگم...چون...اصلا نوسانگیر خوبی...نیستم...

نظر

• mey
                      عضو فعال
                      • Oct 2014
                      • 4440

...شکلر...عزیز..نیز بر خر..مراد سوار شد......

نظر

• arad700
                        ستاره دار (1)
                        • Jul 2013
                        • 3238

خدا را شکر که برای شکلر بانو هم خواستگار پیدا شد .
                        به میمنت و سلامتی.
                        جناب می عزیز واسه نقدینگی که فردا از فروش سهم پتروشیمی دستم میاد که خواستگار فرستادی.اسم خواستگارش را هم گفتی شدوص که یه جوان خوشتیپ خوش پوش تحصیلکرده خانواده دار اهل زندگی.
                        ولی واسه من افت داره . اول باید چندتا خواستگار بیاد بعد از بین اینا یکی انتخاب کنم. آقا خواستگار بعدی لطفا
                        Honesty is the best policy

نظر

• mey
                          عضو فعال
                          • Oct 2014
                          • 4440

....اشتباه ..شد

نظر

• بورث
                            ستاره‌دار (۶)
                            • Sep 2013
                            • 263

با سپاس از جناب mey گرامی بابت تحلیلهای بسیار عالی که خاطرمان از بنیادی بودن تحول این سهم جمع شد اولین روز سال با 10 % سرمایه وارد شدم و امروز که دومین روز کاریه خیلی عالی معامله میشه.
                            ترسم از عرضه های سنگینه که با توجه به رشد این ده روز کاری گذشته،چندان هم بی علت نیست. باید دید تا قبل از پایان تعطیلات 1000تومان رو می بینه؟
                            بنظرم ببینه. دیگه جای نوسان نیست. باید صبر کرد و دید.

نظر

• رستا
                              عضو فعال
                              • Jan 2018
                              • 481

به نظرتون شکلر تا چه زمانی اصلاح میکنه؟خییلی طول میکشه بالای هزارو ببینه؟

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

عنوان موضوع افشاء: بهره برداري از طرح ها و پروژه هاي جديد - گروه الف
                                • تاريخ بهره برداري از طرح و پروژه جديد
                                1398/08/01
                                • مشخصات طرح / پروژه
                                • عنوان طرح / پروژه
                                افزایش ظرفیت کارخانه یزد شرکت نیروکلر
                                • زمان شروع طرح / پروژه
                                1396/12/01
                                • مدت اجراي طرح / پروژه
                                20
                                • بهاي تمام شده طرح / پروژه
                                98,000
                                میلیون ریال
                                • نتايج مورد انتظار
                                • محصولات حاصل از بهره برداري از طرح/ پروژه جديد
                                کربوکسی متیل سلولز (cmc) و منو کلرواستیک اسید (mca)
                                • ظرفيت اسمي محصول
                                ظرفیت اسمی هر کدام محصولات 2000 تن در سال
                                • ظرفيت عملي بهره برداري از محصول
                                بدیهی است ظرفیت عملیاتی تولید این محصولات پس از طی شدن دوره آزمایشی و تثبت فنی عملیات تولید قابل تعین خواهد بود.
                                • شرح (شامل جايگاه محصول در درآمد فروش شركت)
                                هدف از افزایش ظرفیت در کارخانه یزد بیشتر مصرف کلر و به ظرفیت رسیدن تولید در کارخانه اصفهان به دلیل مصرف کلر می باشد
                                «محمد حسین» هستم.
                                امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

در حال کار...
                                X