نیروکلر (شکلر)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ناشناس
    کاربر ویژه بورسی
    • Jul 2025
    • 1050

در اصل توسط naruto پست شده است View Post
    خوب اینم از بازگشایی خوب شکلر که تو این بازار بی رمق و منفی یه حالی به سهامداراش داد و همینطور سقف قیمت تاریخی سهم رو هم شکست (یا داره میشکونه!)
    فقط این وسط زمستون میره و رو سیاهی برا برخی به اصطلاح مچگیر!! میمونه که خیلی دلشون میخواد با زیر سوال بردن بقیه،خودشون رو تو تاپیک مطرح کنن!
    با درود
    اگر مخاطب كنايه جنابعالي من هستم، بايد ذكر كنم من ديدگاهم را روي اين سهم مطرح كردم كه از قضا با نظر شما موافق نبود و اين عدم موافقت گويا چندان به مذاقتان خوش نيامده است. بابت پيش بيني شما از تعديل مثبت اين سهم تبريك مي گويم و اميدوارم تحليل هاي مفيد بيشتري از شما را در اين سايت شاهد باشيم. اما يك پرسش نيز براي من باقي مانده است:
    اين سهم يك ماه سرمايه سهامداران خود را بلوكه كرد و با 8% رشد بازگشايي شد و شما و دوست ديگري كه مدافع اين سهم هستند امروز فروشنده بوديد. آيا اين انتظار به بازده 8% مي ارزيد؟
    باسپاس
    هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین

نظر

• باربد
      Banned
      • Jul 2025
      • 3256

در اصل توسط باربد پست شده است View Post
      خوب ناشناس جان فروشنده دیروز زرنگ بود یا خریدار؟
      در اصل توسط ناشناس پست شده است View Post
      با درود
      اجازه بفرمایید پس از بازگشایی نماد پاسخ این پرسش را بدهم.
      اقا الوعده وفا

نظر

• ناشناس
        کاربر ویژه بورسی
        • Jul 2025
        • 1050

در اصل توسط باربد پست شده است View Post
        اقا الوعده وفا
        درود بر شما
        خريدار آن روز اين سهم پس از يك ماه انتظار و استرس، امروز فروشنده بوده است. نگاهي به حجم معاملات و پستهاي ذيل مؤيد اين مطلب است . 8% براي يك ماه با اين ميزان تعليق و استرس به گمان من چندان آش دهن سوزي نيست. راستي جنابعالي كه سهم خود را نفروختيد؟

خرید یه پله دیگه فسرب 300
        خرید کمی فاذر 202
        و فروش نصف نیروکلر در مثبت کامل(به دلیل بحران نقدینگی!)
        در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
        شکلر رو قیمت بازگشایی فروختم (-: حالا بریم بگردیم ببینیم چی خوبه بخریم (-: البته مفت فروختمش فک کنم این خریدارها از کجا پیداشون شد=)) رو 800 صف بستن. یه ماهه 8 درصد داد.البته بسته بود وگرنه بیشتر میداد

نظر

• باربد
          Banned
          • Jul 2025
          • 3256

درود بر شما
          خريدار آن روز اين سهم پس از يك ماه انتظار و استرس، امروز فروشنده بوده است. نگاهي به حجم معاملات و پستهاي ذيل مؤيد اين مطلب است . 8% براي يك ماه با اين ميزان تعليق و استرس به گمان من چندان آش دهن سوزي نيست. راستي جنابعالي كه سهم خود را نفروختيد؟
          سلام
          اولا بنده این سهم را 710 معرفی کردم و چون دوستان صف خریدش کردند و فردا هم صف خرید عرضه شد و برای شما شاعبه پیش امد که.....
          بنده یک ماه صبر کردم
          پس تا اینجا شما باید 8 درصد را به 14 درصد تعدیل دهید

در ثانی این سهم در بازاری بعد از یک ماه 14 درصد سود نصیب سهامدارش کرده
          که بازار از رشد منفی بر خوردار بوده
          پس قاعدتا از روندی در مقابل مسیر رودخانه پیروی کرده
          که اگر ما برای سهمهای هم ردیف این سهم در یک ماه گذشته شاهد افتی معادل میانگین 8 درصد (بر اورد احتمالی)بوده باشیم
          این عدم افت بر روند سود اوری باید اضافه شود

سوما در روندی کلی بازده 14 درصدی در یک ماه
          برای یک سهامدار از خوب هم خوب تر است
          و این کاملا برای همه منطقی که اگر تنها در ماه ما از 10 درصد سود بهره بگیری
          بازده سالیانه 120 درصدی در کارنامه داریم
          حال این از دید شما کافی نیست؟

چهارما
          من و شما با هم صحبت میکنیم
          فکر کنم پسندیده نباشد صحبت شخص ثالث در بین باشد

در اخر بنده هنوز سهمم را نفروختم

موفق و پیروز باشید
          یا حق

نظر

• ناشناس
            کاربر ویژه بورسی
            • Jul 2025
            • 1050

درود
            به طور كلي مطرح كردن چنين پستهايي با محتواي "ديدي گفتم حالا روت كم شد" نتيجه مشخصي دارد:
            - من نوعي نيز دفاعياتي از خود مطرح مي كنم و در گيرودار اين بحثها آنچه كمرنگ مي شود واقعيت است. واقعيت آنست كه شما تحليلي از اين سهم داشتيد به دلايلي و من نيز مخالف اين تحليل بودم به دلايل ديگر. گذشت زمان نشان داد كه تحليل شما درست بوده است و من نيز از اين بابت به شما تبريك مي گويم. همواره تلاش كرده ام جانب ادب و منطق را نگاه دارم و اگر مخالفتي نيز هست بطور مستند و مدلل مطرح كنم.از اين پس نيز بيشتر و بيشتر خواهم آموخت و از دستاورد اين آموخته ها سهمي كه معرفي مي شود را مطالعه مي كنم و اگر نقدي داشتم بدون واهمه مطرح خواهم كرد. اميدوارم هيچيك از ما انتظار نداشته باشيم هر آنچه مي نويسيم في الفور با تأييد ديگران مواجه شود و هر تحليل مخالف را در نطفه ساكت كنيم. مشتاقانه منتظر بازگشت فعالانه تر جنابعالي به سايت هستم.
            با سپاس
            آخرین ویرایش توسط ناشناس؛ 2011/11/19, 19:57.

نظر

• باربد
              Banned
              • Jul 2025
              • 3256

درود
              به طور كلي مطرح كردن چنين پستهايي با محتواي "ديدي گفتم حالا روت كم شد" نتيجه مشخصي دارد:
              - من نوعي نيز دفاعياتي از خود مطرح مي كنم و در گيرودار اين بحثها آنچه كمرنگ مي شود واقعيت است. واقعيت آنست كه شما تحليلي از اين سهم داشتيد به دلايلي و من نيز مخالف اين تحليل بودم به دلايل ديگر. گذشت زمان نشان داد كه تحليل شما درست بوده است و من نيز از اين بابت به شما تبريك مي گويم. همواره تلاش كرده ام جانب ادب و منطق را نگاه دارم و اگر مخالفتي نيز هست بطور مستند و مدلل مطرح كنم.از اين پس نيز بيشتر و بيشتر خواهم آموخت و از دستاورد اين آموخته ها سهمي كه معرفي مي شود را مطالعه مي كنم و اگر نقدي داشتم بدون واهمه مطرح خواهم كرد. اميدوارم هيچيك از ما انتظار نداشته باشيم هر آنچه مي نويسيم في الفور با تأييد ديگران مواجه شود و هر تحليل مخالف را در نطفه ساكت كنيم. مشتاقانه منتظر بازگشت فعالانه تر جنابعالي به سايت هستم.
              با سپاس
              شما از همه بهتر میدانید
              اگر بنده در شخصیت شما یک فاکتور را بخواهم از بقیه خوبیهایتان بیشتر تمیز دهم
              ان ادب شما بوده که برای من نوعی ستودنیست

و
              تنها چیزی که برای بنده در این دنیای مجازی مهم است
              نگاه داشتن احترام و شخصیت طرفین است

لذا هیچگاه از بحث علمی و منطقی در حد توان کمم (در این مورد )
              دوری نکرده و مشتاقانه پذیرا بوده ام
              که شاید تا به امروز این موضوع را دیده باشید
              همیشه نیز از اشتباه خود به راحتی نگذشته و از خواننده ای که با تحلیل اشتباه بنده متضرر شده عذر خواهی کرده ام
              و تا حد امکان سعی در جبران مافات
              که نمونه ان نیز به وفور در سایتها ی محتلف و پستهای بنده یافت می شود

این موضوع را مطرح نکردم که بگویم من درست گفته ام و شما خدا ناکرده اشتباه
              بلکه در ان زمان نوع صحبتی که رد بدل شد
              نشان از ان داشت که بنده سهمی را در حال چاق کردن و فروختن ان به سهامداران دوست خودم هستم
              که الحق این موضوع صحت نداشت و من بر مبنای تحلیل علمی این سهم را پیشنهاد دادم
              که به یاری خدا هم تعدیل مثبت داد و هم خوب باز شد

این را نگفتم که خدا ی ناکرده برادر مسلمانی از دست من ناراحت شود

هر زمانی احساس کردید واجب است وارد بحث شوید
              بنده در کمال ادب و احترام متفابل در خدمتم

نظر

• naruto
                عضو فعال
                • May 2011
                • 1879

خب سهم 900 رو هم به راحتی رد کرد!
                شرایط بنیادی سهم روز به روز در حال بهتر شدنه و همین عامل باعث توجه بیشتر حقوقیها به سهم شده.
                وصنعت هم داره به شناوری سهم کمک میکنه تا سهم برا افزایش سرمایه(احتمالی)مشکلی نداشته باشه!

رشد نرخ ارز بخصوص دلار باعث شده که واردات کالاهای مشابه زیاد به صرفه نباشه و همینطور باعث رشد قیمت اونها بشه که باعث افزایش قدرت رقابتی این شرکت میشه و میتونه براحتی تولیداتش رو بفروشه.
                شرکت با شرایط جدید پیش رو (بخصوص افزایش نرخ ارز) ،امسال احتمالا میتونه بالای 200 تومن به ازای هر سهم رو پوشش بده.سود سال 91 شرکت رو هم حداقل 300 در نظر بگیرین!!!(با راه اندازی طرح توسعه شرکت در سال 92 ، سود هر سهم حداقل تا 500 تومن رشد میکنه!)@-)

(جهت رفع نگرانی یکی از دوستان منتقد بابت فروش بخشی از سهامم در قیمت 810 هم یاداوری کنم که به همان مقدار حوالی 800 (با رفع مشکل نقدینگی و اطمینان خاطر بابت عدم افت احتمالی)مجددا خریداری شده! :->
                آخرین ویرایش توسط naruto؛ 2011/12/25, 23:41.

نظر

• naruto
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 1879

شرکت برای سال مالی قبل برای هر سهم در حدود 160 تومن سود پوشش داده،در حالی که برای امسال حدود 105 تومن سود اعلام کرده که با توجه به افزایش نرخ اسید و بقیه محصولات شرکت،قطعا تا آخر امسال شرکت میتونه حدود 180 تا 200 تومن هم برا هر سهم پوشش بده.(با توجه به پوشش خوب سود 3 ماه اول شرکت با وجود افزایش حاملهای انرژی)
                  نکات مثبت سهم:
                  1-عدم تاثیر تحریمها بر شرکت.تقریبا همه مواد اولیه مورد نیاز شرکت از داخل کشور تامین میشه (نمک -آهک و آهن قراضه)
                  2-شرکت بخشی از محصولاتش رو هم هر ساله به خارج صادر میکنه که از محل افزایش نرخ ارز هم سود میبره.
                  3-بازار تقریبا تضمین شده داخلی(ادارات آب و فاضلاب استانها)
                  4-طرح توسعه 200 تنی شرکت(قابل افزایش تا 500 تن در روز) که احتمالا سال آینده به بهره برداری میرسه و ظرفیت تولیدی شرکت رو حداقل 2 برابر میکنه.متعاقبا سود شرکت هم رشد زیادی میکنه
                  http://www.nirouchlor.com/content/co...<br /> lan=fa
                  5-جمع آوری سهام شرکت از بازار توسط حقوقیهای سهم
                  تنها مورد منفی سهم هم نقدشوندگی ضعیف سهم به خاطر ناشناخته بودن و کمی شناوری سهم هست.
                  >:d<
                  اینم از تعدیل دومش!
                  از 147تومن به 175 تومن تعدیل داد
                  فعلا 150 تومن تو 9 ماهه پوشش داده و تا آخر سال قطعا حدود 200 تومن هم پوشش میده
                  هر چند احتمالا دیگه هیشکی اینجا این سهمو نداره!!!(البته بجز خودم)
                  منتظر سود 300 تومنی برا سال 91 شرکت باشین=;

نظر

• PASHA
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 1294

در اصل توسط PASHA پست شده است View Post
                    ازامضاء تان مشخص است .
                    هرچی سهم خوب بوده که شمادروکردی .
                    به نظرمی رسد بااین قیمت نفت ودلار و یورو
                    شیران بالای ..400. می سازد .باتوجه به سال گذشته فکرمی کنم
                    فعلا تا گزارش سودوزیانش بیرون نیاید همه اینها حدسیاتی پیش نیست ونمی توان سالهای گذشته را ملاک قرارداد.
                    نیرکلر هم به همین طریق
                    سال گذشته 6 ماهه 64
                    12 ماهه 159
                    وحالا 6 ماهه 95
                    12 ماهه ؟؟؟؟

وشیران هم همین طور
                    ویک نکته ای هم هست سهمی مثل شیران حاشیه سود خوبی راهم داردنسبت به دوتای دیگر

چه قدرمظلوم است این سهم
                    وچقدرناشناخته !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                    اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش

نظر

• مات
                      عضو فعال
                      • Aug 2011
                      • 5650

شركت نيرو كلر باز هم تعديل مثبت داد سودو كرد 175 تومان با پوشش 83 درصد اين سهم سودش امسال بالاي 200 تومنه http://www.codal.ir/Reports/EPSEstimateDetail.aspx?LetterSerial=Jn9ofc089oRnhC rRpWmdlw%3d
                      الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                      اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                      اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• rajabnejad
                        عضو فعال
                        • Jan 2012
                        • 4331

تحولات شکلر

گفته میشود در پی افزایش شدید نرخ ارز در بازار، سهام صادرات محوری چون نیروکلر با افزایش نرخ فروش داخلی و خارجی محصولات خود خواهد توانست عایدات بسیار بیشتری را نسبت به مفروضات اولیه بودجه به بازار اعلام نمایند. در این ارتباط، شکلر که افزون بر یک میلیون و 25 هزار دلار فروش صادراتی داشته و بودجه سالجاری را با نرخ دلار 1226 تومانی تنظیم کرده است، در آستانه تعدیل مثبت عایدی قرار گرفته است. با توجه به شکاف ارزی حداقل 1100 تومانی نرخ دلار مرجع با بازار آزاد، شکلر مستعد افزایش فروش و سودآوری به میزان 11.275 میلیون ریال در پایان سال می باشد که با توجه به تعداد 49.180.000 سهم در این شرکت، اثرات آن به ازای هر سهم 230 ریال خواهد بود که امکان تعدیل مثبت بیش از 13 درصدی درآمد و تحقق 1980 ریال سود خالص به ازای هر سهم را در صورت حفظ سطوح فعلی قیمت ارز مقدور میسازد
                        هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• naruto
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 1879

>:d<
                          اینم از تعدیل دومش!
                          از 147تومن به 175 تومن تعدیل داد
                          فعلا 150 تومن تو 9 ماهه پوشش داده و تا آخر سال قطعا حدود 200 تومن هم پوشش میده
                          هر چند احتمالا دیگه هیشکی اینجا این سهمو نداره!!!(البته بجز خودم)
                          منتظر سود 300 تومنی برا سال 91 شرکت باشین=;
                          این رقمو فعلا 400 در نظر بگیرین!;)

نظر

• وحید 20
                            ستاره‌دار(98)
                            • Mar 2011
                            • 29911

به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت نيروکلر طی نامه شماره مورخ 1391/07/29 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به 1391/12/30 با سرمایه 49,180 میلیون ریال مبلغ 2,034 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد.

شرکت پيشبيني درآمد هر سهم سال مالي 1391 را در تاريخ هاي 29/11/90 و 20/12/90 (حسابرسي شده) مبلغ 350ر1 ريال و در تاريخ 01/05/91 و در تاريخ 23/05/91 (حسابرسي شده) مبلغ 750ر1 ريال اعلام نموده بود. شرکت دلائل تغيير افزايش مقدار، ترکيب و نرخ فروش و افزايش نرخ برابري دلار اعلام نموده است.

لازم به توضيح است که شرکت براي پيش بيني سود سال مالي منتهي به 30/12/91 براي تسعير ارز دلارهاي صادراتي خود از نرخ ارز آزاد استفاده مي نمايد.
                            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• rajabnejad
                              عضو فعال
                              • Jan 2012
                              • 4331

تعدیل مثبت یک شیمیایی در شش ماهه

شکلر جدیدترین eps سال جاری خود را بر اساس عملکرد شش ماهه 2034 ریال اعلام کرده است که نسبت به آخرین پیش بینی 16 درصد رشد داشته است.در نیمه نخست سال نیز 1042 ریال ( معادل 51 درصد) آن را محقق کرده است.شرکت در شش ماهه سال قبل 95 تومان به ازای هر سهم شناسایی کرده بود.

شکلر در زمینه تولید اسید و کلر و سود مایع فعالیت دارد که افزایش نرخ محصولات و همچنین تسعیر ارز با نرخ 1796 تومان علت تعدیل مثبت شرکت بوده است.شایان ذکر است شکلر در شش ماهه 9 درصد فروش صادراتی ( ریالی) داشته است که دلار را 1796 تومان در نظر گرفته است.بازار تامین مواد اولیه شرکت نیز 100 درصد داخلی می باشد.مواد اولیه شرکت نمک،آهن قراضه و آهک هیدراته می باشد

نظر

• rajabnejad
                                عضو فعال
                                • Jan 2012
                                • 4331

شکلر در دوره 9 ماهه سود هر سهم سال 91 خود را از 203 تومان به 233 تومان افزایش داده است و در این دوره 161 تومان آن را نیز پوشش داده است. شرکت دلائل تغيير را افزايش توليد در واحد الکترولايزر و افزايش در مقادير واحدهاي زير دستي و تغيير در ترکيب توليد و فروش و افزايش توليد سود پرک و پرکلرين و افزايش نرخ برابري دلار و افزايش قيمت داخلي تعدادي محصولات و همچنين افزايش در درآمدهاي سرمايه گذاري عنوان نموده است. 10 درصد فروش شرکت ( معادل 880 هزار دلار ) صادراتی بوده که با نرخ 2172 تومان تسعیر شده است

شرکت اعلام نموده است که در نظر دارد از محل سود انباشته معادل 100 درصد سرمايه فعلي را افزايش دهد که موضوع در دست بررسي مي باشد.

نظر

در حال کار...
                                X