$$ فعلا این چند تا سهمو داشته باشید تا بعد $$

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • farhad_p
    عضو فعال
    • Jul 2011
    • 1006

پایین بودن این تاپیک بلا تکلیفی و انتظار بازار رو داره خوب نشون میده .
    بازار فقط منتظر چراغ سبزه که بره بالا . در این بین بهترینهای گروه کاشی هم دور خیز کردند و . . .
    گاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود

نظر

• امیر2309
      عضو فعال
      • Apr 2011
      • 2127

شناسايي 438 ريال سود از سوي «غشان»

گروه بنگاه*ها- شركت شير پاستوريزه پگاه خراسان طي سال مالي 90 از فروش محصولات خود بيش از 875 ميليارد ريال درآمد كسب كرد.براساس اطلاعيه سازمان بورس، اين رقم در مقايسه با سال مالي 89 از رشد 27 درصدي برخوردار است.«غشان» سود هر سهم سال مالي قبل را با سرمايه 81 ميليارد و 180 ميليون ريال مبلغ 438 ريال اعلام كرده كه نسبت به سال 89 معادل 3 درصد افزايش نشان مي*دهد.
      ================================================== ==========================================
      كاهش 14 درصدي سود 91 «شبريز»

گروه بنگاه*ها- شركت پالايش نفت تبريز پيش*بيني سود هر سهم سال مالي منتهي به 30 اسفندماه 91 را با 14 درصد كاهش نسبت به سال قبل به بازار اعلام كرد.بنابر اطلاعات منتشره از سوي سازمان بورس، اين شركت سود هر سهم امسال را با سرمايه يك*هزار و 942 ميليارد و 106 ميليون ريال مبلغ 306 ريال پيش*بيني كرده است
      ================================================== =========================================
      گزارش عملكرد 12 ماهه «بترانس»

گروه بنگاه*ها- شركت ايران ترانسفو طي 12 ماهه منتهي به 29 اسفندماه 90 مبلغ دوهزار و 801 ريال سود به ازاي هر سهم كنار گذاشت. براساس اطلاعيه سازمان بورس، اين رقم در مقايسه با سال مالي 89 با كاهش 26 درصدي مواجه است. فروش «بترانس» با 28 درصد كاهش نسبت به سال 89 بيش از دوهزار و 291 ميليارد ريال اعلام شده است.
      ================================================== ==========================================
      كاهش 28 درصدي سود 91 «چكاوه»

گروه بنگاه*ها- شركت كاغذسازي كاوه پيش*بيني سود هر سهم سال جاري را با سرمايه 25 ميليارد ريال به بازار اعلام كرد. به گزارش بورس و اوراق بهادار، اين شركت سود هر سهم امسال را با 28 درصد كاهش نسبت به سال مالي 90 مبلغ 555 ريال پيش*بيني كرده است.فروش «چكاوه» براي سال مالي 91 بيش از 193 ميليارد ريال پيش*بيني شده كه در مقايسه با سال مالي قبل معادل 7*درصد افزايش نشان مي*دهد. ================================================== =========================================
      www.mahak-charity.org

نظر

• امیر2309
        عضو فعال
        • Apr 2011
        • 2127

سينا هم ديگه شورشو در آورده X-(
        كجايي برادر :x
        همه اساتيد دارن مي آن تو اين فروم اونوقت شما كجايي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
        بنام خداوند مهربان و بخشنده
        واقعا نمي دونم طرف جلوي دوربين مي آد مي گه امن ترين جا براي سرمايه گزاري بورسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
        ما كه فقط نا امني ديديم
        بانك آريا اونجوري شد آرين اومد افزايش سرمايه داد خدايا به كي بگيم كلي معامله شد رفت رو هوا
        صدرا تا مي خواد جون بگيره بستنش
        پارسان و تو بازار مثبت بستن
        تا ديروز جلسه مي ذاشتن از قندي ها تعريف مي كردن ولي الان داره سرمايه سهامدار جز از بين مي ره و سهامدار عمده قثابت هم تك و تنها وايستاده
        مسولين دروغ مي گن مثل آب خوردن يه روز عوارض مياد يه روز ...................
        و اما بازار
        ثتران و با پي به اي 4 و خورده اي ،سدور با پي به اي 3 و خورده اي، بانك صادرات زير ارزش دفتري قابل بررسي مي باشن
        پارسان مثل اينكه زير هفتصد بيا نيست منتظر سر ماه و نزديك شدن نشست بغداد تا شايد عد ه اي كه باور مي كنن دلار 1300 مي شه فروشنده بشن و ما خريدار
        منفي مرقام عاليه
        در آخر تحقيق و بررسي براي خريد و فروش يادتون نره
        قدر اساتيد و سلامتي خودتون و بدونيد
        آخرین ویرایش توسط امیر2309؛ 2012/05/09, 12:35.
        www.mahak-charity.org

نظر

• امیر2309
          عضو فعال
          • Apr 2011
          • 2127

معني امن بودن بورس امروز خيلي خيلي قشنگ و واضح احساس مي شد
          www.mahak-charity.org

نظر

• امیر2309
            عضو فعال
            • Apr 2011
            • 2127

بنام خداوند بخشنده و مهربان
            اينهم از بازار خوني هميشه يه مرگش هست
            اما
            يه نگاهي به چند سهم بد نيست
            سدور حواسمان باشد اگه بشه كفش و پيدا كرد مي شه يه بازدهي خيلي خوب داشت
            نمي دونم اين مرقام چشه شناور نداره ولي خريدار هم نداره امروز انتظار صف داشتم كه نشد؟
            پارسان و كنور صف فروش يه نگاهي داشته باشيد به محض روند صعودي سريع بخريد شك نكنيد با دلار 1500 هم اينها خوب سود مي سازن
            بايد يه نيم نگاهي به قثابت داشته باشيم فدك خوب مي خره
            تو ساختمانها ثتران و دوست دارم ولي متاسفانه حامي نداره پس ديگه دارم به ثامان نگاه مي كنم
            ديگه بايد كف وآتي دونسته باشيم پس دست به دست نكنيد تو خريدش تو موقعش رو 114 نمي خريد ولي بالاي 120 تازه يادتون مي افته بخريد بعدش براحتي مي ريد تو ضرر
            در آخر خداوند همه مارو نجات بده زودتر از بورس راحت بشيم واقعا براي سلامتي مضرره
            www.mahak-charity.org

نظر

• تصمیم کبری
              Banned
              • Jul 2025
              • 1197

در اصل توسط امیر2309 پست شده است View Post
              همه اساتيد دارن مي آن تو اين فروم اونوقت شما كجايي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
              امیر جان سلام.
              همه اساتید هم جمع بشن، جای دکتر عمادی را نمیتونن پر کنن. قدم اساتید به روی چشم.
              متاسفانه اینجا قطع شدن pm بنده هم به درازا کشید، و این تالار دیگه بهم حال نمیده.

نظر

• تصمیم کبری
                Banned
                • Jul 2025
                • 1197

در اصل توسط امیر2309 پست شده است View Post
                امیر جان سلام.
                جواب سوال شما دوست عزیز را دادم، ولی متاسفانه بفاصله 5 دقیقه حذف شد. ( پاکش کردن.)
                نه بی ادبانه بود و نه بیشرمانه. نمیدانم چرا حذفش کردن.

نظر

• بابک 52
                  ستاره‌دار (27)
                  • Mar 2011
                  • 17028

در اصل توسط تصمیم کبری پست شده است View Post
                  امیر جان سلام.
                  جواب سوال شما دوست عزیز را دادم، ولی متاسفانه بفاصله 5 دقیقه حذف شد. ( پاکش کردن.)
                  نه بی ادبانه بود و نه بیشرمانه. نمیدانم چرا حذفش کردن.
                  سینا خان

خب الان که این نوشته رو تونستید بنویسید

اگر امکان داره یه بار دیگه جواب امیر خان رو بدهید ببینیم کی حذفش میکنه!!!

اگر حذف شد من قول می دم پی گیری کنم ( لطفا" عین نوشته دفعه قبل بدون هیچ کم و کاستی باشه)
                  The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• ناظم
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 508

بابک سلام حدود 2000 حق کروی دارم امروز آخرین روز واریزی است پولش را واریز کنم یا خود شرکت بفروشد کدام بهتر است

نظر

• تصمیم کبری
                      Banned
                      • Jul 2025
                      • 1197

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
                      سینا خان

خب الان که این نوشته رو تونستید بنویسید

اگر امکان داره یه بار دیگه جواب امیر خان رو بدهید ببینیم کی حذفش میکنه!!!

اگر حذف شد من قول می دم پی گیری کنم ( لطفا" عین نوشته دفعه قبل بدون هیچ کم و کاستی باشه)
                      امیر جان سلام.
                      همه اساتید یطرف، دکتر عمادی هم یطرف. قدم اساتید به روی چشم.
                      متاسفانه قطع شدن pm بنده به درازا کشیده، بخاطر همین منم دیگه با این سایت حال نمیکنم.

نظر

• بابک 52
                        ستاره‌دار (27)
                        • Mar 2011
                        • 17028

امیر جان سلام.
                        متاسفانه قطع شدن pm بنده به درازا کشیده، بخاطر همین منم دیگه با این سایت حال نمیکنم.

با تمام احترامی که برای شما قائلم

باید بگم که به شخصه اعتقاد شدید دارم که می بایست از تجربه همه بزرگان استفاده کرد ( چه این سایت و چه سایتهای دیگر)

من که به شخصه با همین آیدی در همه سایتها عضوم و از اطلاعات و تجربه دیگران استفاده می کنم

من طرفداری هیچ شخص خاصی رو نمی کنم و همانطور که گفتم این جمله ای که شما نوشتید اصلا" صحیح نیست

من دیگر با این سایت حال نمی کنم یعنی چی؟

به نظر خودتان این طرز بیان صحیح است؟

خب اگر دوست ندارید پس چرا دوباره با آیدی خود وارد شدید؟؟؟

این مسائل را کنار بگذارید

همه ما در هر سایتی که هستیم جهت سود آوری دوستان و سود آوری خودمان تلاش میکنیم

من به شخصه عاشق سایت بورسی هستم و معتاد به این سایت ولی به بقیه سایتها هم سر می زنم

به نظر من مجددا" میگم این سایت و اون سایت نداره و همه با هم دوستیم

به امید سلامتی همه همکاران و دوستان در کلیه سایتهای بورس

انشاء الله
                        The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• امیر2309
                          عضو فعال
                          • Apr 2011
                          • 2127

سينا جان بيا تاپيك خودتو رونق بده مرديم از بس ضرر كرديم برادر من ؟
                          من بشخصه به راهنمايي شما و تمام اساتيد شديدا نياز دارم [-(

من هم به اين فروم بدجوري عادت كردم انصافا خيلي فضايي آرامي داره
                          بخصوص با بازگشت اساتيد ديگه عالي شده
                          در آخر همه ما دوستت داريم
                          بايد به بابي بگم اون شكلكها رو آدرسشو بذاره من يه ماچ آبدار ازت بگيرم:d
                          www.mahak-charity.org

نظر

• مدیر نظارت
                            ناظر کل سایت
                            • Feb 2011
                            • 159

امیر جان سلام.
                            دوست گرامی جناب نقی ک.

لطفا قوانین سایت رو رعایت کنید.
                            حضور هر یک از کاربران به میل ایشان هست و هیچ کس نمیتونه کسی رو مجبور به فعالیت یا عدم فعالیت کنه اما در صورت حضور و فعالیت همه ملزم به رعایت قوانین و اصول سایت که منطبق بر عرف و فرهنگ مقبول جامعه هست میباشند.

با توجه به اینکه اکانت قبلی شما "اقلیدس" هم به دلیل سابقه ای ناخوشایند در بی حرمتی به اساتید (فحش رکیک و ناسزا به اساتید وکاربران در پیام خصوصی) مسدود شد, اکانت جدید شما (تصمیم کبری) در بین حجم زیادی از اکانت های جدیدی که تایید شدند فعال شد.

اما متاسفانه کماکان و به نوعی دیگر در حال از سرگیری روند سابق هستید.
                            و در ابتدای سال جدید هم که دسترسی ایجاد تاپیک برای کاربران در بخش بورسی توسط ادمین محترم باز شده بود با ایجاد تاپیکی زننده و خجالت آور باعث تجدید نظر در این تصمیم شدید:
                            http://forums.boursy.com/showthread....در-سال-91.

بنابراین با احترام به شما اکانت شما تا مدت معینی مسدود میشود و نوشته های شما بعد از تایید نمایش داده خواهد شد.
                            با احترام - مدیریت سایت بورسی

نظر

• امیر2309
                              عضو فعال
                              • Apr 2011
                              • 2127

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post

من طرفداری هیچ شخص خاصی رو نمی کنم و همانطور که گفتم این جمله ای که شما نوشتید اصلا" صحیح نیست

من دیگر با این سایت حال نمی کنم یعنی چی؟

خب اگر دوست ندارید پس چرا دوباره با آیدی خود وارد شدید؟؟؟

بابك عزيز بهتر جوري ديگه به قضيه نگاه كنيم
                              سينا عزيز بخاطر سوال من شايد مجبور شدن بيان من هم تشكر مي كنم از ايشون
                              اون طرز گفتن شايد يجوري صميميت توش هست مي تونست مثلا بگه پي ام من به مشكل خورده نمي تونم هدفمو دنبال كنم (سود رساندن به ديگران)
                              من منظور از بازگشت اساتيد محسن نظري بود چون واقعا كارش حرف نداره
                              شايد براي يكنفر دكتر عمادي مهم باشن براي ديگري دكتر كني براي من هم جناب آ قاي محسن نظري
                              اميدوارم يه راهي براي بازگشت به روال سابق باشه
                              از همه دوستان معذرت مي خوام
                              جا داره از جناب پرريسك هم يه تشكر ويژه كنم
                              www.mahak-charity.org

نظر

• صادقی
                                عضو عادی
                                • Jan 2011
                                • 63

در اصل توسط ناظر پست شده است View Post
                                دوست گرامی جناب نقی ک.

لطفا قوانین سایت رو رعایت کنید.
                                حضور هر یک از کاربران به میل ایشان هست و هیچ کس نمیتونه کسی رو مجبور به فعالیت یا عدم فعالیت کنه اما در صورت حضور و فعالیت همه ملزم به رعایت قوانین و اصول سایت که منطبق بر عرف و فرهنگ مقبول جامعه هست میباشند.

با توجه به اینکه اکانت قبلی شما "اقلیدس" هم به دلیل سابقه ای ناخوشایند در بی حرمتی به اساتید (فحش رکیک و ناسزا به اساتید وکاربران در پیام خصوصی) مسدود شد, اکانت جدید شما (تصمیم کبری) در بین حجم زیادی از اکانت های جدیدی که تایید شدند فعال شد.

اما متاسفانه کماکان و به نوعی دیگر در حال از سرگیری روند سابق هستید.
                                و در ابتدای سال جدید هم که دسترسی ایجاد تاپیک برای کاربران در بخش بورسی توسط ادمین محترم باز شده بود با ایجاد تاپیکی زننده و خجالت آور باعث تجدید نظر در این تصمیم شدید:
                                http://forums.boursy.com/showthread....در-سال-91.

بنابراین با احترام به شما اکانت شما تا مدت معینی مسدود میشود و نوشته های شما بعد از تایید نمایش داده خواهد شد.
                                تاسف میخورم از ادبیاتی که کاملا مخالف رفتار و مرام این سایت و مدیر گلش علیرضا جمالی عزیز هست!

کاربرایی به اسم دلسوزی برای سایت حرف ادب و معرفت میزنند که نوشته های قبلیشون چیز دیگه ای نشون میده...

اونایی که اومدن با ارسال اس ام اس و پیام خصوصی سهم معرفی کنن تا سهمای کوچیکو با پولای مردم و سهامدارای جز تکون بدند.

فکر میکنم از اولین نوشته هام تو این سایت که به احترام دوست قدیمیم علیرضا خان عضوش شدم پیشنهاد تایرا رو 125 و گازلوله رو 37 تومن بود که بعد از اونم....

چون میدونستم و میدونم پشت این حرکتا چه نقشه هاییه...

با اینکه به علیرضا قول داده بودم وارد این بحثا نشم با نوشته ها و حرفایی که از اینور اونور به گوشم میرسه دیدم نامردیه چیزی ننویسم.

ننویسم از دکتر عمادی ای که علیرضا هنوزم از خوبیاش حرف میزنه اما همه رفاقتشو زیر پا گذاشت و نه به سایت بورسی , به علیرضا نامردی کرد.

رفیقشمو از پشت پرده خیلی چیزا برام حرف زده اما به حرمتش فعلا دندون رو جیگر میذارم اما وای به وقتی که ببینم بعضیا پاشونو از گیلیمشون درازتر میکنن ....

نظر

در حال کار...
                                X