$$ فعلا این چند تا سهمو داشته باشید تا بعد $$

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کیوان
    ستاره دار (1)
    • Jun 2011
    • 5094

سینا جان از شپارس تحلیل تکنیکالی هم داری؟ از نظر فاندامنتالش که خوب اطلاعاتی گیر آوردی. من یک نیم نگاهی به روند تکنیکالیش کردم به نظرم اومد رو کانال نزولی تا حدود 140 هست! تا اونجا هم نتونستم نقطه حمایتی پیدا کنم! یه راهنمایی میکنی ؟
    ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• تصمیم کبری
      Banned
      • Jul 2025
      • 1197

در اصل توسط keyvan پست شده است View Post
      سینا جان از شپارس تحلیل تکنیکالی هم داری؟ از نظر فاندامنتالش که خوب اطلاعاتی گیر آوردی. من یک نیم نگاهی به روند تکنیکالیش کردم به نظرم اومد رو کانال نزولی تا حدود 140 هست! تا اونجا هم نتونستم نقطه حمایتی پیدا کنم! یه راهنمایی میکنی ؟
      یه نمودار فوق العاده زیبا و واضح از جناب برج مراقبت تو این ادرس داریم.http://www.talarebourse.com/forum/sh...د-▓/page278 ( پست 4167 )
      بوضوح حمایت 165 تومانی در شکل نمایان است که امروز عکس العمل نشون داد.
      اولین هدف سهم هم 200 میباشد.
      دومین هدف خط ابی رنگ و 250 میباشد.
      و هدف بعدی 270 و 310 میباشد.

نظر

• تصمیم کبری
        Banned
        • Jul 2025
        • 1197

ادامه بالا.

شصفها 3032 ریال. اگر زیر 300 بیاید رو 290 تومان حمایت دارد مثل کوه.

ختوقا 2895 ریال. رو حمایت 290 تومانی قرار دارد. در صورت ریزش 275 تومان حمایت محکمی است.

خگستر 2557 ریال. رو 250 حمایت دارد و رو 275 تومان مقاومت.

مهرام 2207 ریال. رو حمایت قرار دارد و حمایت بعدی و محکم عدد 200 تومان میباشد. 250 تومان هم مقاومت دارد.

خچرخش 2843 ریال. رو 260 تومان حمایت دارد.

شزنگ 760 ریال. رو 72 تومان حمایت دارد ولی 70 بهترین خریده.

تکنو 1449 ریال. رو حمایت قرار دارد و 140 تومان خریدنیست.

ثنوسا 1573 ریال. رو 150 تومان حمایت دارد اگر بشه 140 خرید عالیه.

وبیمه 873 ریال. رو 84 تومان حمایت دارد ولی 90 تومان شده مقاومت!

کساوه 2541 ریال. اگر 250 تومان نتونه جلوی ریزش را بگیره 235 تومان حتما میتونه.

نظر

• hamid26967
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 416

سینا جان تبریک می گم. شپارس صف خرید شد. تشکر از زحمتی که می کشین
          لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ --- هیچ نیرو وحرکتی نیست مگر به وسیله ی خداوند والا و بزرگ مرتبه

نظر

• shadi
            کاربر فعال
            • Jul 2011
            • 914

.

اصلی توسط shadi
            جناب تصمیم کبرا میشه لطفا این سهم را معرفی کنید تا حداقل تو این بازار وبا اینهمه ضرر یک خورده سود هم بکنیم مرسی
            .
            سهم مورد نظر شپارس میباشد. صفحه قبل توضیحاتی در حد و توان خودم داده ام.
            جناب سینا با سپاس از شما ،فعلا که تو صف گیر کردیم .مرسی

نظر

• mehran
              كاربر فعال
              • Jan 2011
              • 1537

دوباره صف میشه عرضه نداره....

نظر

• m_akbari11
                عضو عادی
                • Sep 2011
                • 44

در اصل توسط تصمیم کبری پست شده است View Post
                یه نمودار فوق العاده زیبا و واضح از جناب برج مراقبت تو این ادرس داریم.http://www.talarebourse.com/forum/sh...د-▓/page278 ( پست 4167 )
                بوضوح حمایت 165 تومانی در شکل نمایان است که امروز عکس العمل نشون داد.
                اولین هدف سهم هم 200 میباشد.
                دومین هدف خط ابی رنگ و 250 میباشد.
                و هدف بعدی 270 و 310 میباشد.

جناب تصمیم کبری . واقعا ازتون ممنونم. بابت معرفی شپارس/ اولین نفری که این سهم طلایی رو معرفی کرد شما بودید که گفته بودید هر کی میخواد پی ام بده. و بعدش به ینده معرفی کردید.

اینو نوشتم که هم تشکری باشه از شما و هم تلنگوری باشه برای کسایی که میخوان معرفی این سهم رو توسط فرد دیگه ای جلوه بدن!!

در کل وجود شما جناب تصمیم کبری واقعا باعث خوشحالی و مسرت بنده هست و از آشنایی با شما خوشحالم/

نظر

• shadi
                  کاربر فعال
                  • Jul 2011
                  • 914

نوشته اصلی اکبری
                  جناب تصمیم کبری . واقعا ازتون ممنونم. بابت معرفی شپارس/ اولین نفری که این سهم طلایی رو معرفی کرد شما بودید که گفته بودید هر کی میخواد پی ام بده. و بعدش به ینده معرفی کردید.

اینو نوشتم که هم تشکری باشه از شما و هم تلنگوری باشه برای کسایی که میخوان معرفی این سهم رو توسط فرد دیگه ای جلوه بدن!!در کل وجود شما جناب تصمیم کبری واقعا باعث خوشحالی و مسرت بنده هست و از آشنایی با شما خوشحالم/
                  جناب اکبری گرامی لطفا دنبال مطرح کردن این مسایل نباشید چرا که هر کدام از عزیزان که اینجا سهمی را معرفی ویا تحلیلی میدهد فقط باید سپاسگزار این
                  عزیزان باشیم ودنبال جوسازی ویا خدای نکرده تفرقه افکنی ،ببخشید البته مطمین هستم که منظور شما این مسایل نمی باشد.

نظر

• amini1110
                    عضو عادی
                    • Jul 2025
                    • 39

با سلام
                    کاربری من تازه تایید شده است از چند وقت پیش تا حالا نوشته های شما را مطالعه کرده ام خواستم از زحماتی که میکشید تشکر کنم

نظر

• روشن
                      عضو عادی
                      • Mar 2011
                      • 103

در اصل توسط تصمیم کبری پست شده است View Post
                      ادامه بالا.

شصفها 3032 ریال. اگر زیر 300 بیاید رو 290 تومان حمایت دارد مثل کوه.

ختوقا 2895 ریال. رو حمایت 290 تومانی قرار دارد. در صورت ریزش 275 تومان حمایت محکمی است.

خگستر 2557 ریال. رو 250 حمایت دارد و رو 275 تومان مقاومت.

مهرام 2207 ریال. رو حمایت قرار دارد و حمایت بعدی و محکم عدد 200 تومان میباشد. 250 تومان هم مقاومت دارد.

خچرخش 2843 ریال. رو 260 تومان حمایت دارد.

شزنگ 760 ریال. رو 72 تومان حمایت دارد ولی 70 بهترین خریده.

تکنو 1449 ریال. رو حمایت قرار دارد و 140 تومان خریدنیست.

ثنوسا 1573 ریال. رو 150 تومان حمایت دارد اگر بشه 140 خرید عالیه.

وبیمه 873 ریال. رو 84 تومان حمایت دارد ولی 90 تومان شده مقاومت!

کساوه 2541 ریال. اگر 250 تومان نتونه جلوی ریزش را بگیره 235 تومان حتما میتونه.
                      کبری عزیز
                      سلام:
                      بنظر می رسد باتوجه به روند مثبت بیمه البرز دراین بازار منفی پیشنهاد می گردد.

نظر

• تصمیم کبری
                        Banned
                        • Jul 2025
                        • 1197

در اصل توسط روشن پست شده است View Post
                        کبری عزیز
                        سلام:
                        بنظر می رسد باتوجه به روند مثبت بیمه البرز دراین بازار منفی پیشنهاد می گردد.
                        بیمه البرز 2 هفته پیش 290 تومان بود !
                        الان حدود 18 % رشد کرده.
                        ار لحاظ تکنیکی صلاح نمیدانم کسی با این قیمت وارد سهم شود،
                        ولی از لحاظ فاند چیزی نمیدانم، و نمیتونم نظر بدم.

نظر

• m_akbari11
                          عضو عادی
                          • Sep 2011
                          • 44

در اصل توسط shadi پست شده است View Post
                          جناب اکبری گرامی لطفا دنبال مطرح کردن این مسایل نباشید چرا که هر کدام از عزیزان که اینجا سهمی را معرفی ویا تحلیلی میدهد فقط باید سپاسگزار این
                          عزیزان باشیم ودنبال جوسازی ویا خدای نکرده تفرقه افکنی ،ببخشید البته مطمین هستم که منظور شما این مسایل نمی باشد.
                          من از دوستان معذرت میخوام / فقط احساس کردم افرادی می خوان این کار رو کنن . قصدم بد نبود. فقط خواستم اونا بفهمن کارشون درست نیست.

Excuse me

نظر

• تصمیم کبری
                            Banned
                            • Jul 2025
                            • 1197

وایران 1797 ریال. رو 169 تومان حمایت دارد و 163 تومان حمایت فوق العاده قوی میباشد.

ساروم 3807 ریال . رو 366 تومان حمایت قشنگی ساخته است که به خط روند صعودی هم برخورد میکند.

کاما 13009 ریال. خرید رو منفی فردا واقعا بزخریست،تنها نگرانی سهم قیمتهای جهانیست!

کاذر 906 ریال. امروز رو حمایت، خیلی خوب معامله شد.منفی تا صفر تابلوی فردا خریدنیست. حمایت بعدی 85 واولین مقاومت 100 تومان.

مپنا 2083 ریال. اگر فردا بشه حوالی 200 خرید شکار خوبیه.

تپمپی 2688 ریال. اگه فردا بشه منفی خرید از مپنا هم بیشتر لذت میده!

خچرخش 2741 ریال. پست قبلی گفتم رو 260 حمایت دارد.

وبیمه 843 ریال. اینم تو پست قبلی گفته ام.

خگستر 2470 ریال. پست قبلی گفتم رو 250 حمایت دارد. پس حتما خرید منفی فردا اولویت اول است.

نظر

• سيد ياسر شريعت
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 4944

من موندم یه سری سهما واقعا چرا اینقدر فشار فروش روشون زیاده! یکیش این رایان سایپاست. خوب برادر من، خواهر من 6 ماه صبر کن، به فرض که افزایش سرمایه نده! به فرض که قیمتش بالا نیاد، 6 ماه داری 30 درصد سود میگیری دیگه بده؟؟ سودشم که 1ماهه پرداخت می کنه بنده خدا. واقعا در استنتاج این حرکات مردم وامونده ام!!
                              إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• مات
                                عضو فعال
                                • Aug 2011
                                • 5650

در اصل توسط Yasser پست شده است View Post
                                من موندم یه سری سهما واقعا چرا اینقدر فشار فروش روشون زیاده! یکیش این رایان سایپاست. خوب برادر من، خواهر من 6 ماه صبر کن، به فرض که افزایش سرمایه نده! به فرض که قیمتش بالا نیاد، 6 ماه داری 30 درصد سود میگیری دیگه بده؟؟ سودشم که 1ماهه پرداخت می کنه بنده خدا. واقعا در استنتاج این حرکات مردم وامونده ام!!
                                وقتي توي اين بازار ثباغ سهمي كه نه تحريم روش اثر داره نه افزايش نرخ ارز داره با پي به اي 2.5 معامله ميشه فاتحه اين بازار خوندس
                                الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                                اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                                اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

در حال کار...
                                X