جناب alireza 184 اینطوری هم که شما میفرمایید نیست زدن تشکر فقط نشانه قدردانی است که همه از زحمات تصمیم کبری دارند بررسی چند سهم به طور روزانه و معرفی آن هم انگیزه میخواهد و هم زحمت دارد . زحمتش را که جناب تصمیم کبری میکشند میماند انگیزه که شما زحمت میکشید و آن را ازبین میبرید حالا دوستان میخواهند با زدن تشکر . سپاسگذاری کنند شما چرا ایراد میگیرید
$$ فعلا این چند تا سهمو داشته باشید تا بعد $$
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
در اصل توسط m_akbari11 پست شده است View Postسلام دوستان.
بنده شنیدم تعدادی از کشورهای اروپایی میخواهند در اعتراض به اقدام بسیجیهای بی شعو... کشور عزیزمان سفارتخونه هاشون رو تعطیل کنن.
اگه کسی خبر داره ممنون میشم به بنده هم خبر موثق بده/
تازه بازار داشت مثبت میشد و یک هزارم و اون همه ضرر داشت جبران میشد که این از خدا بی خبرا کار رو برای کشور و ما سخت کردند.
خدا کنه و ان شا الله بازار شنبه منفی نباشه/ مگه ما چه گناهی کردیدم که تو بازار موندیم و باید ضرر بقیه رو هم ما بدیم (از اردیبهشت تا حالا)- از شانس بدم تازه تو اردیبهشت این کار رو شروع کردم و به یاری خدا فقط ضرر کسب کردم اون هم در حد اعلاء و به خاطر اشتباهات سیاسیون/
کلا فکر کنم تو بازار لعنتی 2 یا 3 بار سود کردم (البته به غیر از این هفته که مهندس سینا سمایه و شپارس رو به بنده معرفی کرد )
اون 2 بار یک بارش تو بافق بود که 1 روز سود کردم و بعدش 100 درصد ضرر!!!
خيليها الان وضعيت شما رو دارن . خود من نمي دونم چرا وقتي يه سهمي رو ميخرم ميان پائين ، وقتي مي فروشم مي ره بالا ، اگه سهمي رو زير نظر دارم ، نخرم مي ره بالا ،برعكس اگه سهمي رو كه زير نظر دارم فوري بخرم فوري هم مياد پائين
بنابراين زياد ناراحت نباش چون كه غير از صبر كردن چاره ديگه ائي نداريم .
اميدوارم كه به حق اين روزها و شبهاي عزيز به زودي ضرر همه دوستان جبران بشه و به سود برسن . انشاء...امام علي :
دنيا روزي بر له تو و روزي بر علييه توست
روزي كه بر له توست مغرور مشو و روزي كه بر عليه توست نا اميد مشو
نظر
-
در اصل توسط alireza 184 پست شده است View Post34 كاربر محترم زير پست ايديه davood تشكر زدند بنا به درخواست جناب تصميم كبري .تا ايشون سهم مد نظر را معرفي كند. اين حركت توي اين فروم اين رو براي بازار بورس ما نشون ميده كه فقر تحليل بيداد مي كنه و همه منتظرن يكي تحليل كنه حالا درست يا غلط بماند بعد همه با كله بخرن حالا من موندم كه اين همه كاربر كه مي خوان بخرن كي مي خواد بفروشه ؟[B]پیروزی آن نیست که هرگز زمین نخوری ، آنست که پس از هر زمین خوردنی برخیزی [COLOR="#FF0000"]مهاتماگاندی[/COLOR[/B]]
نظر
-
در اصل توسط alireza 184 پست شده است View Post34 كاربر محترم زير پست ايديه davood تشكر زدند بنا به درخواست جناب تصميم كبري .تا ايشون سهم مد نظر را معرفي كند. اين حركت توي اين فروم اين رو براي بازار بورس ما نشون ميده كه فقر تحليل بيداد مي كنه و همه منتظرن يكي تحليل كنه حالا درست يا غلط بماند بعد همه با كله بخرن حالا من موندم كه اين همه كاربر كه مي خوان بخرن كي مي خواد بفروشه ؟
پذيرفتن آن نيز چنين است
نظر
-
در اصل توسط amini1110 پست شده است View Postجناب alireza 184 اینطوری هم که شما میفرمایید نیست زدن تشکر فقط نشانه قدردانی است که همه از زحمات تصمیم کبری دارند بررسی چند سهم به طور روزانه و معرفی آن هم انگیزه میخواهد و هم زحمت دارد . زحمتش را که جناب تصمیم کبری میکشند میماند انگیزه که شما زحمت میکشید و آن را ازبین میبرید حالا دوستان میخواهند با زدن تشکر . سپاسگذاری کنند شما چرا ایراد میگیریدالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط alireza 184 پست شده است View Post34 كاربر محترم زير پست ايديه davood تشكر زدند بنا به درخواست جناب تصميم كبري .تا ايشون سهم مد نظر را معرفي كند. اين حركت توي اين فروم اين رو براي بازار بورس ما نشون ميده كه فقر تحليل بيداد مي كنه و همه منتظرن يكي تحليل كنه حالا درست يا غلط بماند بعد همه با كله بخرن حالا من موندم كه اين همه كاربر كه مي خوان بخرن كي مي خواد بفروشه ؟
جناب alireza 184 حالا توي اين بازار خراب يك نفر پيدا شده كه از وقتش هزينه مي كنه و بدون هيچ چشم داشتي سهم هايي رو كه به نظر خوبه و توانايي بالارفتن رو دارن به اميد اينكه علاوه بر خودش دوستان ديگري هم به سودبرسن معرفي مي كنن چه ايرادي داره؟ ايشون مي تونستند بدون اينكه كسي متوجه بشن سهم مورد نظرشون رو بخرن و به كسي هم معرفي نكنن .
در ضمن مسئوليت خريد و فروش هر كسي بر عهده خود فرد است و حتما فكري هم براي فروش اون كرده !!!!
بنده در اينجا به شحصه از زحماتي كه جناب تصميم كبري مي كشن تشكر مي كنم و اميدوارم كه هميشه موفق و سربلند باشندامام علي :
دنيا روزي بر له تو و روزي بر علييه توست
روزي كه بر له توست مغرور مشو و روزي كه بر عليه توست نا اميد مشو
نظر
-
در اصل توسط نيما پست شده است View Postجناب alireza 184 حالا توي اين بازار خراب يك نفر پيدا شده كه از وقتش هزينه مي كنه و بدون هيچ چشم داشتي سهم هايي رو كه به نظر خوبه و توانايي بالارفتن رو دارن به اميد اينكه علاوه بر خودش دوستان ديگري هم به سودبرسن معرفي مي كنن چه ايرادي داره؟ ايشون مي تونستند بدون اينكه كسي متوجه بشن سهم مورد نظرشون رو بخرن و به كسي هم معرفي نكنن .
در ضمن مسئوليت خريد و فروش هر كسي بر عهده خود فرد است و حتما فكري هم براي فروش اون كرده !!!!
بنده در اينجا به شحصه از زحماتي كه جناب تصميم كبري مي كشن تشكر مي كنم و اميدوارم كه هميشه موفق و سربلند باشندالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
جناب alireza 184 البته شما قصد و نیت بدی ندارید اما نحوه بیان آن خوب نبوده است معمولا همه انسانها برای انجام هر امری به خبرگان آن موضوع رجوع میکنند .
البته به نظرم همه دوستانی که در این گفتمان شرکت دارند تا یک حدی اطلاعات و تحلیل دارند اما به نظر اساتید اهمیت میدهند
نظر
-
بيان حقيقت هميشه تلخ بوده و خواهد بودالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
نظر
-
در اصل توسط alireza 184 پست شده است View Postيك بار برو مطلب منو بخون قشنگ بد بيا نظرتو بگو من نمي گم كه ايشون نياد سهمشو معرفي نكنه من ميگم بجاي اينكه پاشيد بريد پيغام بزنيد كه چه سهمي هست از ايشون كه يكي از اساتيد اين فروم هست بخواهيد كه تحليل كردن رو ياد بده
از همه دوستان و اساتیدی که بدون چشمداشت علم و تجربه خودشون را در اختیار دیگران قرار میدن تشکر و قدردانی میکنم.
نظر
-
اين حركت توي اين تاپيك منو ياد حركت گروهي انداخت كه اخر سر ديديم كار به كجا كشيده شد پس بخاطر همين بود كه گفتم زحمت تحليل كردن هم بكشيد تا خداي نكرده بعدا صفت سفته بازي تو اين تاپيك بكار نرهالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
نظر
-
در اصل توسط تصمیم کبری پست شده است View Postاز لطفی هم که به بنده دارید و منو مهندس خطاب کردین ممنونم. ولی من دیپلم ریاضی دهه 60 هستم.و در ان سالها بخاطر فیلتر ورودی دانشگاه نتوانستم وارد دانشگاه شوم و مجبور به انتخاب شغل کارگری شدم. ولی چندین ساله که از شغلم خداحافظی کردم و به بورس پناهنده شدم.
اتفاقی این تایپیک را دیدم و این کامنت را ، و بعد چند صفحه قبل تر را، از منش و صداقتتون لذت بردم،اون سهم کذایی را برای من هم بفرستید .با تشکر از لطف شما.
ضمناً جناب alireza 184 عزیز،سلام
با عرض پوزش، رصد کردن حدود 100 شرکت فعال و حدود 400 شرکت در بورس کار واقعاً شاقی است و اگر بزرگواری به مورد با ارزشی با دلیل بر میخوره و به دیگران معرفی میکنه دلیل بر بی تحلیل بودن افرادی که دوست دارند از نام یک سهم مطلع شوند نیست و انشاءالله همه آنهایی که تشکر زدند هم بعد از اطلاع با متد خود تصمیم خواهند گرفت ولی نگرانی شما هم قابل درک است از حس پاک شما و تذکرتون شخصاً متشکرم.
نظر
-
در اصل توسط برومند پست شده است View Postاین خیلی خوبه که تحلیل را یاد بگیریم،اما اولا همه استاد نمی شوند،به تحلیل همدیگر مخصوصا افراد صاحب نظر برای مقایسه و تحلیل بهتر نیاز هست؛دوم از قدیم گفتن هر سری یه عقلی داره،باید از فکر هم استفاده کنیم؛سوم تا یاد گرفتن و کسب تجربه تو علم تحلیل نمیشه بیکار بود و از بازار استفاده نکرد.
از همه دوستان و اساتیدی که بدون چشمداشت علم و تجربه خودشون را در اختیار دیگران قرار میدن تشکر و قدردانی میکنم.
پرسشي از جنابعالي دارم:
فرض بفرماييد سهم را خريديد و زيان كرديد؛ چه كسي مقصر است؟هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین
نظر
-
اقای علیرضا میشه بگی تو دو ماه اخیر کلا چند درصد سود کردی؟(کل سبدت)
نظر
-
در اصل توسط ناشناس پست شده است View Postبا درود
پرسشي از جنابعالي دارم:
فرض بفرماييد سهم را خريديد و زيان كرديد؛ چه كسي مقصر است؟
بنده حق بترانس رو داشتم..روز اخر فرصت فروش حق دیدم شما بعد کلی بحث کردن در تاپیک نوشتید که بالاخره به این نتایج رسیدم که این حق ها مفت خریده شد و تا حراجی قیمتش میره بالا منم از شما سوال کردم و به طور مصمم فرمودید که تبدیل به حق نمی کنید. منم حرف شما رو به همراه چند تا تحلیل دیگه و پرسش از چند دوست دیگم نگه داشتم و حدودا 50 ذرصذ ضررم ولی تا به جال لحظه ای به ذهنم خطور نکرده که کسی رو متهم کنم..مقصر خودم بودم ضررش رو هم کردم.
نظر
نظر