کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
چاکریم داش مصطفی:) وظیفه هر آدمی همینه که به فکر همنوع خودش باشه، هنر نیست حالا ما آدما این چیزارو فراموش کردیم دیگه نقصیر از خودمونه.... اما خدایی خیلی سخت گذشت... (محمود فکر کنم کامل تو جریان بود و یادشه)
دوستان سلام و خسته نباشید. به نظرتون بکاب و کمنگنز و شزنگ و کهمدا کدومشون برای خرید بهتر هستند و حتما یکشنبه مثبت خواهند بود؟؟ سهم بهتر از اینها اگه میدونید ممنون میشم بگید/
Wow! چه داستانی شد سینا ! البته همه مون خاطرات بدی از ضررهای بورس داریم ولی خب این داستانی که تو گفتی دراماتیک بود ! امیدوارم که دیگه از این ماجراها واسه هیچکس پیش نیاد و روزهای طلائی برای همه آرزو میکنم >:d<
حالا این سهمها که از سال 85 تا الان بسته مونده! تحت چه عنوان بسته مونده؟ مدیرانش و همون ریش قرمز فراری هستند؟ آخرش چی؟ نباید مثل همین مورد اخیر در بورس دارایی های شرکت فروخته و سهم سهامداران از اموال تسویه بشه ؟
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
سلام سینا جان چون میدونم آدم منطقی و تحلیل گری هستی میگم تا بیشتر بتونیم کنار هم کار کنیم .
با توجه به تعدیل مثبت بالای 100% مداران روی رانفور و رتاب با توجه به تعدیلات پیش رو و همچنین اینکه رانفور سهامدار عمده مدارانه و هیچ تهدیدی هم ندارن نسبت به اوضاع سیاسی یه بررسی داشته باش خبرشو بهم بده تا بریم تو کار نمودارا .
موفق باشی
فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )
با سلام سینا جان خدا قوت
جا داره یه تشکر ویژه داشته باشم از سینا جان بابت معرفی سهم مداران که حدود یک ماه پیش معرفی کردن. فکر کنم با این تعدیل مداران ذره ای از ضررهای این مدت جبران بشه.
سلام سینا جان چون میدونم آدم منطقی و تحلیل گری هستی میگم تا بیشتر بتونیم کنار هم کار کنیم .
با توجه به تعدیل مثبت بالای 100% مداران روی رانفور و رتاب با توجه به تعدیلات پیش رو و همچنین اینکه رانفور سهامدار عمده مدارانه و هیچ تهدیدی هم ندارن نسبت به اوضاع سیاسی یه بررسی داشته باش خبرشو بهم بده تا بریم تو کار نمودارا .
موفق باشی
یه سرسری گزارش 6 ماهه رانفور را نگاه کردم ولی متاسفانه چیزی نظرمو جلب نکرد.
انشالله سر فرصت چند تا گزارش همراه با گزارش هیئت مدیره به مجمع را کامل بررسی میکنم تا ببینم چیزی میفهمم، یا اینکه خرفت شدم.
ولی با این گزارش عالی مداران ، مطمئنا این دو فردا روز خوبی را شروع خواهند کرد و اول صبح فرصت خرید است( رانفور هم که رو بهترین نقطه حمایته.)
تصمیم کبری عزیز اگر میخوای که گزارشی نظرتو جلب کنه برو گزارش قند نقش جهان رو بخون سود انباشته رو ببین که میخواد افزایش سرمایه 186 درصدی هم بده پوشش 6 ماهه و تعدیل مثبت هم ببین حالشو ببر.;)
در اوج بازار مثبت 82 و 83 شخصی بنام علیرضا احمدی ، تو تالار حافظ تهران حسابی پیش سهامداران معروف شد. بازار خوب بود و هر سهمی را این اقا اعلام میکرد بدون شک مثبت میشد. تو مجامع بشدت از حقوق سهامداران دفاع میکرد و سوالات کلیدی از هیئت مدیره میکرد و مثل کنه به کار خود تو مجامع ادامه میداد که باعث بهم خوردن مجامع هم میشد. از سهامی هم که تو پورتفوی نداشت 1 عدد میخرید تا تو مجامع شرکت کند!
بهر حال اعتماد سهامداران را حسابی به خودش جلب کرد تا جایی که سهامداران با دادن ( وکالت حق رای خود) باعث شدند این بابا تو هیئت مدیره چند تا شرکت کوچک نفوذ کنه.
بعد از مدتی این اقا با داودیان دست شراکت دادند و سهام پیام را خریدند و تو مجمع ازمایش ( یکی از زیرگروههای پیام ) مدیر عامل ازمایش را به زور از سمت مدیر عاملی انداختند بیرون! زمینهای ازمایش را فروختند و سهم را به چند برابر قیمتی رساندند.
خود پیام را از قیمتهای زیر 100 تومان به حوالی 250 تومان رساندند.
سهامداران جزء هم حال میکردند و خوشحال بودند که سهامشان داره بالا میره.
روزی یکی از دوستان بهم پیشنهاد داد بیا پیام بخر. قراره زمینش را مثل ازمایش بفروشه و سهام بشه 500 تومان. این یارو ریش قرمز تا حالا هر چی گفته راست در اومده! بهر حال منم که تو بازار خوبی سالهای 82 و 83 حسابی سود کرده بودم . فکر کردم که بابا خودم یپا بورس بازم و از مخ خودم این سودها را گرفتم.و با اطمینانی که به دوستم داشتم رفتم پیام 230 تومانی خریدم. اونم نه یکی و نه 2 تا بلکه 250 هزارتا!!!!
سهم میخواست بسته بشه برای مجمع و ریش قرمز اعلام کرد بعد از مجمع بالای 300 بازش میکنیم.و تا 500 میره.
روز اخری که داشت بسته میشد 290 در حال معامله بود و به خدا قسم قصد فروش کرده بودم که همه تو تالار حافظ در حال خرید بودند!( علتشم قیمت اعلامی ریش قرمز بود )
منم احمق شدم. طمع کار شدم. دقیقا بمانند چوپانی شدم که یک کاسه شیر داشت و تو ذهنش به فروش شیر و خرید جوجه و ....
اره دوستان. سهم رفت مجمع و تو مجمع علیرضا احمدی با خودش چند تا بادیگارد اورده بود که یموقع دارو دسته مدیرعامل قبلی ازمایش کتکش نزنن. بعد از اتمام مجمع این اقا اعلام کرد روز بازگشایی هر تعداد سهم عرضه داشته باشد ما میخریم و سهم زیر 300 باز نخواهد شد!
روز بازگشایی سهم حوالی 300 باز شد و انصافا پر تعداد هم معامله شد. منم که تعریف این اقا رو شنیده بودم ( از دوستانم ) و گفته های بعد از مجمعش را شنیدم باورم شده بود که سهامدار عمده در حال خرید سهم است. و منم از همه جا بی خبر منتظر 500 مونده بودم.
از همه بدتر اینکه 40 میلیون اون پول مال خودم بود و بقیه اش را از فامیل گرفته بودم که با سود تحویلشان بدم و کلی هم قونپوز در کنم!
چشمتان روز بد نبینه سهم رسید به 180 تومان و بازم حماقت کردم و نفروختم.
بسته شد و الان بعد از 6 سال هنوز باز نشده است.
خونمو فروختم و بدهی را پاس کردم. خونه شد 5 برابر!
من درد ضرر را چشیده ام. تو زندگی حسود نبوده ام ولی به حسودی هم رسیدم.
من تازه سرکارگر قسمت فلز کاری یکی از کارخانه های خوب تهران شده بودم ( سال 82 سختی کار اعلام شد و قدیمیها باز نشسته شدند و منم شدم سرکارگر). بخاطر سالهای رونق بورس بی خیال سرکارگری شدم که خیلیها ارزوشو داشتن!
ولی سال 84 همه چیز عوض شد. کارم را از دست داده بودم. سرمایه ام بعلاوه پول مردم نابود شد. خونمو فروختم.
حالا طرف دیگر قضیه، اونایی تو فامیل که سال پیش حتی یکدهم منم پول نداشتند و یه اپارتمان چوس متری تو مارلیک و اندیشه خریده بودن ( اونم با مقداری قرض از من و وام 3 میلیونی. خونه 5 تومانی خریده بودند) خونشون شده بود 25 میلیون!
به والله تو زندگی حسود نبودم ولی میفهمیدم که دارم به اینا حسودی میکنم.
به هیش کی تو بورس اعتماد نکنید.
نمیگم دیگران همه کلاه بردارن. نه.
میگم و تو سهم پی امی این هفته هم گفتم: همیشه خر خرما نمیرینه.
شاید من 5تا سهم معرفی کنم و همه اونها بازدهی خوبی داشته باشند. بعد از 5 بار شما میگید دمش گرم سینا عجب گرگیه و دفعه ششم حتما اون سهمی را که معرفی کردم میخرید.حالا دفعه ششم ، تحلیل من اشتباه میشه ( همونطور که تو فنوردح تا الان 3 میلیون ضرر دادم )
و چون شما هم رو من حساب ویژه باز کردید و دفعه ششم بیشتر از 50 درصد پولتونو رو حرف من سرمایه گذاری کردید. حسابی ضرر میدید.
اینجا هم که فروم بورسیه، منم دیدم ضایع شدم دیگه نمینویسم. به همین راحتی.
آقا داغ دلمون تازه شد
داغي كه صنايع فلزي ايران با اون مدير عامل دزدش گذاشت
خدا لعنتشون كنه
یه سرسری گزارش 6 ماهه رانفور را نگاه کردم ولی متاسفانه چیزی نظرمو جلب نکرد.
انشالله سر فرصت چند تا گزارش همراه با گزارش هیئت مدیره به مجمع را کامل بررسی میکنم تا ببینم چیزی میفهمم، یا اینکه خرفت شدم.
ولی با این گزارش عالی مداران ، مطمئنا این دو فردا روز خوبی را شروع خواهند کرد و اول صبح فرصت خرید است( رانفور هم که رو بهترین نقطه حمایته.)
دو میلیون که احتمالا بلوک بود و در آستانه صف خرید
فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )
نظر