$$ فعلا این چند تا سهمو داشته باشید تا بعد $$

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • abolfazl49
    عضو عادی
    • Oct 2011
    • 81

در اصل توسط تصمیم کبری پست شده است View Post
    انصافا دم همتون گرم!
    سينا جان اون موقعي كه پيام دادي پشت سيستم نبودم وگرنه دوباره خريد مي كردم

نظر

• چوبین
      عضو عادی
      • Oct 2011
      • 45

آقاااااااااااااااااااااااااااااااااا
      بر اساس دستور سینا:
      بنده هم 100 تا ورداشتم

نظر

• نيما
        عضو عادی
        • Nov 2011
        • 75

در اصل توسط تصمیم کبری پست شده است View Post
        انصافا دم همتون گرم!
        سلام سينا جان
        من ديروز يه كم موجوي داشتم كه وبيمه خريدم . امروز موجوديم صفر بود وگرنه حتما فرمايش شما رو انجام مي دادم .
        امام علي :
        دنيا روزي بر له تو و روزي بر علييه توست
        روزي كه بر له توست مغرور مشو و روزي كه بر عليه توست نا اميد مشو

نظر

• abolfazl49
          عضو عادی
          • Oct 2011
          • 81

سلام آقا سينا
          زحمتي نيست يه نگاه به قشهد كني>:d<

نظر

• تصمیم کبری
            Banned
            • Aug 2025
            • 1197

عزیزان یاسر و حمید و ابوالفضل و چوبین. دمتون گرم خیلی حال دادید. انشالله جبران کنم.
            قصدم از این کار فقط بازی خوانی اون کسی بود که قیمتهای عرضه را 1 ریال به 1 ریال پایین می آورد!
            والی سهم به هیچ عنوان ریزشی نخواهد داشت،( بالای توده ای از حمایت ایستاده است، که اگر بشماریم 13 عدد نقطه حمایتی واضح دیده میشود.)
            اولین مقاومت سهم رو 165 تومان میباشد، من حدس میزدم فروشنده امروز، خودش خریدار بالقوه سهم باشد.
            با عبور سهم از 165 تومان،حرکت پر قدرت سهم شروع میشه و مقاومتهای بعدی به ترتیب 185 و 200 و 230 تومان میباشد.

نظر

• shadi
              کاربر فعال
              • Jul 2011
              • 914

Tequote نوشته اصلی توسط تصمیم کبری
              دوستان گلم یه تغییراتی تو عرضه و تقاضای سهم پی امی دیده شد ( شپارسو نمیگم، اونیکی رو میگم ).
              نفری 20 هزارتومان خرید کنید احتمالا بتونه صف خرید بشه و یه 20 درصدی رشد کنه.[/quote]

جناب سینا شرمنده امروز دسترسی به سایت را نداشتم والان که مطلب شما را دیدم بسیار ناراحت شدم وگرنه امر شما دوست گرامی حتما اجرا میشد

انشالا شنبه

نظر

• تصمیم کبری
                Banned
                • Aug 2025
                • 1197

در اصل توسط abolfazl49 پست شده است View Post
                سلام آقا سينا
                زحمتي نيست يه نگاه به قشهد كني>:d<
                احتمالا یه منفی دیگه باید بخوره، ولی اگر احیانا جو گروه قندی خراب بشه 810 تومان حمایت داره و حمایت محکمتر رو 700 تومان میباشد.
                در صورت مثبت شدن 890 تومان مقاومت سهمه که امروزم عکس العمل نشان داد.

نظر

• hamid_jey
                  عضو عادی
                  • May 2011
                  • 197

سلام
                  سينا جان اگه ممكنه در مورد معاملات امروز شپارس هم نظر بدين
                  ممنون

نظر

• تصمیم کبری
                    Banned
                    • Aug 2025
                    • 1197

در اصل توسط hamid_jey پست شده است View Post
                    سلام
                    سينا جان اگه ممكنه در مورد معاملات امروز شپارس هم نظر بدين
                    ممنون
                    شپارس امروز زیر 180 تومان فروشنده ای نداشت.دقیقه اخر معاملات فقط 3000 سهم 173 تومان معامله شد که دو حالت داره.( شاید فروشنده از روی اجبار مجبور به فروش شده، و شاید هم کسی میخواست قیمت اخرین معامله قرمز دیده بشه )
                    به هر حال شپارس فعلا بین 170 تا 190 در حال نوسان است، هم میتونید ازش نوسان بگیرید و هم میتونید مثل من به رویاهایتان فکر کنید!

نظر

• abolfazl49
                      عضو عادی
                      • Oct 2011
                      • 81

در اصل توسط hamid26967 پست شده است View Post
                      سینا جان اون روز که همه زیر پست شما تشکر زده بودن و قصد حمایت و خرید داشتن من به یه گروه خوب و استوار فکر می کردم ولی امروز .....
                      آقا حميد انشا... كه اينجوري نيست شايد دوستان گرفتار بودند جور ديگري نگاه كنيم به اميد روزهاي بهتر:)

نظر

• hamid26967
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 416

ابوالفضل جان انشا... همونطوری باشه که شما فرمودین و من اشتباه فکر کرده باشم ما که سرمایه مون کم هستش و قدرت خریدمون پایین ، اما اعضای گروه این چنین مواقعی از دوستانی که سرمایه بیشتری دارند انتظار دارند که نقش لیدری داشته باشن و از سهم حمایت کنن و باعث بش سهم مورد نظر از مقاومت ها با قدرت بیشتری عبور کنه تا همگی سود کنند
                        لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ --- هیچ نیرو وحرکتی نیست مگر به وسیله ی خداوند والا و بزرگ مرتبه

نظر

• تصمیم کبری
                          Banned
                          • Aug 2025
                          • 1197

ابوالفضل جان انشا... همونطوری باشه که شما فرمودین و من اشتباه فکر کرده باشم ما که سرمایه مون کم هستش و قدرت خریدمون پایین ، اما اعضای گروه این چنین مواقعی از دوستانی که سرمایه بیشتری دارند انتظار دارند که نقش لیدری داشته باشن و از سهم حمایت کنن و باعث بش سهم مورد نظر از مقاومت ها با قدرت بیشتری عبور کنه تا همگی سود کنند
                          حمید جان قصد من این نبود عزیز، و هیچگاه هم رو مقاومت و حمایت با روند نمیجنگم. چرا که میدانم فقط شکست خواهم خورد ( به قول انگلیسیها هیچ وقت رو اسب چلاق شرط بندی نمیکنم ).
                          فقط قصد من خراب کردن بازی اون کسی بود که 1 ریال 1 ریال قیمت عرضه را پایین می آورد!!

نظر

• مات
                            عضو فعال
                            • Aug 2011
                            • 5650

[QUOTE=تصمیم کبری;73709]حمید جان قصد من این نبود عزیز، و هیچگاه هم رو مقاومت و حمایت با روند نمیجنگم. چرا که میدانم فقط شکست خواهم خورد ( به قول انگلیسیها هیچ وقت رو اسب چلاق شرط بندی نمیکنم ).
                            فقط قصد من خراب کردن بازی اون کسی بود که 1 ریال 1 ریال قیمت عرضه را پایین می آورد!![/QUOTE]با سلام بارها ثابت شده براي من كه بازي يك شخص را نبايد خراب كرد چرا كه با خراب كردن بازي كار اون بابا به تاخير ميافته و روند سهم رو خراب ميكنه. در بهترين حالت اينه كه اون سهمو زير نظر بگيري و بذاري اون شخص كارشو كنه موقع حركت واردش بشي وگرنه كسي كه چنين قدرتي داره كه مي تونه روند سهمو به دستش بگيره بياي بازيشو خراب كني اولين لطمشو خودت مي خوري
                            الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                            اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                            اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• تصمیم کبری
                              Banned
                              • Aug 2025
                              • 1197

سینا جان اون روز که همه زیر پست شما تشکر زده بودن و قصد حمایت و خرید داشتن من به یه گروه خوب و استوار فکر می کردم ولی امروز .....
                              حمید جان اتفاقا من تازه متوجه شدم که باید چنین گروهی تشکیل بدیم. ( اخه تو کامپیوتر من بوق بوقم و نیاز به 2 نفر حرفه ای داریم که بتونند بعنوان مغز گروه به دیگر دوستان سرویس دهند.)
                              من یادمه پارس پورتفولیو در سال 79 اولین کلاس اموزشی را تشکیل داد و بعد از ان تونست کارش را توسعه دهد.
                              آریا سهم در سال 82 اولین بولتن خودش را ارائه داد ( انصافا بهترین تحلیل ان سال را راجع به گروه روی ارائه داد و توانست قیمتهای 10 برابری را پیش بینی کند )
                              حالا یکی نیست بگه، اخه فواره... تو را چه به اریا سهم و پارس پورتفولیو و ...
                              واقعا منو چه به این حرفا؟!
                              ولی منظورم از این حرفها اینه که نه اریا سهم و نه هیچ شرکت مشاوره ای دیگر، به تنهایی نمیتوانند اینقدر کلفت شوند!
                              مثلا اگر اقای کاهدی به تنهایی میتوانست کاری از پیش ببرد، دیگر نیاز به این همه کارمند و همکار نداشت.
                              خوب بغیر از دونفر برای کارهای اصلی کامپیوتر، چند نفر استاد تکنیکال و بنیادی هم میخواهیم که خوشبختانه تو این سایت گل های سرسبدشون موجود است. چند نفر دیگه هم میخواهیم که با کارگذارشون رابطه خوبی داشته باشند و بتونیم عرضه و تقاضای سهم را متوجه باشیم( البته اونایی که مخفی نیستند و قابل روئیت هستند )
                              اونایی هم که فکر میکنند مبتدی هستند هم بهترین همکارانمان میتوانند باشند ( روزانه اخبار و شایعات چند سهم را میتونند بررسی کنند )
                              منم بعنوان آبدارچی گروه در خدمتم.( بالاخره آبدارچی هم میتونه خبرهای شرکت را با پول چایی ...!)
                              حالا مونده نظر شما دوستان.
                              من تا اونجا که در توان دارم 4 خط انشاء را تو سایت خواهم نوشت.
                              ولی دوست دارم بتونیم کاری انجام دهیم تا 4 تا ادم شیاد و حقه باز، دیگر دوستان را بمانند من نابود نکنند.
                              فکراتونو بکنید و راه حلاتونم بگید. هر چند تا حالا دهها گروه تشکیل شده و همهگی منحل شده اند ( نمونه بارز ان در همین سایت گروه خرید گروهیی جناب مصطفی رستمی میباشد).

نظر

• تصمیم کبری
                                Banned
                                • Aug 2025
                                • 1197

در اصل توسط alireza 184 پست شده است View Post
                                [quote=;73709]با سلام بارها ثابت شده براي من كه بازي يك شخص را نبايد خراب كرد چرا كه با خراب كردن بازي كار اون بابا به تاخير ميافته و روند سهم رو خراب ميكنه. در بهترين حالت اينه كه اون سهمو زير نظر بگيري و بذاري اون شخص كارشو كنه موقع حركت واردش بشي وگرنه كسي كه چنين قدرتي داره كه مي تونه روند سهمو به دستش بگيره بياي بازيشو خراب كني اولين لطمشو خودت مي خوري
                                علیرضا جان حق با شماست، ولی این سهمو چند نفر از بچه های این سایت استارتشو زدند!!!
                                اون بازیکن هم تو چند روز اول نخودی بود و بازیش نمیدادیم!!
                                ولی بعد از 12 درصد رشد اون طرف را قلقلک دادیم تا با 2 برابر توان ما وارد سهم شد( هر چند توان طرف میتونه 100 برابر ما هم باشه)
                                من از همگی دوستان گلم خواهش کرده بودم که اسم شرکت را بهیچ عنوان تو هیچ تاپیک و سایتی مطرح نکنند، و انصافا دم همشون گرم و اعلام نکردند.
                                شاید همین عدم ذکر نام شرکت، اون بازی کن اصلی را قلقلک داد و تشویق به ورودش کرد!( البته 2 جین از این بازیکنان بالقوه وجود دارند)

نظر

در حال کار...
                                X