در اصل توسط Yasser پست شده است
View Post
$$ فعلا این چند تا سهمو داشته باشید تا بعد $$
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
-
در اصل توسط alireza 184 پست شده است View Postبا سلام بنده طبق فلشي كه جلوي ملي خورده بود گفتم قربان كه اين فلش ماله روز قبل بوده به همين سادگيإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
شما درست مي فرماييد اما بنده يادمه كه روي صدرا هم كم ميفروخت يا روي بترانس هم كم ميفروخت ولي عاقبت اين دو تا چي شد من نمي خوام بگم كه اين سهم بده چون خودم هم دارم من فقط مي خوام رابطه اي پيدا كنم توي كم فروختنه ملي و ريزشه سهما در اون دوتاي اولي اين جوري بود اميد وارم اين يكي اين جوري نشه از اينكه مزاحم وقت جنابعالي شدم بنده را عفو بفرماييد.الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط alireza 184 پست شده است View Postبا عرض سلام من موندم كه ملي چرا داره ميفروشه سهمي كه ملي ميفروشه رو بايد دقت كرد روش. يادمه روي 300 صدرا مي فروخت يا بترانس مي فروخت البته گفته من دليلي بر بد بودن سهم نيست فقط سوالي بود در ذهن من
چه سهمی علیرضا جان ؟؟؟ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
با سلام خدمت همه دوستان واساتيد بزرگوار
مي خواستم نظراساتيدرو درمورد لسرما ولبوتان بدونم؟ وبعدش 2تا خبرموثروموثق روازاين 2تاسهم عنوان كنم
نظر
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postچه سهمی علیرضا جان ؟؟؟حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .
نظر
-
ظاهراً دوستان مشتاق سود35 درصدي نيستن.خب ازقرارداداي جديد وسنگين لسرماوافزايش قيمتهاي كاملاً مشهود10درصدي لبوتان هم كه هيچكس خبر نداره.هركي
رفته آبگرمكن ديواري بخره قيمت 2هفته پيشوبا امروزيه مقايسه بكنه.اين لسرما هم قراردادبسته واسه تامين پكيج خونه هاي آماده مسكن مهر.اينم دواش يه تلفن به شركته واسه اطمينان.فكركنم حركتهاي چهار شنبه وامروزش جوابي واسه سوالاي خاص اساتيد داشته باشه.لطفاً تكنيكال اين سهمو دوستان تكنيكاليست برامون بزارن تا شبه هامون برطرف بشه.[/font][/B][/SIZE]آخرین ویرایش توسط david danger؛ 2011/12/17, 18:53.
نظر
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postدوست نداشتم تو این مباحث وارد بشم
اما توی این سهم در محدوده 180 خرید های خود را تکمیل کنید و فروشنده نباشید
حد ضرر فراموش نشه
فروشهای صبا و اون 15000 تای ملی دلیل دیگری دارد و از ارزندگی این سهم کم نمیکنه
به قول دوست عزیزم
کامینگ سونهرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد
نظر
-
در اصل توسط david danger پست شده است View Postظاهراً دوستان مشتاق سود35 درصدي نيستن.خب ازقرارداداي جديد وسنگين لسرماوافزايش قيمتهاي كاملاً مشهود10درصدي لبوتان هم كه هيچكس خبر نداره.هركي
رفته آبگرمكن ديواري بخره قيمت 2هفته پيشوبا امروزيه مقايسه بكنه.اين لسرما هم قراردادبسته واسه تامين پكيج خونه هاي آماده مسكن مهر.اينم دواش يه تلفن به شركته واسه اطمينان.فكركنم حركتهاي چهار شنبه وامروزش جوابي واسه سوالاي خاص اساتيد داشته باشه.لطفاً تكنيكال اين سهمو دوستان تكنيكاليست برامون بزارن تا شبه هامون برطرف بشه.[/font][/B][/SIZE]ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
جالبه، دوستان يه نگاهي اجمالي به لسرما بندازن متوجه ميشن اين شركت هم به صورت خانوادگي اداره ميشه اگه بتونن دوستان بخرن كه بعيد ميدونم حجم بده عاليه .از جناب باربد خواهشمندم كه درمورد فانداي سهم نطرخودشون رو اعلام كنن ازدوست خوبم كيوان نيز كه باشكسته نفسي جواب من رو دادن جا داره تشكر كنم.
درمورد لبوتان هم اگه دوستان نظر بدن ممنون ميشم.
نظر
-
سینا جان وتوس چارتش چجوریه؟وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postسینا جان وتوس چارتش چجوریه؟
اين سهم بازار گردان داره من ميشناسم هر روز چندتا معامله ميكنه اسمش از قلم نيفته 10سال با اين سهم بودم
الان 5ساله حدود150بازي در مياره به نمودار هم نگاه نكن ميخوان سري تو سرا دربياره ولي نميشه
400خريد رو 150بعد از 3سال فرار كردم
سودهم نداره بلكه ضرر انباشته اعلام ميكنه
نظر شخصي و غير كارشنا سانه
نظر
-
سلام كاربران عزيز.بعد از غيبت طولاني كه داشتم با يك خبر عالي اومدم.لسرما و لبوتان را دريابين.بعد از اين فراز و نشيب هاي زياد بازار مي تونيد يك مانور خوب با اين دو سهم بدين.خبراي خوبي هست مخصوصا قرارداد اين دو نماد با وزارت مسكن و شهرسازي براي پشتيباني از مسكن مهر.خود دانيد.از ما گفتن.اينم يه رانته ديگه.[COLOR="#00bfff"][SIZE="2"][B][SIZE="3"][SIZE="2"]تا نگاه می کنی وقت، وقت رفتن است-----------------پیش از آنکه باخبر شوی-----------------لحظه ی عظیمت تو ناگزیر می شود------------------آه ای دریغ و حسرت همیشگی ناگهان چه زود دیر می شود...[/SIZE][/SIZE][/B][/SIZE][/COLOR]
نظر
نظر