کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام به همه دوستان گلم.
بعضی از دوستان بهم لطف دارن و پیام خصوصی میفرستند و ازم درخواست سهم پی امی میکنند.
چند بار گفتم و بازم میگم که همیشه خر خرما نمیرینه ها! مبادا خدای نکرده به من اعتماد بیش از حد کنید و داراییتونو به باد بدین.( هیچ وقت بیش از 30 درصد از داراییتونو یک سهم نخرید. بدتر از اون اینکه چشم بسته و الله بختکی سهم نخرید )
امروز یکی از دوستان گل این سایت بورسی را از نزدیک ملاقات کردم که دوباره ضرر و زیان سالهای قبلم را برام تداعی کرد.:(
این بنده خدا با قرض و قول و وام و این حرفا 50 میلیون تومان وارد بورس کرده و در حال حاضر 5 میلیون بیشتر نداشت!
ای کاش همگی شما بودید و از نزدیک میدیدید، و میفهمیدیم که سود کردنمان در مقابل نابودی دیگران ، ناجوانمردانه و بدور از شرافت انسانی است.
داشت یادم میرفت. میخواستم از دوستانی که تقاضای سهم پی امی دارند خواهش کنم که زیر پست اقای بنان ( پست شماره 424 در صفحه 29 ) تشکر بزنند تا اگه انشالله سهم خوب پیدا کردم . کسی از قلم نیوفته.
تصمیم کبری عزیز سلام. ایا امیدی هست خاور خودش رو به نزدیکای 100 برسونه یا با ضرر بدم بره. ممنون.
خاور فعلا بین 75 تا 85 در نوسانه.بدترین حالت سهم عدد 72 تومانه. ولی اگه بتونه بیاد بالای 85 تومان میشه به سهم امیدوار بود.
به شخصه اگه خودم خاور داشتم نزدیکیهای 85 تومان ازش خارج میشدم.
خاور فعلا بین 75 تا 85 در نوسانه.بدترین حالت سهم عدد 72 تومانه. ولی اگه بتونه بیاد بالای 85 تومان میشه به سهم امیدوار بود.
به شخصه اگه خودم خاور داشتم نزدیکیهای 85 تومان ازش خارج میشدم.
ممنون احتمال زیاد همین کار رو میکنم. پیشنهادی هم برای جابجایی اون دارید. ممنون.
یه سهم مد نظرم میباشد که انشالله اگه به قیمتی که برای خرید محاسبه کرده بودم برسه، حتما به هدف رسید معرفیش میکنم. ( یا پی امی و یا عمومی)
اقا پشم و شیشه رو که ما برا خودمون نخریدیم این دفعه ولی جبران میکنیم تصمیم جان (-:
البته باید زود تر اعلام کنی که ماهم کمی تحقیق کنیم (-: البته اگه اعتماد داشتی;) به قول مهران خان ایضا که رکب زن بسیار یافت میشود =))
حالا پتانسیل پشم و شیشه رو داره این یکی سینا جان؟
اقا پشم و شیشه رو که ما برا خودمون نخریدیم این دفعه ولی جبران میکنیم تصمیم جان (-:
البته باید زود تر اعلام کنی که ماهم کمی تحقیق کنیم (-: البته اگه اعتماد داشتی;) به قول مهران خان ایضا که رکب زن بسیار یافت میشود =))
حالا پتانسیل پشم و شیشه رو داره این یکی سینا جان؟
نه میثم جان، همچین پتانسیلی نداره. ولی میشه بین 22 تا 30 درصد بازدهی تو 3 هفته روش حساب کرد.
سینا جان خاور شبیه الگوی سرو شانه کف شده آیا میشه روش حساب کرد؟
تیزبین جان شاید حق با شما باشد . ولی قیمت یمقدار به خط گردن نفوذ کرده ولی هنوز نتونسته خط گردن را یشکونه!
اگر فردا قیمت پایانی منفی باشه همچین الگویی باطل میشه.
ولی اگر قیمت مثبت باشه ( اونم با حجم بالا ) الگوی شما تایید میشه.
اگر الگوی شما تایید بشه هدف الگو عدد 94 تومان میباشد.
ولی بازم رو 85 تومان گیر دارد!
نظر