$$ فعلا این چند تا سهمو داشته باشید تا بعد $$

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • khademi1350
    عضو فعال
    • Feb 2011
    • 583

با سلام و خسته نباشی
    اقا سینا نظرت در باره سپاها چیه حجم معاملات ان در هفته پیش خوب بود و مزیت نزدیک ترین کارخانه به محل ساخت ۳۶۰۰۰ هزار واحد مسکن مهر شهر فولادشهر را هم دارا می باشد و قیمت ان هم مناسب می باشد

نظر

• تصمیم کبری
      Banned
      • Aug 2025
      • 1197

در اصل توسط khademi1350 پست شده است View Post
      با سلام و خسته نباشی
      اقا سینا نظرت در باره سپاها چیه حجم معاملات ان در هفته پیش خوب بود و مزیت نزدیک ترین کارخانه به محل ساخت ۳۶۰۰۰ هزار واحد مسکن مهر شهر فولادشهر را هم دارا می باشد و قیمت ان هم مناسب می باشد
      این سهم رو 130 تومان مقاومت داره.

نظر

• esi_mohammadi
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 1105

تکنوتار
        (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
        (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
        (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• حامد
          عضو فعال
          • Feb 2011
          • 1490

سيناجان فرصت شديه بررسيش بكن . عده اي توسنوين گير كردن
          شرکتهائی که طی هفته های آینده وارد بورس می شوند
          : موسسه اعتباری توسعه ، نفت و گاز پارسیان ، پالایشگاه نفت بندرعباس ، بیمه ملت ، سیمان آبیک ، سیمان خوزستان ، سیمان فارس.
          زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
          اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،

نظر

• حامد
            عضو فعال
            • Feb 2011
            • 1490

بدجورسنوين رفت توپاچه .باز خداروشكر كم برداشتم 207 تومن
            زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
            اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،

نظر

• yousef
              عضو فعال
              • May 2011
              • 808

فردانیزاحتمالاآ س پ بازمیشودکه باتوجه به تعدیل اعلام شده وeps=1205که طبق پیش بینی همه آن درمجمع سال بعدتقسیم میشودوهمچنین رشدگروه ساختمانی خریدآن درزیر400تومان به نظرسودده است(البته خودم دراین قیمت فروشنده نیستم).همچنین توجه دوستان روبه وبیمه وپتانسیل فراوان آن برای سوددهی جلب میکنم.این سهم درمجمع روزپنجشنبه حداقل 8تومن تقسیم سودداره وepsسال مالی91این سهم حدود30تومنه واونوقت قیمت فعلی سهم فقط83تومنه!(بااجازه جناب تصمیم کبری)

نظر

• سيد ياسر شريعت
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 4944

در اصل توسط حامد پست شده است View Post
                بدجورسنوين رفت توپاچه .باز خداروشكر كم برداشتم 207 تومن
                حامد جان منم روی 200 تومان یکم خریدم؛ یکم صبر داشته باش به نظرم برنامه دارند واسش! در ضمن یادت باشه همین جوری که میره پایین بالا هم می تونه بره راحت. فقط کافیه برسه به اون قیمتی که می خوان جمعش کنند.
                بابا دیگه از بیمه ما که دیگه بدتر نیست که!:d ضمنا برای کسانی که بر خلاف ما نوسانگیرها قصد نگه داری دارند باید بگم یه نگاهی به پورتفوی شرکت بندازید برای سال 91 جالبه
                إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• تصمیم کبری
                  Banned
                  • Aug 2025
                  • 1197

در اصل توسط تصمیم کبری پست شده است View Post
                  سلام به همه دوستان گلم.
                  بعضی از دوستان بهم لطف دارن و پیام خصوصی میفرستند و ازم درخواست سهم پی امی میکنند.
                  چند بار گفتم و بازم میگم که همیشه خر خرما نمیرینه ها! مبادا خدای نکرده به من اعتماد بیش از حد کنید و داراییتونو به باد بدین.( هیچ وقت بیش از 30 درصد از داراییتونو یک سهم نخرید. بدتر از اون اینکه چشم بسته و الله بختکی سهم نخرید )
                  امروز یکی از دوستان گل این سایت بورسی را از نزدیک ملاقات کردم که دوباره ضرر و زیان سالهای قبلم را برام تداعی کرد.:(
                  این بنده خدا با قرض و قول و وام و این حرفا 50 میلیون تومان وارد بورس کرده و در حال حاضر 5 میلیون بیشتر نداشت!
                  ای کاش همگی شما بودید و از نزدیک میدیدید، و میفهمیدیم که سود کردنمان در مقابل نابودی دیگران ، ناجوانمردانه و بدور از شرافت انسانی است.
                  داشت یادم میرفت. میخواستم از دوستانی که تقاضای سهم پی امی دارند خواهش کنم که زیر پست اقای بنان ( پست شماره 424 در صفحه 29 ) تشکر بزنند تا اگه انشالله سهم خوب پیدا کردم . کسی از قلم نیوفته.
                  اول خدا را شکر که تونستم یه سهم خوب برای خرید فردای این دوست گلم پیدا کنم،هم دوست گلمو شاد کنم و هم دل خودمو راضی کنم و هم یه کاری برای رضای خدا کرده باشم.
                  دوم اینکه انشالله فردا از خرید این دوست عزیز با خبر شدم سهمو بصورت پی ام اعلام میکنم.

نظر

• ناظم
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 508

سینا جان مرا فراموش نکنی امید وارم همیشه سالم وتندرست باشید

نظر

• abolfazl49
                      عضو عادی
                      • Oct 2011
                      • 81

سینا جان خسته نباشی و شب بخیر لطفت شامل حال من همیشه بوده موفق باشی>:d<

نظر

• saidiy
                        عضو عادی
                        • Jul 2011
                        • 73

با سلام ما هم پايه ايم اگه قابل بدونيد

نظر

• farhad_p
                          عضو فعال
                          • Jul 2011
                          • 1006

اول خدا را شکر که تونستم یه سهم خوب برای خرید فردای این دوست گلم پیدا کنم،هم دوست گلمو شاد کنم و هم دل خودمو راضی کنم و هم یه کاری برای رضای خدا کرده باشم.
                          دوم اینکه انشالله فردا از خرید این دوست عزیز با خبر شدم سهمو بصورت پی ام اعلام میکنم.
                          سلام و صبح همگی بخیر
                          منتظریم تا با پیشنهاد سینای عزیز روز خوبی رو شروع کنیم.:-?:-?:-?
                          خدایا به امید تو
                          گاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود

نظر

• تصمیم کبری
                            Banned
                            • Aug 2025
                            • 1197

از انجایی که در این تالار مشغول به فعالیت هستم و این تالار را دوست دارم. احترام به قوانین و مقررات تالار امری لازم و ضروریست.
                            با توجه به پیغام زیر که توسط مدیران محترم تالار برای اینجانب، ارسال شده است. شرمنده عزیزانی خواهم شد که قول معرفی سهمی را بصورت پی ام برای امروز داده بودم. سهم مورد نظر را در بخش ((( ایجاد تاپیک های جدید ))) امروز معرفی خواهم کرد.
                            با تشکر از تمام کاربران و مدیران عزیز تالار.

دوست عزیز تصمیم کبری گرامی , با توجه به سیاست سایت بورسی مبنی بر وجود تاپیک جداگانه برای هر سهم تاپیک های گروهی موقتا بسته شده و مطالب بزودی دسته بندی میشود. بنابراین امیدواریم ضمن رعایت نظم مطالب و تناسب مطلب و تاپیک در صورت نیاز در بخش "ایجاد تاپیک جدید" اقدام به ایجاد تاپیک های لازم نمایید.

نظر

• نيما
                              عضو عادی
                              • Nov 2011
                              • 75

سينا جان ما رو هم درياب . اميدوارم كه اين دوستمون هم سود خوبي بكنند و بتونند كه ضررهاشون رو تا حدزياد جبران كنند. ممنون
                              امام علي :
                              دنيا روزي بر له تو و روزي بر علييه توست
                              روزي كه بر له توست مغرور مشو و روزي كه بر عليه توست نا اميد مشو

نظر

• تصمیم کبری
                                Banned
                                • Aug 2025
                                • 1197

در اصل توسط یزدی پست شده است View Post
                                با سلام
                                لطفا وبیمه را یه بررسی بفرماید...
                                با سپاس
                                امروز دوباره اضافه کردم.
                                بالاخره صف خرید شد. خدا را شکر.