سدور برای امروز با این صف فروش یه خرید عالی میتونه باشه.
$$ فعلا این چند تا سهمو داشته باشید تا بعد $$
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
-
-
سینا جان عزیزشما استاد بنده هستید ولی چند نکته هست دوست دارم نظرتان را بدانم
پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 1390/12/29 دوره 6 ماهه (حسابرسی شده) سدور
سود (زیان) عملیاتی پیش بینی سال منتهی به 1390/12/29حسابرسی شده 121,169 که برای پارسال 142,802 بوده
سود هر سهم پس از کسر مالیات پیش بینی سال منتهی به 1390/12/29حسابرسی شده 1,045 که برای پارسال 1,469 بوده
شایدم مطلبی هست که من متوجه نیستمدنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ
نظر
-
در اصل توسط mhkz44 پست شده است View Postسینا جان عزیزشما استاد بنده هستید ولی چند نکته هست دوست دارم نظرتان را بدانم
پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 1390/12/29 دوره 6 ماهه (حسابرسی شده) سدور
سود (زیان) عملیاتی پیش بینی سال منتهی به 1390/12/29حسابرسی شده 121,169 که برای پارسال 142,802 بوده
سود هر سهم پس از کسر مالیات پیش بینی سال منتهی به 1390/12/29حسابرسی شده 1,045 که برای پارسال 1,469 بوده
شایدم مطلبی هست که من متوجه نیستم
از لحاظ آماری هم حق با شماست، ولی دلیل این اتفاق عقب افتادن صادرات شرکت از برنامه میباشد که در صورت تحقق صادرات ، اونم با دلار ... تومانی مشکلی پیش روی شرکت نمیباشد.
نظر
-
در اصل توسط تصمیم کبری پست شده است View Postاز لحاظ نموداری سدور امروز رو حمایت محکم خودش داشت معامله میشد که منفی فردا ( 400 تومان ) بدترین حالت ممکن سهمه. هدف سهم حوالی 500 تومان است که رو 450 تومان یک مقاومت نه چندان قوی دارد.
از لحاظ آماری هم حق با شماست، ولی دلیل این اتفاق عقب افتادن صادرات شرکت از برنامه میباشد که در صورت تحقق صادرات ، اونم با دلار ... تومانی مشکلی پیش روی شرکت نمیباشد.
نظر
-
-
-
-
در اصل توسط mohsen64 پست شده است View Postجسارتا عرض میکنم ولی سیمانی ها( نمیدانم به چه دلیل , ولی..) با نرخ دولتی ارز صادرات میکنند!!!ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
-
-
-
در اصل توسط تصمیم کبری پست شده است View Postسلام به همه دوستان گلم.
بعضی از دوستان بهم لطف دارن و پیام خصوصی میفرستند و ازم درخواست سهم پی امی میکنند.
چند بار گفتم و بازم میگم که همیشه خر خرما نمیرینه ها! مبادا خدای نکرده به من اعتماد بیش از حد کنید و داراییتونو به باد بدین.( هیچ وقت بیش از 30 درصد از داراییتونو یک سهم نخرید. بدتر از اون اینکه چشم بسته و الله بختکی سهم نخرید )
امروز یکی از دوستان گل این سایت بورسی را از نزدیک ملاقات کردم که دوباره ضرر و زیان سالهای قبلم را برام تداعی کرد.:(
این بنده خدا با قرض و قول و وام و این حرفا 50 میلیون تومان وارد بورس کرده و در حال حاضر 5 میلیون بیشتر نداشت!
ای کاش همگی شما بودید و از نزدیک میدیدید، و میفهمیدیم که سود کردنمان در مقابل نابودی دیگران ، ناجوانمردانه و بدور از شرافت انسانی است.
داشت یادم میرفت. میخواستم از دوستانی که تقاضای سهم پی امی دارند خواهش کنم که زیر پست اقای بنان ( پست شماره 424 در صفحه 29 ) تشکر بزنند تا اگه انشالله سهم خوب پیدا کردم . کسی از قلم نیوفته.
خودم دهنم وا موند که این سهمو پیدا کردم.
مطمئنا شما هم شوکه میشید .
نظر
نظر