کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
الان ساعت 11 رو هم 5 دقیقه رد کرده و یدونه هم معامله نشده، منم یدونه هم ازش ندارم.
این سهم الگوی چهار گوش ( مستطیل ) زده که همون الگوی پرچم خودمونه.
هدف این الگو را تو شکل با دو تا خط مایل نشون دادم که حوالی 105 تومان است.
لازم به ذکره که شرکت نامبرده مشمول ماده 141 میباشد.
اینم اسامی دوستان گلم بود که اماده کرده بودم ( با کمک یک دوست قشنگتر از گل ) تا براشون پی ام بدم.
ولی حیف که سهم را رو منفی ندادن تا زودتر اعلام کنم.
عجب سهمی رو دست گذاشتی روش!
این سهم رو 180 یه حمایت فوق العاده عالی داره، من بعید میدونم بتونه زیر 180 نفوذ کنه. البته رو 200 تومان حسابی مقاومت گردن کلفتی داره ( 197 تا 200 ).
اگه 200 را بتونه بشکونه، راه برای رشد سهم حسابی آماده میشه.
متاسفانه امروز به زير 180 هم نفوذ كرد ! و به 1775 رسيد .
ما هم كه كلي از اين سهم (ثمسكن ) رو داريم . خريد روي 1946 !!!! . خدا به خير كنه . همه ساختماني ها رشد كردند الا اين نفله ... هر روز هم كه داره پايين تر مياد .
متاسفانه وسط پيغمبران جرجيس رو انتخاب كرديم .!
ما هم كه كلي از اين سهم (ثمسكن ) رو داريم . خريد روي 1946 !!!! . خدا به خير كنه . همه ساختماني ها رشد كردند الا اين نفله ... هر روز هم كه داره پايين تر مياد .
سيناجان باتوجه به سقوط اين سهم به زير 180 ممنون ميشم نظرتون رو در مورد ادامه روند اين سهم بديد تا لااقل اگه قراره باز سقوط كنه پله اي خريد كنيم يا تا يه حد ضرر خاص ازش خارج بشيم
سيناجان باتوجه به سقوط اين سهم به زير 180 ممنون ميشم نظرتون رو در مورد ادامه روند اين سهم بديد تا لااقل اگه قراره باز سقوط كنه پله اي خريد كنيم يا تا يه حد ضرر خاص ازش خارج بشيم
امروز فرصت خرید خوبی داد که باید استفاده میکردیم!
فردا منفی تا صفر تابلو اکیدا خریدنیست.
بدترین حالت ممکن برای سهم 175 تومان است.
جناب تصمیم کبری اگه فرداوبیمه بازبشه استراتژی تون درمورداین سهم چیه؟من که زیر90اضافه می کنم وبالای 100ممکنه نصفش روبفروشم
تو مجمع که یکی از سهامداران راجع به حمایت سهامدار عمده از سهم شاکی بود.( و گفت بیمه اسیا عرضه میکنه و سهم خراب میشه)
رئیس جلسه گفت یزمانی سهم 100 تومان بود و طرح های ما به نتیجه رسیدند و سهم تونست قیمتهای 380 تومان را هم ببینه.
این جمله رئیس شاید در ظاهر زیاد اهمیتی نداشته باشه.( از این چرندیات اکثر مدیران میگن )
ولی تو بطن این جمله منظوری میتونه داشته باشه و اونم احتمال تعدیل مثبت سهمه.
به شخصه فعلا زیر 120 تومان به فروش سهم فکر نمیکنم. آخه حافظه کوتاه مدتم میگه چند هفته پیش ثامان بین 90 تا 95 تومان روان معامله میشد!
نظر