شیران عجب حالی داد به وصنعت.
$$ فعلا این چند تا سهمو داشته باشید تا بعد $$
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
-
-
در اصل توسط تصمیم کبری پست شده است View Postدوستان گلم مهران و مصطفی و یوسف و بنان و... که تاک خورده اید و غبهنوش را حمایت کرده اید. من 11 ساله که تاک نخورده ام.;)
یادم رفت بگم یه سهم هلو پیدا کردم!!!
جلوی چشم همه مونه. ولی متاسفانه نمی بینیمش!!!
براحتی 20 درصد رو شاخشه. براحتی.
ولی متاسفانه صف خریده، از طرفی خوشبختانه فردا رو مقاومت قرار داره و شانس بیاریم میشه بز خری کنیم.
فردا پی ام بدم، یا همین جا اعلام کنم؟ ( دوستان گلی که پی ام دوس دارن تو صفحه 29 و زیر پست 424 اسمشونو ثبت کنند تا از قلم جا نیوفتند.)
سهم مورد نظر وملت بود.
همه فولادیها مثبت و معمولا صف خریدن الی فنورد!!!
احتمال صف خرید را برای فنورد میدم.
نظر
-
-
نظر
-
سلام سینا جان
کپشیر رو بنظرت ور دارم؟حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .
نظر
-
-
و شاید خو ساز !!گزارش 9 ماهه خوب و ضعیت شرکت هم خوب شاید تنها نکته منفی قرار گرفتن در گروه فعلا نفرین شده خودرویی اما شاید هم دیگه این قیمتها رو نبینه ختوقا هم مثل اینکه بد نباشهدستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
امروز كارگزارم تو يه حركت انتحاري 2000 سهم حفارس بهم داده واقعا جاي تعجب داره:D
فكر كنم بايد دوباره بانك دي و بخرم اين سري پايين بيا نيست
هر چند اين سري بالاتر فروختم ولي حالا نداد نون دوني منو بريدن خريد رو 122-123 فروش بالاي 131
اين ثشرق هم با خودش درگيره
شنيده ها از علاقه سهامدار عمده در اصلاح قثابت تا حواليه 420 داره البته منبع محليه
وتوكا را بايد زير نظر داشته باشيم
غذايي ها غگرجي با پوشش بالاي 70 درصدي بدك نيست و همچنيني زير نظر داشتن غپينو
خوشحالم از اينكه صدرا صفه اميدوارم ادامه دار باشهآخرین ویرایش توسط امیر2309؛ 2012/01/09, 16:14.www.mahak-charity.org
نظر
نظر