در اصل توسط david danger پست شده است
View Post
$$ فعلا این چند تا سهمو داشته باشید تا بعد $$
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
شما ومن جزو تیم شناسایی وضربه .ببینیم ازدوستان دیگه کی اعلام آمادگی میکنه تاتیم کامل بشه.البته نیروی آخرکه نوک حمله است خیلی مهمه.وکارتیم وقتی به نتیجه میرسه که خط حمله ضربه روخوب بزنه
نظر
-
-
در اصل توسط david danger پست شده است View Postشما ومن جزو تیم شناسایی وضربه .ببینیم ازدوستان دیگه کی اعلام آمادگی میکنه تاتیم کامل بشه.البته نیروی آخرکه نوک حمله است خیلی مهمه.وکارتیم وقتی به نتیجه میرسه که خط حمله ضربه روخوب بزنه
شسینا بود دیگه ؟؟؟ درسته ؟؟؟زندگی منشوریست در حرکت دوّار ؛
که با رنگهای بدیع ؛
و دلفریبش ؛
آن را دوست داشتنی ؛
خیال انگیز ؛
و پر شور ساخته است .
نظر
-
من خودم دربست مخلص هرچی عاشقه هستم اونم ازنوع مکانی
داره یواش یواش تیم تکمیل میشه وبایست استراتژی رومعلوم کنیم.اگه دوستان موافقن یه اسمم واسش بزاریم.
هدف که معلومه2انتخاب
1-پردیس
2 -شسینا
انتخاب با اکثریت
شسینا سرازخاک درآورده واساتیدمیدونن که چطوربایست حمله کنیم
پردیس هم سهم قدریه البته نظرشخصیمه
داشتم یه نیم نگاهی به پرتفوی وصنعت مینداختم.عجب..........؟
نظر
-
در اصل توسط Yusef_sbm12 پست شده است View Postاگر مایل بودید بنده حاضرم با روش خودم تحلیلی از آن را داشته باشم ...
شسینا بود دیگه ؟؟؟ درسته ؟؟؟
نظر
-
در اصل توسط david danger پست شده است View Postسلام دوست وهمشهری عزیز
منظورم سرمایه گذاری پردیسه.اگه اشتباه پتروشیمی پردیس راگفتم عذرخواهی میکنم.اماخودم خیلی به این شسینا مشکوکم.به نظرم یه گروه کماندو5نفره بریم برا شناساییش.2نفرتکنیکالیست1نفرفاندامتالیست1نفرنفوذی 1نفرهم پولدارکه اگه موقعیت خوب بودبریم واسه جمع کردنش
من كه هيچكدوم از اينايي كه گفتيد نيستم ولي فكر ميكنم تو اين تيم به يك آبدارچي و مسئول تداركات نياز داشته باشيد اگه قبول مي كنيد من هم هستم.امام علي :
دنيا روزي بر له تو و روزي بر علييه توست
روزي كه بر له توست مغرور مشو و روزي كه بر عليه توست نا اميد مشو
نظر
-
-
سينا جان راه افتادن کاشي ها
خوشبحال خريدارن منفي 4 کترام <:-p<:-p
شکارش کردي کترام رو ؟؟؟؟ 8 درصد >:D<
نظر
-
-
-
در اصل توسط نيما پست شده است View Postسلام دوست من
من كه هيچكدوم از اينايي كه گفتيد نيستم ولي فكر ميكنم تو اين تيم به يك آبدارچي و مسئول تداركات نياز داشته باشيد اگه قبول مي كنيد من هم هستم.
من خودم مسئول پخت وپزم وجامو به هيچكس نميدم.دست پختمم ازبابام برام مونده.بنده خداخيلي زحمت كشيدتا من بتونم يه نيمرو وريادبگيرم.الان ماكاروني سرخ ميكنم درحدالميك.پس هيچكس دنبال جاي من نباشه.شماهم مسئول تداراكات باش .ازشما تهيه ازمن پخت وپز.
نظر
-
در اصل توسط تصمیم کبری پست شده است View Postیادته بهت گفتم شاید...!<:-p
ایندفعه شایدو کاشتن 50 هزارتا ازش دراومد!!!:D
يه توصيه بچه ها با روند و سهامدار عمده نجنگيد
مثلا من ديروز ديدم سهامدار عمده ثنوسا دوست نداره امروز دادم رفت با ضرر كم شايدم اشتباه باشه جاش ك.برداشتم البته كمتر
وايميستم ثشرق برمي دارم كه سهامدار عمده اش خريدارهwww.mahak-charity.org
نظر
-
دوستان واساتيدبزرگوار
عمليات شروع شد.من تا شب يه گزارش كوتاه ازشسينا ميزارم .چون تاساعت 2.30اداره هستم وسرم كلي شلوغه.پرديسم حتماًميزارم.اساتيدزحمت بكشن نقشه هارو چك كنن وديدهباني ياددتون نره.
نظر
-
نظر
نظر