بچه ها سایت tsetmc دوباره خراب شده؟ یا اینکه من نمیتونم وارد بشم؟
$$ فعلا این چند تا سهمو داشته باشید تا بعد $$
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
-
در اصل توسط تصمیم کبری پست شده است View Postبچه ها سایت tsetmc دوباره خراب شده؟ یا اینکه من نمیتونم وارد بشم؟
نظر
-
نظر
-
در اصل توسط تصمیم کبری پست شده است View Postثنوسا صف خرید . وساخت هم مثبت کامل شده.
باباشون وپترو را دریابید که عنقریب از دستتون نپره.
با فروشندش ارتباط بر قرار کنیم شاید بتونیم بلوکی رو قیمت مناسب ازشون برداریم...خریدارشم هست...
نظر
-
سلام
سینا جان از مجمع و سود ورنا چه خبر؟
چقدر سود دادن و کی تقسیم سود میکنن؟حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .
نظر
-
-
در اصل توسط محمد ساده پست شده است View Postسینا جان تکنیکال این لعنتی کحافظ و برسی میکنی؟چرا یه کله منفی میخوره؟حمایت بعدیش چیه؟کسی از بچه ها هست از فروشندش خبر داشته باشه؟هدفش از رنج زدن منفی چه تو بازار مثبت و چه منفی و چه خنثی و...چیه؟
با فروشندش ارتباط بر قرار کنیم شاید بتونیم بلوکی رو قیمت مناسب ازشون برداریم...خریدارشم هست...
نظر
-
سینا جان این چرا از کحافظ حرفی نمیزنی اینکه داره یه کله میاد پایین بنظرت چکارکنیم بازم بخریم یا...
نظر
-
در اصل توسط محمد ساده پست شده است View Postسینا جان تکنیکال این لعنتی کحافظ و برسی میکنی؟چرا یه کله منفی میخوره؟حمایت بعدیش چیه؟کسی از بچه ها هست از فروشندش خبر داشته باشه؟هدفش از رنج زدن منفی چه تو بازار مثبت و چه منفی و چه خنثی و...چیه؟
با فروشندش ارتباط بر قرار کنیم شاید بتونیم بلوکی رو قیمت مناسب ازشون برداریم...خریدارشم هست...در اصل توسط bayatbourse پست شده است View Postسینا جان این چرا از کحافظ حرفی نمیزنی اینکه داره یه کله میاد پایین بنظرت چکارکنیم بازم بخریم یا...در اصل توسط تصمیم کبری پست شده است View Postرو 130 تومان میشه بعنوان حمایت محکم حساب کرد.
نظر
-
-
-
سلام خدمت همه دوستان وسروران خصوصاً جناب سینای بزرگوار
نکته ای رو خواستم خدمت دوستان وسروران مطرح کنم چون دوست داشتم در تاپیک خودآقا سینا برای یادگاری ثبت باشد
جناب آقای سینا متولد 1348 میباشند و فروتنی ومتواضع بودن ایشون تاکنون در پاسخ به سوالات و راهنمایی هایشان مشهود میباشد که قابل تشکر وقدردانی میباشد انشالله درسی برای حقیر باشد
انشالله همیشه سلامت و شاد باشید وما رو هم دعا بفرماییدآخرین ویرایش توسط مندی؛ 2012/02/13, 23:09.دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ
نظر
-
در اصل توسط mhkz44 پست شده است View Postسلام خدمت همه دوستان وسروران خصوصاً جناب سینای بزرگوار
نکته ای رو خواستم خدمت دوستان وسروران مطرح کنم چون دوست داشتم در تاپیک خودشان برای یادگاری ثبت باشد
جناب آقای سینا متولد 1348 میباشند و فروتنی ومتواضع بودن ایشون تاکنون در پاسخ به سوالات و راهنمایی هایشان مشهود میباشد که قابل تشکر وقدردانی دارند انشالله درسی برای حقیر باشد
انشالله همیشه سلامت و شاد باشید وما رو هم دعا بفرمایید
نظر
-
در اصل توسط تصمیم کبری پست شده است View Postالان حضور ذهن ندارم، ولی حوالی 70 درصد باید باشه، باید برم گزارش مجمع را نگاه کنم.
وپترو به همراه زیرمجموعه ها (1- شرکت سرمايه گذاري صنايع پتروشيمي 2-شرکت گسترش تجارت هامون 3- شرکت هامون کيش ) به صورت مستقیم و غیرمستقیم مالک وساخت میباشند که تعداد دقیق سهام و درصد مالکیتشان در لینک زیر در قسمت حاضرین در مجمع آمده است
نظر
نظر