ثمسکن وکساوه دوباره دارن خریدنی میشن نطر دوستان چیست ؟
$$ فعلا این چند تا سهمو داشته باشید تا بعد $$
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
با این قیمت های ارز:
نظرتون راجع به گروه پتروشیمی و معدنی چیه؟
باتشکرخدایا چنان کن سر انجام کار ............................تو خوشنود باشی و ما رستگار
نظر
-
در اصل توسط تصمیم کبری پست شده است View Postثنوسا 1923 ریال. رو منفی 4 روز معاملاتی بعد به شدت خریدنیست، اگه منفی 4 ندادن تا 190 هم خریدنیست.
کحافظ 1627 ریال. رو 150 تومان انواع و اقسام حمایتها را دارد.
ثاباد 1477 ریال. رو 140 تومان حمایت کوتاه و بلند مدتی دارد.
کچینی 3888 ریال. رو 380 تومان حمایت داره خوبشم داره!!!
وتوکا 2191 ریال. رو 212 تومان چندین بار حمایت شده، اینبارم قبولش میکنیم.
وپترو 705 ریال. بدترین حالت ممکن 684 ریال است، پس رو این قیمت استخاره نکنید و فقط بخرید.
فاذر 1891 ریال. رو 180 تومان حمایت باید بشه.
حتوکا 3700 ریال. رو 360 تومان حمایت داره و بدترین حالت ممکن 320 تومنه!
کهرام 1446 ریال. رو 140 تومان خیلی حمایت خوشگلی داره،
دستت دردنکنه .;)
نظر
-
نظر شما چیه؟
نظر شما نسبت به اینده بورس ایران:
1- صعودی... 13رای - 52%
2- نزولی .. 3رای - 12%
3- متعادل ... 4رای - 16%
4- غیر قابل پیشبینی.. 5رای - 20%
برای شرکت در نظر سنجی کلیک کنید...
خدایا چنان کن سر انجام کار ............................تو خوشنود باشی و ما رستگار
نظر
-
این هفته هفته بدی برای بورس بود. هم تحریم شدیم و هم بازار نیمه تعطیل بود. منم که سبدم حسابی تو ضرره.
با خودم کلنجار میرفتم و خودمو شماتت میکردم که چرا شنبه نقد نشدم.
تو اوج افسردگی و ناراحتی ، یهویی به خودم نیشتر زدم که باید یه سهمی پیدا کنم که تا عید سود معقولی بهم بده.<:-p
این سوالات را تو ذهنم از خودم پرسیدم.
مگه میشه تو این بازار سهم پیدا کرد؟
چه گروهی لیاقت همچین سودی را داره؟
چطوری باید پیداش کنم؟
از حول حلیم نیوفتم تو دیگ؟
..................................؟
بعد از کلی امید و ناامیدی، افسردگی و احساس موفقیت، اخم و لبخند و ............... تونستم 2 تا سهم پیدا کنم که لیاقت بازدهی 100% را دارند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<:-p<:-p<:-p
خودمم باورم نمیشه 2 تا سهم با بازدهی حوالی 100 %.<:-p<:-p<:-p
شنبه میخوام کل سبدمو تبدیل به این 2 تا سهم کنم و با ارامش خیال تا 2 ماه دیگه 100% سود کنم.
شما هم بگردید چنین سهمایی تو بازار زیاده. به خدا بجای ناامید شدن یمقدار دنبال سهم بگردیم بهتره.
نظر
-
سینا کل سبدت که یه تیکش ثنوساست و یه تیکه دیگشم کپشیر
ثنوسا که تازه راه افتادو کپشیرم زده به کف....حیف نیست نقد کنی؟وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
يكي از اون سهامي كه راحت تا چند وقت ديگه بالاي 50 درصد يا به نوعي شايد صد در صد بزنه گاز لوله هستشالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط تصمیم کبری پست شده است View Postاین هفته هفته بدی برای بورس بود. هم تحریم شدیم و هم بازار نیمه تعطیل بود. منم که سبدم حسابی تو ضرره.
با خودم کلنجار میرفتم و خودمو شماتت میکردم که چرا شنبه نقد نشدم.
تو اوج افسردگی و ناراحتی ، یهویی به خودم نیشتر زدم که باید یه سهمی پیدا کنم که تا عید سود معقولی بهم بده.<:-p
این سوالات را تو ذهنم از خودم پرسیدم.
مگه میشه تو این بازار سهم پیدا کرد؟
چه گروهی لیاقت همچین سودی را داره؟
چطوری باید پیداش کنم؟
از حول حلیم نیوفتم تو دیگ؟
..................................؟
بعد از کلی امید و ناامیدی، افسردگی و احساس موفقیت، اخم و لبخند و ............... تونستم 2 تا سهم پیدا کنم که لیاقت بازدهی 100% را دارند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<:-p<:-p<:-p
خودمم باورم نمیشه 2 تا سهم با بازدهی حوالی 100 %.<:-p<:-p<:-p
شنبه میخوام کل سبدمو تبدیل به این 2 تا سهم کنم و با ارامش خیال تا 2 ماه دیگه 100% سود کنم.
شما هم بگردید چنین سهمایی تو بازار زیاده. به خدا بجای ناامید شدن یمقدار دنبال سهم بگردیم بهتره.
اگه صلاح دونستی بعدازخریدت تو پی ام اطلاع بده
باتشکر
نظر
-
در اصل توسط شهروز1365 پست شده است View Postچرا دوست عزیز؟؟؟؟الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postسینا کل سبدت که یه تیکش ثنوساست و یه تیکه دیگشم کپشیر
ثنوسا که تازه راه افتادو کپشیرم زده به کف....حیف نیست نقد کنی؟
وبیمه و کهرام و کساوه هم دارم که باید قوربونیشون کنم.
نظر
-
در اصل توسط alireza 184 پست شده است View Postبا سلام خدمت شما شركت توي گزارش 9 ماهش 4 ميلياردو 200 ميليون تومان سود عملياتي ساخته حدود 9 برابر پارسال سهمي 191 ريال ميشه قيمت سهم توي كف قرار داره كدوم شركت بورسي رو سراغ داري كه سود عملياتي بسازه و تو اين نرخ باشه همون صدرا الان چنده يك سري كد شخصي دارن ميخرنش شركت سهمي حدود 275 تومن هم زيان انباشته داره كافيه ي تصميم بگيره براي تجديد ارز يابي يا استمهال بدهي ديگه تموم شدست به شما توصيه ميكنم روند سهم رو زير نظر داشته باشيد
نظر
-
در اصل توسط amir26 پست شده است View Postگاز لوله با یه منفی دیگه که تو کف کانالش قرار میگیره ولی میشه یه ساله روش یه بازدهی حدود300درصدی باز کرد یعنی قیمت حدود130 تومانی قیمت 38 تومان کاملا بدون ریسک میباشد من حدود سه سال روند گاز ولوله رو زیر نظر دارم کفش همین جاست به نظر من و با توجه به تحولات شرکت میتونه پر بازده ترین در سال بعد باشه
نظر
-
در اصل توسط تصمیم کبری پست شده است View Postمصطفی جان ثنوسا را رو 209 تومان دادم رفت. کپشیرم یمقدار رو 204 دادم رفت و یمقدار دارم.
وبیمه و کهرام و کساوه هم دارم که باید قوربونیشون کنم.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
نظر