$$ فعلا این چند تا سهمو داشته باشید تا بعد $$
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
-
-
-
-
سلام به همگي اميدوارم خوب و سلامت باشيد
گرجي رو مجبور شدم بفروشم چند روز قبل امروز حجم نخورد تا من زير 220 منتظر خريد دوباره باشم
از صدرا خبرهاي داره مي رسه فردا معلوم مي شه اميدوارم اين قلي پور نامرد اگه قابل هدايته زودتر هدايت بشه و گرنه آه و نفرين سهامدران صدرا دامن شو مي گيره
اين فاذر و شايعه افزايش سرمايه 400 درصديش
عجب بورسي داريم يكي زيان مي ده كلي بالا باز مي شه يكي تعديل مي ده صف فروش مي شه :d اين مالگير هم فقط بلده به صدرا گير بده
اي كاش حجم كخاك بر مي داشتن فردا رو منفي مي خريدم آخه صف فروشش چي بود
اين گروه صنعت و معدن تو هر سهمي وارد شدن سريعا فرار و از هر سم خارج شدن سريع ورود نمونه اش از ثنوسا خارج از 198 تومن ورود به باغميشه ثتران ثمسكن و صف فروش امروز گوياي همين مساله است
يه تجربه شخصي شايد درست نباشه وقتي تو يه سهمي شخص حقيقي اومد تو يه درصدي ها يه ذره بيشتر بهش تامل كنيد احتمالا خبري هست
راستي فردا ثامان مي ره تو گره
اين سينا هم كه گير داده به گروه صدر و دارودسته اش نوين :dwww.mahak-charity.org
نظر
-
در اصل توسط Yusef_sbm12 پست شده است View Postسلام بابی جان عزیزم :
امیدوارم که وبیمه هاتو نفروخته باشی ...
خیلی به همه بچه ها گفتم که صبر داشته باشن اواخر اصلاح سهم هستش ...
حالا این بار چون استارت سهم از 80 خورده تا 120 میره بالا ...
یعنی دوباره 50 درصد سود ...
حرکت های وبیمه همشون تا حالا 50 درصد رو داشته ...
بعدش هم دوباره تا 100 و 107 اصلاح میشه و دوباره یک 50 درصدی دیگه تا 155 تومان ...
آقا خيلي لطف داريد ، متاسفانه کاسه صبرم لبريز شد و همه رو به بهايي ناچيز فروختم و قمرو به جاش خريد کردم :D:D، فعلا که حداقل 8 درصد عقب تر از زماني هستم که وبيمه ها رو داشتم [-([-(
ولي فرصت بده فردا حتما دوباره ميخرمشون <:-p (شايد فردا روي منفي معامله بشه به خاطر نفت و گاز و تسويه اعتباري ها )
نظر
-
بچه ها سلام.
انصافا تو این بازار خراب و بلبشو بخوام یه سهم معرفی کنم که یمقدار از ضررهامون در بیاییم و روحیه بگیریم ، معذرت میخوام ( زیادی گنده گوزی نکردم!!! )
فردا میخوام اتیش به مالم بزنم، از وپترو گرفته تا شیراز و فسدید و کهرام و کحافظ و چند تا دونه کپشیر، همه رو با قیمت منفی 4 هم شده بدم بره و این تخم مرغ شانسی را بخرم!!!
حالا یا 50 درصد سود از توش در میارم، یا نهایت 5 درصد ضرر میدم.
تو این بازار ریسک 1 به 10 فکر کنم معقول باشه.
یه دوست گل هم داشتم که گفته بود کارگزارم اشناس و میتونم برات اعتبار بگیرم، نمیدونم فردا که روز اخر اعتباریهاس، میتونه مثل کپشیر تو 5 دقیقه اخر بازار اعتباری خرید کنه !!!
بهر حال فردا اگه گیر بیاد حتما معرفیش میکنم.
نمیدونم پی امی اعلامش کنم یا تو تاپیک بگم؟
حالا اونایی که دوست دارند پی امی بگم تو زیر پست بالایی من ، پست دوست گلم بابي چارلتون تشکر بزنند.
دوستان گلم اگه سینا را دوست دارید، دعا کنید که تو این بازار با تک سهم شدن رو این سهم خودشو نابود نکنه.
اگه این سهم بالای 30 درصد تو دو هفته سود نده، سینا دیگه تو هیچ تالاری روش نمیشه بنویسه، و بیجا میکنه بنویسه و باعث و بانی ضرر دیگران بشه.آخرین ویرایش توسط تصمیم کبری؛ 2012/02/14, 22:33.
نظر
-
در اصل توسط reza537 پست شده است View Postسینا جان
اول بخر بعدش بگو چی بوده
اگه الان بگی اونهایی که دارند میفهمند سهمشون خوبه فروشنه کم می شه
از طرفی ما هم بدونیم میشینیم برای خرید
بعدش خودت جا میمونیدر اصل توسط reza537 پست شده است View Postوساخت !!!!!! دست ما کوتاه و خرما بر نخیل
وپترو دریابیم تا دیر نشده
راستی سینا جان اگه خواستی تک سهم بشی همه را خواستی بفروش ولی خواهشا وپترو نفروش
بغل گوشم میشه بگی چی میخواستی بخری؟توي آبـيه نگـاه تو ، يه دريا پنهـون ...
نظر
-
من در حال خریدم و اگه یک چهارم از اونی را که میخوام خرید کردم اطلاع میدم.
فعلا برای دست گرمی شفن رو منفی بخرید و نیمه دوم بازار رو مثبت بفروشید.
نظر
-
صالح جان
جمله آخری که قرمزش کردی مزاح بود !!!
من تا خرخره هر چی پول داشتم دیروز خریدامو انجام دادم پولی برام نمونده حتی برای پارسان کارگزارم پرسیدمیخوای گفتم نه برا خودت!!
شایدم سینا بخواد روی پارسان تک سهم بشه خدا میدونه !!
هر جی باشه اعلام عمومی هم که بکنه بنده نقدینگی ندارم و سهامهای خودمو که یکیش وپترو محکم نگهش میدارم تا خدا چی بخواد واسمون
نظر
-
دوستان گلم پی ام براتون ارسال شد. وپترو صف خرید شد و من فعلا از فروش ان منصرف شدم، و در حال فروش مابقی اشغالهایم هستم.
این سهم با توجه به رشد هم گروهیها توان بازدهی حداقل 50 درصدی را دارد.
تو ایجاد تاپیک جدید، یه تاپیک میخوام براش باز کنم و مقداری راجعش بنویسم.
فقط اینجا یچیزی بگم که 662 متر ساختمان تجاری که اماده تحویل شده ظرف چند روز اینده قراره واگذار بشه. ( 15 واحد تجاری.)
نظر
نظر