$$ فعلا این چند تا سهمو داشته باشید تا بعد $$

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تصمیم کبری
    Banned
    • Aug 2025
    • 1197

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
    سینا یه نگاهی هم به سخزر داشته باش.

خرید منفی امروزش خوب بود بنظرم.
    چند تا امروز خریدی مصطفی جان؟

نظر

• مصطفی مصری پور
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 6951

در اصل توسط تصمیم کبری پست شده است View Post
      چند تا امروز خریدی مصطفی جان؟
      فعلا 2هزارتا. منتظرم تا 220 یا 215 هم بیاد که اضافه کنم.
      وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• تصمیم کبری
        Banned
        • Aug 2025
        • 1197

فعلا 2هزارتا. منتظرم تا 220 یا 215 هم بیاد که اضافه کنم.
        مصطفی جان خیلی دمت گرمه. دقیقا رو 220 و 215 یه مقاومت گردن کلفت داشته که الان اونو شکسته. پس میشه گفت بدترین حالت سهم همون 215 تومانه.
        یمقدار هم از بنیادش بگو مصطفی جان.

نظر

• محمد ساده
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 934

در اصل توسط محمد ساده پست شده است View Post
          با سلام دوستان
          وملت شاراک ح کروی و ح کرمانشاه کابگن و شپدیس و غدیر و پارسیان فردا روز متفاوتی با امروز دارن...برسی کنید و خرید...موفق باشید.
          کابگن . و وملت شاراک و سر ناسازگاری گذاشتن با ما...شاراک یک تعدیل بسیار عالی داره که کسایی که داذن جمعش میکنن می دونن...وملت فردا میبنده...تو مجمعش خیلی خبراس از جمله اعلام10ت سود و...کابگنم یه جورایی سهم زیر خاکی من حساب میشه...فعلا صبرم زیاده...ولی بقیه سهمها هم خوب بودن...راستی وصندوق و زاگرس و رکیشم زیر نظر داشته باشین برای کم ریسکها از بهترین ها هستن و کوتاه مدت با حجمهایی که زدن...حرکتی شارپی دارن.موفق باشید.

نظر

• مصطفی مصری پور
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 6951

مصطفی جان خیلی دمت گرمه. دقیقا رو 220 و 215 یه مقاومت گردن کلفت داشته که الان اونو شکسته. پس میشه گفت بدترین حالت سهم همون 215 تومانه.
            یمقدار هم از بنیادش بگو مصطفی جان.
            قربانت. آخه سخزرو روی 200 تومن خیلی زیر نظر داشتم اما یه مدت ازش غافل شدم و تونست این دوتا مقاومتو بشکنه.

از بنیادیش اگر بخوایم مبسوط حرف بزنیم خیلی میشه.
            eps سال 90طبق گزارش 9 ماهه،میزان 479ريال پیش بینی شده که 80% اون محقق شد.
            برای سال 91، 576 ريال پیش بینی شده.

توی گزارش عملکرد 9 ماهه میبینیم که سود نسبت به 9 ماهه مشابه سال قبل 30% رشد کرده که دلیل اصلی اون،افزایش 22% مبلغ فروش(افزایش نرخ) بوده.
            اما در گزارش 91،میزان رشد فروش 11% درنظر گرفته شده که افزایش مقدار فروش ،بیشترین سهم از این رشد را داراست

شرکت 9.5 میلیون دلار فروش صادراتی داره که با دلار 1226 تومانی در نظر گرفته شده و درصورت تغییر سیاست تسعیر ارزی (مثل شصفها) و با فرض فروش دلار 1500 تومانی میتونه 11 تومن تعدیل مثبت بده.

البته دلیل خرید من،تغییر سیاست تسعیر ارز نبود، بلکه احتمال افزایش نرخ سیمان در سال 91 ، رشد سودآوری شرکت در حالت فعلی و پی به ای پایین اون بود.
            p/e فعلی سهم،3.9
            وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• مصطفی مصری پور
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 6951

راستی سینا من دیتای سخزرو ندارم. اگه میشه چارتشو بذار.

نظر

• شهراد
                عضو عادی
                • Aug 2011
                • 127

در اصل توسط shahmir پست شده است View Post
                سينا عزيز

وگستر پس از صعود از حوالي 220 تا 400 ، در حال اصلاح قسمتي هستش.كه بنظر ميرسه با قنديها روندش يكسانه. ميخواستم بدونم پايان اصلاحش رو حوالي چه قيمتايي ميبيني؟ ممكنه تا زمان برگشت روند قنديا اينم اصلاح كنه؟ ممنونم
                با درود
                دوستان این ارتباط اصلاح وگستر با قندیها چطوریه ؟ بحث معاملات شکر در زیر مجموعه های وگستر چیه ؟ من مدتیه زیر نظرش دارم ... فکر کنم حدود 62% اصلاح کرده ... از 206 رفته بود تا 400
                ضمنا میشه نظرتون رو راجع به وبهمن و بیمه پارسیان هم بدونم ... اونا هم میتونن گین خوبی بدن ...

نظر

• +زنده رود +
                  عضو جدید
                  • Mar 2012
                  • 9

دوستان عزیز نظرتون درخصوص سهامهای تمحرکه و خگستر چیه؟
                  @};-آرام باش، توکل کن، تفکرکن، آستین ها را بالا بزن، آنگاه دستان خداوند را می بینی زودتر از تو، دست بکارشده است.@};-

نظر

• مصطفی مصری پور
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 6951

در اصل توسط +زنده رود + پست شده است View Post
                    دوستان عزیز نظرتون درخصوص سهامهای تمحرکه و خگستر چیه؟
                    سلام همشهری
                    خگستر ناحیه پرتراکمی پیش روی خودش داره، از طرفی نزولی هم نمیشه براش متصور شد. حرکت گروه بانکی و به صورت جزئی تر،حرکت بانک پارسیان محرک اصلی سهم در راه صعود خواهد بود.خط روند نزولی در ناحیه 240 الی 245 مقاومت محکمی محسوب میشه.

از منظر بنیادی هم سهم در محدوده پایینتر از ارزش ذاتی شناسایی میشه.

نظر

• تصمیم کبری
                      Banned
                      • Aug 2025
                      • 1197

مصطفی جان سلام.
                      متاسفانه از همون موقعی که پست شما را دیدم، تقلا تریش میکنم تا یه نمودار ازش درست کنم که سایت بورس به کل مزخرف شده.
                      خواستم اطلاع بدم که هنوز درخواست شما یادمه.

نظر

• مصطفی مصری پور
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 6951

مصطفی جان سلام.
                        متاسفانه از همون موقعی که پست شما را دیدم، تقلا تریش میکنم تا یه نمودار ازش درست کنم که سایت بورس به کل مزخرف شده.
                        خواستم اطلاع بدم که هنوز درخواست شما یادمه.
                        سینا جان ممنون پیداش کردم.

امروز نمودارو نداشتم وگرنه عجله نمیکردم. همون حدسی که باهم داشتیم درسته، تا 215 اصلاح داره. سهم انرژی زیادی صرف عبور از خط افقی کرده و فعلا دو سه روز استراحت داره.خرید در 215 بنظرم کم ریسکه.

نظر

• amir2003
                          عضو فعال
                          • Nov 2010
                          • 1125

شرمنده آقا مصطفی و سینا خان ما وارد بحث بزرگان شدیم .این چارتیه که من دارم انشاالله بدرد بخوره.=;

اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
                          "دیوید ویسکات"

نظر

• amir2003
                            عضو فعال
                            • Nov 2010
                            • 1125

از قراری دیر فرستادم شرمنده ..تازه از سر کار رسیده بودم. شب خوش>:d<
                            اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
                            "دیوید ویسکات"

نظر

• مصطفی مصری پور
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 6951

در اصل توسط amir2003 پست شده است View Post
                              از قراری دیر فرستادم شرمنده ..تازه از سر کار رسیده بودم. شب خوش>:d<
                              اتفاقا خیلی خیلی خوب شد. نظر ارزشمند استاد امیر هم جویا شدیم;)

نظر

• تصمیم کبری
                                Banned
                                • Aug 2025
                                • 1197

ونفت خریدم. از صف فروش

نظر

در حال کار...
                                X