نوسازی و ساختمان تهران ( ثنوسا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • artmis
    عضو عادی
    • Mar 2011
    • 111

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
    قندی ها سودی چندانی نداشتند چرا داشتند مثلا قشکر از زیان به 80 تومان سود رسید و قلرست به 300 تومان سود که 300 تومان را پرداخت کرد و دیگر این حرکت قندها اول به خاطر رشد سود اوری به دلیل رشد قیمتهای جهانی و رشد برداشت چغندر قند و مسایل تصفیه شکرو مسایل دیگر و تا جای که من یادم است تا یکی دو ماه گذشته حرفی از بابت افزایش سرمایه نبوده است تازه این حرف ها بیان شده خوب طبیعی است که قندهای که از زیان در امده و به سود رسیده اند آن هم زیاد یک حالت هیجانی اتفاف می افتد حال این سهم ها هم از بابت به سود رسیدن و این قیمتها رسید و هم از نظر تکنیکال ولی در حال حاضر خبر های بیان می شود که قیمت ملک رشد داشته آیا این ثنوثا و وساخت سودی از بابت رشد قیمتها برده اند و از زیان خارج شده اند اگر ثنوثا از زیان خارج شود و به سود دهی رسد آن هم اگر فقط 10 تومان سود باشد همین کافی است که ساختمانی یک رشد قیمتی خوبی داشته باشند ولی نه به آن قیمتهای بالا در حد معقول در قندهای که بیان شد هم سود دهی به کمک آنها امد و به وسیله این سود رسیدن تکنیکال هم به کمک آنها امد تا موج سعودی قوی داشته باشند فاذر هم سود خود را برای سال 91 کم نکرده و داره خوب کار می کند و این افزایش سرمایه می تواند به کمک آن بیاید ولی نرخ دلار فعلی برای این گروه خوب نیست حال فقط صبر می کنیم تا ببینیم که چگونه بازار مسیر خوب را پیدا می کند یا خیر
    رشد سودآوری قندیها را قبول دارم ، اما شما p/e چند بهشون می دی؟ وقتی یک سهم p/e بالاتر از 20 می گیرد به نظر من یعنی سرمایه گذار بر اساس p/e خرید نمی کند بلکه بر اساس مواردی دبگر خرید می کند . مشخصا اگر بخواهیم ثنوسا را بحث کنیم ، کافی که دقت به ناو شرکت کنیم آنموقع به علت رشد قیمت سهم پی می بریم .
    دوست عزیزمان اقای نادری کاملا درست می گویند ، چون در طی چند وقت گذشته هروقت سهم خواست تکان بخورد جلوش را گرفتند . اما فرقی که الان کرده این هست که بازی یطورایی از دست سهامدار عمده خارج شده.
    در ضمن این راهم تاکید کنم من به هیچ سهمی تعصب ندارم و یه سهم تا زمانی برایم ارزنده می باشد که :
    1- فاندای قوی داشته باشد
    2- تکنکال روند صعودی سهم را تایید کند
    تا زمانیکه این دو شرط همراه هم باشند من خربدار سهم می باشم و نگهداری می کنم و به مجرد تغییر روند هر یک از این ذو سهم خارج می شم.
    این موارد را خدمتتون عرض کردم که این نکته را گوشزد کنم که از نظر من ثنوسا ارزنده می باشد اما تا وقتی که تکنکالش روند را تایید کند همراهش خواهم بود

نظر

• ایرج اکبری
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 10934

در اصل توسط artmis پست شده است View Post
      رشد سودآوری قندیها را قبول دارم ، اما شما p/e چند بهشون می دی؟ وقتی یک سهم p/e بالاتر از 20 می گیرد به نظر من یعنی سرمایه گذار بر اساس p/e خرید نمی کند بلکه بر اساس مواردی دبگر خرید می کند . مشخصا اگر بخواهیم ثنوسا را بحث کنیم ، کافی که دقت به ناو شرکت کنیم آنموقع به علت رشد قیمت سهم پی می بریم .
      دوست عزیزمان اقای نادری کاملا درست می گویند ، چون در طی چند وقت گذشته هروقت سهم خواست تکان بخورد جلوش را گرفتند . اما فرقی که الان کرده این هست که بازی یطورایی از دست سهامدار عمده خارج شده.
      در ضمن این راهم تاکید کنم من به هیچ سهمی تعصب ندارم و یه سهم تا زمانی برایم ارزنده می باشد که :
      1- فاندای قوی داشته باشد
      2- تکنکال روند صعودی سهم را تایید کند
      تا زمانیکه این دو شرط همراه هم باشند من خربدار سهم می باشم و نگهداری می کنم و به مجرد تغییر روند هر یک از این ذو سهم خارج می شم.
      این موارد را خدمتتون عرض کردم که این نکته را گوشزد کنم که از نظر من ثنوسا ارزنده می باشد اما تا وقتی که تکنکالش روند را تایید کند همراهش خواهم بود
      من دیگر نظری در مورد این سهم ندارم و صبر می کنم تا زمان همه چیز را معلوم کند و امید وارم برای شما خیر باشد با تشکر
      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• کيانوش
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 6613

ديروز هم دانايان خريد داشت هم دستاوردي
        چيزي در حدود 2 ميليون سهم را.
        دانايان باما فروخت دستش پر از پول شده ببينيم امروز چکار مي کنه.

نظر

• ایرج اکبری
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 10934

خیلی بازی پیچیده ای شده سفته بازان سود کردن و می خواهند زود فرار کند:-/
          كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• کيانوش
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 6613

با بازگشايي قنديها شايد نگاه سازمان بورس و بازار سرمايه به شرکتهاي ساختموني خصوصا ثنوسا با بيش از 1000 تومان ارزش دارايي عوض بشود.

نظر

• artmis
              عضو عادی
              • Mar 2011
              • 111

امروز یکی از حقوقی ها به تنهایی جور بقیه را کشید، باید دید فردا چه کار می کنند

نظر

• کيانوش
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 6613

در اصل توسط artmis پست شده است View Post
                امروز یکی از حقوقی ها به تنهایی جور بقیه را کشید، باید دید فردا چه کار می کنند
                متاسفانه تا ثنوسا بر نگرده بقيه ساختمونيها ول معطلند.
                چراش را نمي دونم.

نظر

• artmis
                  عضو عادی
                  • Mar 2011
                  • 111

در مورد کل صنعت انبوه سازی :
                  1- شاخص انبوه سازی در موج 3 می باشد . و احتمال رشد تا 115 واحد دیگر را دارد ( از 550 تا 615 )
                  2- در حال حاضر شاهد ورود سرمایه به این گروه نیز می باشیم .
                  به نظر من در حال حاضر این گروه وارد یک فاز استراحت کوتاه مدت شدند که البته در حال اتمام می باشد .
                  از پر پتانسیل ترین شرکتهای این گروه بازهم به نظر من می توان به شرکت های زیر اشاره نمود :
                  1- آ س پ : بدلیل p/e پایین و ساختار بنیادی قوی شرکت و نیز تایید وضعیت تکنیکال ( احتمال شروع موج 3)
                  2- ثنوسا : بدلیل ناو بالای شرکت و قرار گرفتن در میانه موج 3
                  3- ثمسکن : بدلیل بنیادی قوی و تایید تکنیکال
                  اگر دوستان نظر دیگری دارند با ذکر علت عنوان کنند.

نظر

• حسابدار
                    عضو جدید
                    • Nov 2010
                    • 15

به نظرم وساخت رو جا انداختين اونم سهم بدي نيست

نظر

• artmis
                      عضو عادی
                      • Mar 2011
                      • 111

امروز ساختمانیها یک تکونی خوردن و به پیشبینی دوستمون با حرکت ثنوسا حرکت بقیه شروع شد .
                      دوستان موفق باشید

نظر

• ایرج اکبری
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 10934

دوباره بورس نیوز شروع کرده به تبلیغ به سهام ساختمانی و قندی اخه یکی نیست به نخبه ها بیان کند چه خبری شده در شما این قدر داد فریاد می کنید می تواند برداشت کرد که خودشان این سهم ها را دارند و ناچار هستند که شروع به تبلیغ کند و سهم ها را به کسان دیگر قالب کند چه چیزی رخ داده ایا به سود رسیده اند خیر این بازی صبا تامین بوده است در مورد قندهای بیان می کند دو رفتار متفاوت قند هکمتان تعدیل شود داده با 4 درصد رشد قیمت باز شده و قند پیراشهر هم تعدیل داده با رشد قیمت 1200تومان باز شده اخه مغز متفکر نباید به نظر شما هکمتان با تعدیل مثبت که زیاد نبوده 4 درصد مثبت باشد و ایا منطقی می باشد که قند لرستان با 18 درصد تعدیل هزار تومان بالا باز شود تا وقتی شما ها تحلیل بازار را دردست دارید همین اش و همین کاسه می باشد با تشکر:(

نظر

• تیزبین
                          عضو عادی
                          • Apr 2011
                          • 87

ثنوسا یک الگوی پرچم کلاسیک زده.
                          همچنین واگرایی های کفی که با rsi , macd , cci ,stochastic داده جالب توجهه.
                          زیر نظر بگیریدش.

شکست خورده یتیم است اما پیروز هزار پدر دارد

نظر

• ایرج اکبری
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 10934

فردا روز مهمی برای ثنوثا می باشد اگر بتواند از مرز 355 عبور کند که ونوین می تواند کمک زیادی برای ثنوثا باشد ببینیم فردا چه کار می کند با تشکر

نظر

• نادری
                              عضو فعال
                              • Nov 2010
                              • 519

به زودی یک تعدیل منفی ثنوسا برای بازار رو می کند.ثنوساارزشمند است ولی به شرط این که زیان نسازند و ونوین سودی تزریق کند به شرکت.

نظر

• ایرج اکبری
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 10934

باسلام عبور ثنوثا از مقاومت 360 تومان و لیدر بودن برای حرکت ساختمانی ها با تشکر

نظر

در حال کار...
                                X