در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است
View Post
آخرین گزارش شرکتها
Collapse
X
-
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postبرای بلند مدت خوبه مصطفی جان. از نظر من دلار 1226 تومنی مرد. حالا باید سهام های مرتبط رو جایگزین کرد.
نظر شما رو کدوم سهمه؟وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
-
قبول دارم حرفتو مصطفی اما به نظرم این معدنی های صادراتی در هر حال یه رالی بزرگ خواهند داشت دیر یا زود;) زمانی که همه با هم پرواز کنند اونهایی که پدر مادر دارند بیشتر پرواز می کنند;;)إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postبنظرم تو این گروه کروی خیلی مظلومتر از بقیه بوده. فرآورم مقداری از مسیرو رفته
فرآور رو قبول دارم و هنوز ادامه داره بازیش;)
باما و بافق هم ماجرا خواهند داشت;;) تاکیدم بیشتر به خاطر کوچکی شرکت هاست مصطفیإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postکروی هم بزرگ تره هم تا حدی ماهیت سرمایه گذاری داره پس طبیعتا یه فاز عقبه
فرآور رو قبول دارم و هنوز ادامه داره بازیش;)
باما و بافق هم ماجرا خواهند داشت;;) تاکیدم بیشتر به خاطر کوچکی شرکت هاست مصطفی
ولی کبافق و باما اینقدر چموش هستن که توی چند دیقه تغییر جهت بدن.برا کسی که دلش میخواد آرامش داشته باشه کروی مناسب تره.
البته اخبار معدن انگوران و غیره هم میتونه تاثیر مناسب بر کروی بذاره.
درکل تا زمانیکه از337 نگذره نوسانی خواهد بود.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط داش مهدی پست شده است View Postکسی تونسته شفاف سازی ذوب رو بخونه؟
من نمیتونم دانلود کنم.
جناب آقاي مالمير
مدير محترم نظارت بر ناشران اوراق بهادار
با سلام و احترام
عطف به نامه مورخ 09/01/91 ارسالي از طريق سيستم كدال و پيرو مذاكرات تلفني صورت گرفته با كارشناس محترم آن سازمان (جناب آقاي انصاري) به اطلاع ميرساند هيچگونه اطلاعات افشاء نشده با اهميتي در خصوص اين شركت وجود ندارد و در صورت وجود اطلاعات با اهميت مراتب از طريق آن سازمان محترم به اطلاع كليه سهامداران رسانده خواهد شد.
صفر علي براتي
مدير عامل شركتیـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا
نظر
-
در اصل توسط fm2006 پست شده است View Postcodal مشکل داره جستجو نمیزنه از دوستان کسی آخرین اطلاعیه و ایران رو میتونه قرار بده ؟یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا
نظر
-
شرکت پتروشیمی کرمانشاه با ارائه اطلاعیه شفاف سازی اعلام کرد پیش بینی سود سال 91 تغییری نداشته و سود حسابرسی نشده سال 90 برابر با 497 ریال است که حدود 7 درصد نسبت به آخرین پیش بینی سود این سال افزایش نشان می دهد.
یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا
نظر
نظر