کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
از دوستان عزیزم ناشناس...وحید20 ...یاسر..باربد...pasha... bluetooth ..وحید 83 تشکر میکنم واقعا اگر کسی کارش زیاد بود و وقت نداشت به کدال نگاه کنه با دیدن نوشته دوستان بهره بسیار میبرد خودم که هنوز درگیر کارها هستم بسیار استفاده کردم....
خوب برادر عزیزمون سایپا! چه کرده؟
17 درصد افزایش فروش، 22 درصد افزایش بهای تمام شده، منجر شده بهه 38 درصد کاهش سود عملیاتی
در نهایت تونسته 165 ریال 6ماهه سود بسازه که نسبت به 112 ریال سال پیش 47 درصد افزایش یافته. البته سود انباشته سهم در پایان دوره مالی نسبت به دوره قبل کاهش یافته
باید دید آیا می تونه مثل پارسال که 112 ریال سود 6ماهه رو در نهایت به 347 ریال رسوند عمل کنه یا....
عالی بود گزارش شسم. تعدیل مثبت سهم هم قابل پیش بینی است.
البته گزارش چندان مناسبی نمیباشد!
سود عملیاتی نسبت به سال قبل کاهش قابل توجهی داشته و این پوشش ناشی از سود فروش ملک مطهري است.
نکته جالب در گزارش اینکه در گزارش 3 ماهه در ستون سود عملیاتی 2597میلیون ریال محقق کرده بود یعنی معادل 116درصد پیشبینی کل سود عملیاتی سال
ولی در گزارش 6 ماهه کمتر شده و به 423 رسیده!
دوستان اگر نظری دارن یا من اشتباه میکنم عنوان کنند.
لینک گزارش 3 ماهه جهت مقایسه
حاج آقا ایران خودرو! چه کرده؟
6 درصد افزایش در فروش و ایضا در بهای تمام شده به چشم می خوره. البته شرکت تونسته از محل کاهش "سایر هزینه های عملیاتی" خودش (50 درصد کاهش) ، سود عملیاتی خودش رو 24 درصد افزایش بده
درنهایت تونسته 279 ریال سود بسازه که 11 درصد نسبت به دوره مشابه پارسال افزایش نشون می دهد. به نظر نسبت به سایپا گزارش بهتری ارائه داده!
البته گزارش چندان مناسبی نمیباشد!
سود عملیاتی نسبت به سال قبل کاهش قابل توجهی داشته و این پوشش ناشی از سود فروش ملک مطهري است.
نکته جالب در گزارش اینکه در گزارش 3 ماهه در ستون سود عملیاتی 2597میلیون ریال محقق کرده بود یعنی معادل 116درصد پیشبینی کل سود عملیاتی سال
ولی در گزارش 6 ماهه کمتر شده و به 423 رسیده!
دوستان اگر نظری دارن یا من اشتباه میکنم عنوان کنند.
لینک گزارش 3 ماهه جهت مقایسه http://codal.ir/Reports/Exports/Y94J...GJBA%3d%3d.pdf
با درود
از منظر عملیاتی صحیح می فرمایید اما از منظر غیرعملیاتی و بر مبنای فرمایشات مدیریت عامل شرکت در مجمع سالیانه:
- هزینه های مالی:
مهندس حميدرضا رسولاف همچنین در خصوص تسویه مطالبات سیستم بانکی اعلام داشت، بدهی مربوط يكي از بانكهاي خصوصي با پرداخت بخش عمدهاي بصورت نقدي و در تقسيط 5 ساله (كه يكسال آن پرداخت شده) ساماندهی شده که اثرات آن در عملکرد شش ماهه دوم سال جاری در صورتهای مالی واضحتر و در بودجه 91 پر رنگتر خواهد شد. از طرفی با يكي از بانكهاي دولتي نیز در خصوص نحوه بازپرداخت بدهيها مذاكرات بسيار مفصلي در چندين نوبت انجام و مآلا مقرر گرديد با پرداخت نقدي بخشي از بدهي و تقسيط چند ساله بصورت پلكاني و با كسر جرايم متعلقه اقداماتي صورت پذيرد كه نتايج اين اقدام كه باعث كاهش هزينههاي مالي و كاهش زيان انباشته شركت خواهد بود بزودي به اطلاع صاحبان سهام خواهد رسيد.
-فروش دارایی های مازاد
وی ادامه داد : در راستای تكاليف مجمع محترم عمومي صاحبان سهام و تأكيد هيأت مديره محترم شركت برنامههای فروش ملک های مازاد "شسم" نیز در ابتدای سال جاری ملکی واقع در خیابان مطهری تهران به ارزش بيست و پنج ميليارد و ششصد ميليون ريال را به فروش رسانده که در عملکرد شش ماهه اول سال جاری اثرات آن در صورتهای مالی نشان داده خواهد شد. همچنین شرکت برنامه فروش چهاردانگ مشاع از شش دانگ سرقفلی سه باب مغازه واقع در خیابان ظهیرالاسلام و نيز زمين مربوط به طرح گسترش شركت واقع در ساوه را در دستور کار دارد.
- خروج از شمولیت ماده 141 قانون تجارت
به گفته عضو انجمن صنايع توليدكنندگان سموم كشاورزي كشور با توجه به پیشبینیهای صورت گرفته در زمینه تحقق سود عملیاتی و غیر عملیاتی و از طرفی تمهیدات اندیشیده شده در زمینه دستیابی به ارزش افزوده ناشی از حجم گستردهای از فروش محصولات، اين احتمال را داد كه تا پایان اسفند ماه 90 شرکت تولید سموم علفکش از شمولیت ماده 141 قانون تجارت که از سال 87 به دلیل اخذ وامهای سنگین از سیستم بانکی و عدم باز پرداخت آنها به شرکت تحمیل شده بود، خارج گردد.
-----------------------------------------------
اظهار نظر من به دلیل برداشتی است که از این مصاحبه دارم و قطعاً خالی از ایراد نخواهد بود، از دقت نظر جنابعالی سپاسگزارم.
منبع:http://www.boursenews.ir/fa/pages/?cid=52142
هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین
مچنين بر خلاف انتظار که پيش بيني مي گرديد سپرده هاي بانکي طي سال 90 جهت خريد مواد اوليه مصرف گردد با مديريت دقيق منابع مالي سپرده هاي فوق همچنان محفوظ مانده که بالطبع درآمدهاي ناشي از سود سپرده نزد بانک ها را جهت شرکت ايجاد نموده است .
بررسي سوابق اين شرکت نشان مي دهد که چنين حجم فروشي بي سابقه بوده است و نسبت به 31/06/89 متجاوز از 300% افزايش داشته و بديهي است جهت حضور هرچه موثرتر در پروژه هاي ملي و افزايش سهم بازار خويش هزينه هاي متنوعي را متقبل گردد به همين علت اين شرکت اقدام به استخدام مشاورين و نيروي ناظر متخصص جهت حضور تمام وقت در پروژه ها نموده تا بتواند تعهدات خود را به نحو احسنت ايفا نمايد و روند صعودي فعاليت هاي خود را ادامه دهد . انشاءا...
اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
خوساز شاهکار کرده
600 درصد پوشش اونم تو 6 ماهه
حالا چرا این نماد هنوز بازه اینو دیگه باید از مسیولان پرسید
البته این تعدیل احتمالی باید صرف اصلاح پی بر ای بشه
اینو دوستان دقت کنند
نظر