در اصل توسط مسلم پست شده است
View Post
اما یک جمله رو از 4 ماه پیش تا الآن فک کنم تو 7-8 تا پستام نوشته ام اونم این جمله: به خدا گروه ساختمان اینقدر که بازار ذلیلشون کرده و بی پتانسیل به حسابشون میاره وضعیتشون بد نیست آره مشکل بوده و هست اما از خیلی از سهما ارزش به مراتب بالاتری دارند.الآن تقریبا 40% سبد ما رو گروه ساختمانی با اولویت: ثاخت...باغمیشه و توس گستر تشکیل میدن و بسیار هم به رشد این گروه امیدوارم<یادمون باشه که بازار چه اشتباهی در مورد گروه قند و شکری کرد> و بعد هم که متوجه شد کمی دیر شده بود.......البته مسلم اینم بگم سامان گستر یه راه نجات و جهش داره<در پیام خصوصی در صورت تمایل به عرضتان میرسانم> شاید هم کسی که شما ازش اطلاعاتی کسب کردین بهش اشاره کرده باشن....
****در مجموع اول از مسلم جان معذرت میخوام که تو تاپیکشون اینقدر نوشتم و باز هم تاکید میکنم دوستانی که هنوز دید منفی به این گروه دارند به زودی پشیمان خواهند شد.....

سهم در 22 دی 89 به کف قیمتی 6سال اخیر خودش رسیده(لذا بررسی جهت یافتن موج impulse جدید رو ازین تاریخ به بعد شروع میکنیم) (با توجه به قرار داشتن شاخص ساختمانی در موج 5 بزرگ, من فرض رو بر این میذارم که ما ازین تاریخ به بعد وارد موج 5 بزرگ شده باشیم و لذا در بلند مدت(بازه 2-3 ساله) باید سقف تاریخی قیمت سهم(200 تومان) شکسته بشه)حرکت سهم ازون تاریخ تا حالا رو میشه اینطوری موجشماری کرد:
و نگاهی نزدیکتر به موج 1 :
نگاهی نزدیکتر به موج 2:
و نگاه نزدیک به موج 3:
و نهایتا پیشبینی پایان موج 3:
انتظار هست که شنبه 24 دسامبر در قیمت 111 تومان شاهد عرضه سهم وسپس پایان موج 3 سهم باشیمپ.ن.1 : در نمودارهای آمی بروکر سود نقدی و افزایش سرمایه هردو اعمال شده ولی در نمودارهای داینامیک تریدر هیچ کدام , لذا در نمودار داینامیک چنین به نظر میرسد که موج 2 به کف شروع موج 1 نفوذ کرده!!پ.ن.2: جهت محاسبه اهداف زمانی بعضا از نمودار های با روزهای بدون معامله استفاده شده(اگر ایرادی به این روش هست خوشحال میشم دوستان متذکر بشند)در نهایت از خوانندگان تقاضا دارم ایراداتی که وارد میدونند رو ذکر کنند , هرچند بازار هم انتقادات خودش رو وارد خواهد کرد
نظر