سلام دوستان.|-)قیمت :-$3600ریال برای بازگشایی چه طوره؟=D>;):x:">
سامان گستر اصفهان (ثامان)
Collapse
X
-
-
-
دوشنبه 3 بهمن صف فروش بود روی 120 تومن.در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postبا این حجم معاملات
منفی کامل امروز، خرید خوبیه
خوشبحال اوناییکه از اون روز نگه داشتن. بد به حال من که به یه نوسان چند درصدی فروختمش:dوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postدوشنبه 3 بهمن صف فروش بود روی 120 تومن.
خوشبحال اوناییکه از اون روز نگه داشتن. بد به حال من که به یه نوسان چند درصدی فروختمش:d
چرا با این تعدیل عالی که داد باید روی این قیمت باز می شد. واقعا بازار مون هم مثل سیاستمدارامون تهی از مغز و عقله!
حالا اگه مثل قجام 150% تعدیل منفی مداد لابد رو 500تومن باز می شد.~x(
نظر
-
[QUOTE=ahmad;112911]چرا با این تعدیل عالی که داد باید روی این قیمت باز می شد...
درود بر همگی
اگر کسی سهم قثابت رو در 347 داشت، حتما به یاد می آورد که بازگشایی در -5 بوده و تا 320 و بلافاصله تا 375 صف خرید شد.این بازگشایی جهت ادامه روند صعودی بوده که در قیمت 247 احتمالا به یک مقاومت بر خواهد خورد.من به قیمت بالای 300 تا شهریور بسیار امیدوارم
نظر
-
احمدجان اتفاقا بنظرم عالی بازشد.در اصل توسط ahmad پست شده است View Postچرا با این تعدیل عالی که داد باید روی این قیمت باز می شد. واقعا بازار مون هم مثل سیاستمدارامون تهی از مغز و عقله!
حالا اگه مثل قجام 150% تعدیل منفی مداد لابد رو 500تومن باز می شد.~x(
اصولا بازگشایی بعد از تعدیل توی بازار ایران به مشکل برمیخوره ولی امروز سهامدار عمده خیلی خوب کارکرد. دیگه مثل بقیه بازگشاییها ،بعد از چند روز صف فروش تشکیل نمیشه.بلکه دقیقا با نشستن روی خط حمایت، با قدرت صعود میکنهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
فدك 700000 تا خريده باگات صحبت از 400 تومنه اين سهم كرده بايد ديد چه اتفاقاتي براي اين سهم مي افتهالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر

نظر