معدني و صنعتي چادرملو ( كچاد )

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرج سابق
    عضو فعال
    • Oct 2015
    • 7434

    #61
    پاسخ : معدني و صنعتي چادرملو ( كچاد )

    با سرمایه گذاری ۱.۱ هزار میلیارد تومانی:1395/3/4 14.25
    چادرملو نیروگاه سیکل ترکیبی افتتاح کرد


    شرکت بورسی چادرملو امروز از نیروگاه سیکل ترکیبی با سرمایه گذاری ۱.۱ هزار میلیارد تومانی بهره برداری کرد.

    به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، شرکت چادرملو درحالی پروژه راه اندازی نیروگاه حرارتی و 500 مگاواتی و طرح فولاد یک میلیون تنی را از ماه ها

    قبل آغاز کرده بود که امروز از نیروگاه سیکل ترکیبی با سرمایه گذاری 1.1 هزار میلیارد تومانی بهره برداری کرد.

    براساس این گزارش، این نیروگاه در دو واحد گازی هر یک به ظرفیت 166 مگاوات و یک واحد بخار به ظرفیت 160 مگاوات به ظرفیت کل 492 مگاوات

    احداث شده و دارای دو مخزن سوخت هر کدام به ظرفیت 20 هزار مترمکعب با سوخت اصلی گاز است.

    پیمانکار بخش ساختمانی،‌ تجهیرات الکترونیکی و ساخت بخش بخار نیروگاه،‌ شرکت بورسی مپنا و پیمانکار بخش پست هم شرکت فرانیرو است.

    بهترین دانش آن است که سودمند باشی

    نظر

    • محمد یزدی
      عضو فعال
      • May 2011
      • 948

      #62
      پاسخ : معدني و صنعتي چادرملو ( كچاد )

      1890--1900 نقطه برگشت کچاد به مدار صعود ؟؟؟(ان شاالله)
      بسم الله الرحمن الرحیم خدایا به امید تو

      نظر

      • negarminavi
        عضو فعال
        • May 2013
        • 35714

        #63
        پاسخ : معدني و صنعتي چادرملو ( كچاد )

        موضوع: تمدید مهلت استفاده از حق تقدم خرید سهام

        بر اساس تصمیمات مجمع عمومی فوق العاده مورخ 1395/01/24 با توجه به افزایش سرمایهُ شرکت از مبلغ 17,100,000 میلیون ریال به‌مبلغ 28,215,000 میلیون ریال ( از محل مطالبات و آورده نقدی مبلغ 11,115,000 میلیون ریال، ) ، مهلت استفاده از حق تقدم خرید سهام از تاریخ 1395/04/04 لغایت تاریخ 1395/05/02 و شماره حسابهای زیر جهت واریز وجوه تعیین شده است.

        شماره حساب بانک شعبه
        1854800296502 سپه بلوار اسفنديار

        نظر

        • negarminavi
          عضو فعال
          • May 2013
          • 35714

          #64
          پاسخ : معدني و صنعتي چادرملو ( كچاد )

          طرح‌های جدید با فناوری پیشرفته در چادرملو


          گروه بنگاه‌ها: مدیر گندله‌سازی اردکان از تکمیل و راه‌اندازی دو واحد یک میلیون تنی تولید فولاد و 2میلیون و 550 هزار تنی آهن اسفنجی در مجموعه گندله‌سازی اردکان خبر داد. محمود مصری‌نژاد ضمن بیان مطلب فوق گفت: فناوری به‌کاررفته در این مجموعه کاملا جدید است و با آخرین فناوری روز دنیا به روش هات شارژ احداث شده و ظرفیت این واحد شمش تا 3/ 1 میلیون تن قابل افزایش است.

          وی با تاکید بر نوآوری‌های به‌کار رفته در مجموعه تولید فولاد اردکان برای کاهش مصرف آب و انرژی افزود: دو اقدام اساسی در این زمینه انجام شده است. در گام نخست برای کاهش مصرف انرژی در واحد جدید تولید شمش اردکان، آهن اسفنجی با دمای 600درجه به‌وسیله شبکه انتقالی مستقیما از واحد احیا به کوره ذوب فولاد منتقل می‌شود که موجب کاهش 30 درصد مصرف انرژی و الکترود می‌شود. وی گفت: همچنین برای کاهش مصرف آب نیز با نصب تجهیزات جدید خنک‌کننده‌، آب مورد‌نیاز در شبکه بسته حرکت می‌کند، به این ترتیب نه رسوب افزایش می‌یابد و نه آلودگی ایجاد می‌شود، ضمن اینکه مصرف آب نیز بیش از 40 درصد کاهش می‌یابد.

          مدیر مجتمع گندله‌سازی اردکان تصریح کرد: به این ترتیب با کاهش مصرف آب و انرژی و کاهش زمان ذوب تعداد دفعات ذوب در کوره افزایش می‌یابد و به‌راحتی می‌توان از واحد تولیدشمش باظرفیت یک میلیون تن، بیش از یک میلیون و 300 هزار تن تولید به‌دست آورد.وی با اشاره به اقدامات انجام شده برای تکمیل زیرساخت‌های مورد نیاز در طرح‌های توسعه واحد گندله‌سازی اردکان افزود: تاکنون 11 کیلومتر راه‌آهن، یک نیروگاه 500 مگاواتی سیکل ترکیبی، 24 کیلومتر خطوط انتقال برق و 300 کیلومتر لوله‌کشی فاضلاب برای استفاده از پساب فاضلاب شهر اردکان ایجاد شده است.

          مصری‌نژاد همچنین طرح افزایش ظرفیت واحد گندله‌سازی اردکان را از دیگر طرح‌های توسعه‌ای مجموعه عنوان کرد و گفت: اجرای طرح افزایش ظرفیت گندله‌سازی با مشارکت شرکت کوبه ژاپن آغاز شده است که تاکنون 40 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و پیش‌بینی می‌شود با اجرای این طرح ظرفیت تولید گندله در این واحد صنعتی تا پایان امسال از مرز 4 میلیون تن نیز فراتر رود. در حال حاضر سالانه 3 میلیون و 400 هزار تن گندله، یک‌ میلیون و 600 هزار تن آهن‌اسفنجی و 800 هزار تن شمش فولاد در این مجتمع صنعتی تولید می‌شود.

          گروه بنگاه‌ها: مدیر گندله‌سازی اردکان از تکمیل و راه‌اندازی دو واحد یک میلیون تنی تولید فولاد و 2میلیون و 550 هزار تنی آهن اسفنجی در مجموعه گندله‌سازی اردکان خبر داد. محمود مصری‌نژاد ضمن بیان مطلب فوق گفت: فناوری به‌کاررفته در این مجموعه کاملا جدید است و با آخرین فناوری روز دنیا به روش هات شارژ احداث شده و ظرفیت این واحد شمش تا 3/ 1 میلیون تن قابل افزایش است. وی با تاکید بر نوآوری‌های به‌کار رفته در مجموعه تولید فولاد اردکان برای کاهش مصرف آب و انرژی افزود: دو اقدام اساسی در این زمینه انجام شده است.

          نظر

          • negarminavi
            عضو فعال
            • May 2013
            • 35714

            #65
            پاسخ : معدني و صنعتي چادرملو ( كچاد )

            موضوع: آگهی دعوت به مجمع عمومی عادی سالیانه برای سال (دوره) مالی منتهی به 1394/12/29


            الف- زمان و محل برگزاری مجمع عمومی :
            از کلیه سهامداران ، وکیل یا قائم مقام قانونی صاحب سهم و همچنین نماینده یا نمایندگان اشخاص حقوقی دعوت میگردد تا در جلسه مجمع عمومی این شرکت که در ساعت 09:00 روز سه شنبه مورخ 1395/04/15 درمحل در محل مجموعه فرهنگي ورزشي وزارت کار و امور اجتماعي ، سالن تلاش به نشاني: تهران-خيابان وليعصر-بالاتر از جام جم-نرسيده به چهارراه شهيد چمران برگزار میگردد حضور بهم رسانند.

            ب– دستور جلسه :
            استماع گزارش هیئت‌ مدیره و بازرس قانونی.
            تصویب صورت‌های مالی سال (دوره) مالی منتهی به 1394/12/29
            انتخاب حسابرس و بازرس قانونی
            انتخاب روزنامة کثیر‌الانتشار
            تعیین حق حضور اعضای غیر موظف هیئت مدیره
            تعیین پاداش هیئت مدیره
            سایر موارد
            توضیحات:
            دستورجلسه : 1- استماع گزارش هيات مديره و حسابرس مستقل وبازرس قانوني شرکت در خصوص عملکرد سال مالي منتهي به 29 اسفند ماه 1394. 2- بررسي وتصويب ترازنامه در تاريخ 29 اسفند ماه 1394 و صورتحساب سود وزيان وعملکرد سال مالي منتهي به29 اسفند ماه 1394. 3- تصويب تقسيم سود سهام پيشنهادي هيات مديره . 4- تعيين حق حضور و پاداش اعضاء هيات مديره . 5- انتخاب بازرس (وحسابرس مستقل ) اصلي و علي البدل شرکت براي سال مالي منتهي به 30 اسفند ماه 1395 . 6- انتخاب روزنامه کثيرالانتشار به منظور درج آگهي هاي شرکت . 7- ساير موارد .

            نظر

            • negarminavi
              عضو فعال
              • May 2013
              • 35714

              #66
              پاسخ : معدني و صنعتي چادرملو ( كچاد )

              افزایش تولید کنسانتره سنگ‌آهن در معدن چادرملو

              گروه بنگاه‌ها: در مجتمع معدنی و صنعتی چادرملو طی چهارماهه امسال بالغ بر 3 میلیون و600 هزار تن کنسانتره سنگ آهن تولید شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل 5 درصد و نسبت به برنامه پیش‌بینی شده بالغ بر12 درصد فراتر بوده است.سید‌محمد ابریشمی، مدیر مجتمع معدنی و صنعتی چادرملو با اعلام این خبر گفت: افزایش تولید کنسانتره در حالی است که میزان استخراج سنگ‌آهن طی همین مدت 9 درصد کمتر از پیش‌بینی برنامه بوده و این نکته مثبت در عملکرد، به دلیل عیار بالای سنگ‌آهن استخراجی وعملکرد بهتر تجهیزات بوده است. وی تاکید کرد بر اساس معیارهای جهانی ملاک عملکرد یک معدن، استخراج سنگ‌آهن نیست بلکه میزان تولید کنسانتره است که عملکرد یک واحد را نشان می‌دهد.

              مهندس ابریشمی با اشاره به اینکه تولید در هر سال براساس برنامه‌های پیش‌بینی شده انجام می‌شود و در واقع برای پیش‌بینی میزان تولید شرایط مختلفی از جمله وضعیت خطوط باید در‌نظر گرفته شود، گفت: خوشبختانه تا پایان تیر ماه12درصد از برنامه پیش‌بینی شده جلوتر بوده‌ایم. در واقع براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده باید تا پایان تیر ماه از مصرف 4 میلیون و 960 هزار تن سنگ‌آهن 3 میلیون و 200 هزار تن کنسانتره تولید می‌کردیم، در حالی که موفق شدیم با استخراج 4 میلیون و 460 هزارتن سنگ‌آهن 3 میلیون و 600 هزار تن کنسانتره تولید کنیم. در حقیقت با افزایش راندمان تولید ارزش افزوده در محصول را ارتقا دادیم یا به عبارتی بازیافت برآوردی 68درصد به 72 درصد وزنی افزایش یافت.

              مدیر مجتمع معدنی چادرملو تاکید کرد: تولید سنگ‌آهن به تنهایی نمی‌تواند معیاری برای سنجش عملکرد واحدها باشد، زیرا در صورتی که عیار سنگ‌آهن بالا باشد، میزان کمتری استخراج می‌شود، اما در ازای آن تولید کنسانتره افزایش می‌یابد. همچنین عکس این موضوع نیز وجود دارد اینکه در صورت کم‌بودن عیار باید سنگ‌آهن بیشتری برای تولید کنسانتره استخراج شود که این امر موجب افزایش هزینه و انرژی عوامل تولید می‌شود. یا به عبارتی مهم‌ترین معیار مقایسه معادن سنگ آهن مقایسه میزان بازیافت آهن (Fe – Recovery) می‌باشد که در معدن چادرملو بالغ بر 85درصد است.

              ابریشمی درباره بازگشت رونق به بازار سنگ‌آهن نیز افزود: در بعد داخلی بازگشت رونق به بازار به میزان زیادی بستگی به سیاست‌های اقتصادی دولت دارد. در واقع باید منتظر ماند و دید دولت تا چه اندازه می‌تواند فعالیت‌های عمرانی و ساخت و ساز را رونق دهد. وی گفت متاسفانه تا به امروز بازار نتوانسته از رکود خارج شود اما امیدوار هستیم با کاهش بهره بانکی وضعیت کمی بهتر شده و سرمایه‌ها وارد بازار شود. از جنبه تاثیر عوامل خارجی هم رفتار اقتصادی کشور‌های تولید‌کننده و مصرف‌کننده سنگ‌آهن و فولاد از جمله چین بسیار نقش‌آفرین است و تصور می‌شود تا سال 2017 رشد مصرف با شیب ملایمی ادامه یابد. وی تاکید کرد: رونق بازار داخلی از آن جهت برای چادرملو مهم است که ما تمامی تولیدات خود را به فولاد‌سازان داخلی عرضه می‌کنیم و متعهد به تامین مواد اولیه آنها هستیم.

              گروه بنگاه‌ها: در مجتمع معدنی و صنعتی چادرملو طی چهارماهه امسال بالغ بر 3 میلیون و600 هزار تن کنسانتره سنگ آهن تولید شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل 5 درصد و نسبت به برنامه پیش‌بینی شده بالغ بر12 درصد فراتر بوده است. سید‌محمد ابریشمی، مدیر مجتمع معدنی و صنعتی چادرملو با اعلام این خبر گفت: افزایش تولید کنسانتره در حالی است که میزان استخراج سنگ‌آهن طی همین مدت 9 درصد کمتر از پیش‌بینی برنامه بوده و این نکته مثبت در عملکرد، به دلیل عیار بالای سنگ‌آهن استخراجی وعملکرد بهتر تجهیزات بوده است.

              نظر

              • محمدیان50
                عضو فعال
                • Nov 2013
                • 822

                #67
                پاسخ : معدني و صنعتي چادرملو ( كچاد )

                خیلی آرام در حال صعود.

                نظر

                • negarminavi
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 35714

                  #68
                  پاسخ : معدني و صنعتي چادرملو ( كچاد )

                  در گروه معدنی انتشار گزارش 6 ماهه چادرملو انتظارات برای تعدیل این شرکت را افزایش داده است، چادرملو در 6 ماهه 76 درصد سود خود را پوشش داده است. در این گروه مديرعامل شركت معدني و صنعتي گل‌گهر از راه‌اندازي كارخانه گندله‌سازي شماره ٢ با ظرفیت 5 میلیون تن خبر داد.

                  دنیای اقتصاد- همایون دارابی: دو روز تعطیلی پایان هفته موجب شد تا هفته گذشته با سه روز فعالیت و عدم حضور شمار قابل‌ملاحظه‌ای از معامله‌گران در بازار مواجه باشد، از این‌رو اکثر تحولات هفته گذشته را نمی‌توان تحولاتی مهم به‌شمار آورد و انتظار می‌رود روند واقعی بازار این هفته شناسایی شود. در هفته گذشته در مهم‌ترین اتفاقات اقتصادی سفر وزیر اقتصاد به جلسه صندوق بین‌المللی پول دارای اهمیت بود. در این جلسه خانم لاگارد، مدیرعامل صندوق بین‌المللی پول قول داد بخش‌های ذی‌ربط صندوق کماکان به همکاری با ایران در ارائه کمک‌های فنی و آموزشی در زمینه‌های بانکی، پولی، ارزی و مالیاتی ادامه دهند.

                  نظر

                  • negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35714

                    #69
                    پاسخ : معدني و صنعتي چادرملو ( كچاد )

                    اطلاعات و صورت‌های مالی 6 ماهه منتهی به 1395/06/31 (حسابرسی نشده)

                    6 ماهه 95 نسبت به 94 :

                    1- درآمدهای عملیاتی : 1 درصد افزایش
                    2- سود ناخالص : 23 درصد کاهش

                    3- سود عملیاتی : 6 درصد کاهش
                    4- سود خالص : 9 درصد کاهش

                    5- سود شناسایی شده برای هرسهم در 6 ماهه : 130 ریال

                    نظر

                    • negarminavi
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 35714

                      #70
                      پاسخ : معدني و صنعتي چادرملو ( كچاد )

                      6 ماهه 95 نسبت به 94 :

                      مقدار تولید : 11.51 درصد افزایش

                      مقدار فروش : 12.12 درصد افزایش

                      ارزش فروش : 1.08 درصد افزایش

                      نظر

                      • کيانوش
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 6613

                        #71
                        پاسخ : معدني و صنعتي چادرملو ( كچاد )

                        حق تقدم استفاده نشده هم تموم شد.
                        حالا دلیلی برای در جا زدن نداره

                        نظر

                        • negarminavi
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 35714

                          #72
                          پاسخ : معدني و صنعتي چادرملو ( كچاد )

                          کاهش ۵۵ درصدی سود شرکت چادرملو در دولت یازدهم + نمودار

                          چادرملو در بازه ۶ ماهه سال ۹۵ نسبت به ۶ ماهه سال ۹۲ بیش از ۵۵ درصد کاهش سود را تجربه کرده است که رقمی افزون بر ۴۶۰ میلیارد تومان می باشد این در حالی است که سود این شرکت از سال ۹۰ تا ۹۲ بیش از ۲ برابر شده بود.

                          گروه اقتصادی «نسیم آنلاین»: شرکت معدنی و صنعتی چادرملو اطلاعات و صورتهای مالی مربوط به عملکرد 6 ماهه خود را به همراه پیش بینی سود هر سهم براساس عملکرد 6 ماهه منتشر کرد.

                          به گزارش «نسیم آنلاین»، در این گزارش افزایش یک درصدی درآمدهای عملیاتی و فروش، کاهش 23 درصدی سود ناخالص، کاهش 6 درصدی سود عملیاتی و کاهش 9 درصدی در سود خالص این شرکت در 6 ماهه 95 نسبت به 94 مشاهده می شود.

                          این در حالی است که بهای تمام شده فروش و هزینه های اداری ، عمومی و فروش این شرکت در بازه مذکور با 23 درصد افزایش مواجه شده است.

                          چادرملو در 6 ماهه سال 95 توانسته است 130 ریال سود برای هرسهم خود شناسایی کند. این در حالی است که سود انباشته این شرکت در این دوره با 18 درصد کاهش مواجه شده است.

                          چادرملو در این دوره با افزایش 11.51 درصدی تولید و همچنین افزایش 12.12 درصدی مقدار فروش روبرو بوده است اما به دلیل کاهش قیمت فروش محصولات ارزش فروش شرکت تنها 1 درصد افزایش یافته است.

                          نگاهی به صورتهای مالی سالهای قبل این شرکت نیز نشان می دهد که روند افزایش سودآوری این شرکت که تا سال 92 ادامه داشته تغییر کرده و از سال 92 تاکنون روندی کاهشی داشته است.

                          چادرملو در 6 ماهه سال 92 بیش از 831 میلیارد تومان سود شناسایی کرده بود در حالیکه در سال 93 سودآوری این شرکت با 20 درصد کاهش مواجه شد و از رقم 660 میلیارد تومان در 6 ماهه فراتر نرفت. در 6 ماهه 94 روند کاهش سودآوری این شرکت تشدید شد و چادرملو با شناسایی 406 میلیارد تومان سود با بیش از 38.5 درصد کاهش در سودآوری مواجه شد.

                          به گزارش «نسیم آنلاین»، بدین ترتیب می توان گفت که چادرملو در بازه 6 ماهه سال 95 نسبت به 6 ماهه سال 92 بیش از 55 درصد کاهش سود را تجربه کرده است که رقمی افزون بر 460 میلیارد تومان می باشد این در حالی است که سود این شرکت از سال 90 تا 92 بیش از 2 برابر شده بود.

                          این روند کاهش سودآوری در صورتهای مالی سالیانه این شرکت نیز مشاهده می شود. به نحوی که سود 1242 میلیارد تومانی این غول سنگ آهنی در اسفند سال 92 به کمتر از 600 میلیارد تومان در پایان سال 94 رسید که کاهشی بیش از 52 درصد را نشان می دهد.

                          چادرملو در آخرین گزارش خود برای سال مالی منتهی به اسفند 95 مبلغ 217 ریال سود برای هرسهم پیش بینی کرده است که 60 درصد آن در 6 ماهه اول سال شناسایی شده است.


                          نظر

                          • negarminavi
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 35714

                            #73
                            پاسخ : معدني و صنعتي چادرملو ( كچاد )

                            موضوع: آگهی ثبت افزایش سرمایه

                            بر اساس تصمیمات مجمع عمومی فوق العاده مورخ 1395/01/24 افزایش سرمایۀ شرکت از مبلغ 17,100,000 میلیون ریال به‌مبلغ 28,215,000 میلیون ریال ( از محل مطالبات و آورده نقدی مبلغ 11115000 میلیون ریال ، ) در تاریخ 1395/08/05 در مرجع ثبت شرکت ها به ثبت رسیده است.

                            نظر

                            • negarminavi
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 35714

                              #74
                              پاسخ : معدني و صنعتي چادرملو ( كچاد )

                              در گروه معدنی محمود سیدی، مدیر مالی چادرملو، با اشاره به اینکه شرکت چادرملو از سال 94 طی قراردادی با ایمیدرو تنها مکلف به پرداخت حق انتفاع به این سازمان است، گفت: در ردیف درآمدهای لایحه بودجه سال آینده کل کشور، دریافت مبلغ 9 هزارمیلیارد ریال حقوق دولتی و 12 هزار میلیارد ریال حق انتفاع از کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی استخراج‌‌کننده سنگ‌آهن که پروانه بهره‌برداری آنها به نام سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران(ایمیدرو) و شرکت‌های تابعه است ولی فاقد قرارداد با سازمان مذکور و شرکت‌های تابعه هستند، پیش‌بینی شده است. بنابراین این بند از تبصره بودجه سال 96 مستقیما ارتباطی به چادرملو پیدا نمی‌کند. هر چند ملاک محاسبه حق انتفاع ما نیز تا این لحظه بر مبنای شیوه محاسبه و ضرایب در نظر گرفته شده در قانون بودجه بوده و تداوم این روال برای سال 1396 نیزجاری خواهد بود.

                              مدیر امورمالی و اقتصادی چادرملو درخصوص وجه‌تمایز بین معادن دارای قرارداد با ایمیدرو و فاقد قرارداد گفت: معادن دارای قرارداد با ایمیدرو، حق انتفاع تکلیفی خود را تنها به این سازمان می‌پردازند، بنابر این طرف حساب خزانه‌داری کل، ایمیدرو است. سیدی در پایان اظهار امیدواری کرد: با ایجاد ارزش افزوده در فرآیند تولید، کاهش هزینه‌های تولید و بهبود شرایط اقتصادی کشور، سهامداران «کچاد» نیز از سرمایه‌گذاری خود منتفع شوند.

                              دنیای اقتصاد- همایون دارابی: بازار داد و ستد سهام در شروع معاملات هفته جاری شاهد معاملات کم‌حجمی بود. در بازار دیروز معامله‌گران در شروع معاملات با وجود ثبات قیمت در بازارهای جهانی و تثبیت نسبی دلار در مرز 3900 تومان شاهد بازار ضعیفی بودند. در جریان معاملات روز گذشته فروش‌های معامله‌گران با دید کوتاه‌مدت در اکثر نمادهای پیشرو در جریان معاملات روز چهارشنبه، افت قیمت این نمادها را رقم زد. کارشناسان بازار فروش‌های سنگین روز چهارشنبه سهامداران حقوقی را دلیل ضعف معاملات دیروز ارزیابی می‌کنند، هر‌چند تحولات سیاسی نیز در بروز این رفتار می‌تواند موثر باشد.

                              نظر

                              • negarminavi
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 35714

                                #75
                                پاسخ : معدني و صنعتي چادرملو ( كچاد )

                                موضوع: تصمیم هیئت مدیره به انجام افزایش سرمایه تفویض شده در مجمع فوق العاده

                                با عنایت به جزء "ب" ماده 13 دستورالعمل اجرایی افشای اطلاعات شرکت های ثبت شده نزد سازمان (مصوب 1386/05/03هیئت مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار) به استحضار می رساند پیرو تصمیمات مجمع عمومی فوق العاده
                                مورخ 1395/01/24 مبنی بر تصویب افزایش سرمایه از مبلغ 17,100,000,000,000 ریال به مبلغ 35,000,000,000,000 ریال از محل مطالبات حال شده سهامداران و آورده نقدی به منظور جبران مخارج سرمايه گذاريهاي انجام شده و تکميل و اجراي طرح هاي توسعه ، هیئت مدیره در نظر دارد نسبت به انجام مرحله دوم افزایش سرمایه از مبلغ 28,215,000,000,000 ریال به مبلغ 35,000,000,000,000 ریال از محل مطالبات حال شده سهامداران و آورده نقدی به منظور جبران مخارج سرمايه گذاريهاي انجام شده و تکميل و اجراي طرح هاي توسعه اقدام نماید.

                                بدیهی است انجام افزایش سرمایة یادشده منوط به موافقت سازمان بورس و اوراق بهادار و تصویب هیئت مدیره می‌باشد و در این خصوص اطلاع رسانی لازم صورت خواهد گرفت.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X