کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اگر بره زیر 1300 من در عرض چند روز 60 درصد سود میکنم . چقدر این بازار هیجان داره قلقشو بگیری ضرری نداره .
تبریک میگم و خیلی خوشحالم
یک مقداری از سودت رو بزار برای کسانی که این شب عیدی بخاطر پول خونه هاشون سرد و تاریک و غم آلوده
خدا یادش نمیره این چیزا
موفق باشی
نالیدی و تقدیر همان است که بودست
آن حلقه زنجیر همان است که بودست
نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.
به نظرم اتی بهانه لازم رو داشته باشه احتمالا ابان تسویه زیر 1300 هم داشته باشه !
اگر بازی دلار اخر سال و انتخابات نبود البته شاید بهتر میشد پیش بینی کرد !
اما فعلا تو این شرایط باید دید بازیگردان تابلو چیکار میخواد بکنه !
ولی من فکر کنم پاینتر هم بره چون حجمی که در این منطقه زد روی 1300 وادار میکنه بقیه را که خلاف جهت بزنن و احتمال داره زیر 1280 هم بره البته باید نمودار را به مرور بررسی کرد با این وضع امروز فردا هم کندل روزانه سل خواهد بود.
من صبح گفتم 1319 رو رد کنه خرید داره....اونجا سقف کانال بود.رد کرد.تا 1323 رفت
بعد برگشت من گذاشتم به حساب پولبک....گفتم میشه 1312.....آمد خورد به خط و برگشت منتها در 2 کندل بعدی هم رشدی نداشت.الان در این کندلی که هستم کفش 1309 هست که تا 1309500 آمد و برگشت.من تحلیلم ثابت بوده هنوز هم رد نشده است.نقدی هم گفتم بیاد زیر 1184800 ،البته امروز،پایینی میشیم که نیامده فعلا.......
نظر