کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
جالبه معمولا آخرین قرارداد نسبت اولین 5 درصد بالاتر است الان اخرین قرارداد نسبت به اولین 12 درصد گرانتر است
خود سکه نقدی حباب دارد
آخرین قرارداد نسبت به اولین و خود سکه نقدی حباب دارد حباب اندر حباب
آتی سکه دل خوش کرده به رشد دلار بعد از انتخابات. یا رانت دارند یا توهم. بعد از انتخابات معلوم خواهد شد
جالبه معمولا آخرین قرارداد نسبت اولین 5 درصد بالاتر است الان اخرین قرارداد نسبت به اولین 12 درصد گرانتر است
خود سکه نقدی حباب دارد
آخرین قرارداد نسبت به اولین و خود سکه نقدی حباب دارد حباب اندر حباب
آتی سکه دل خوش کرده به رشد دلار بعد از انتخابات. یا رانت دارند یا توهم. بعد از انتخابات معلوم خواهد شد
نه دوست عزیز..........بارها توضیح دادم اون حبابی که شما میگین حباب نیست .100 سال دیگه هم منتظر باشید این حباب فرضی شما خالی نمیشه....حالا باز بگید حباب!
احتیاجی هم به لینک فرمول محاسبه قیمت سکه نیست.مگر ما توان نداریم که خودمان محاسبه کنیم؟
مراجعه کنید به سایت tgju.org اونجا ارزش ذاتی سکه رو می زنه و اتومات با تغییر انس و دلار تغییر می کنه....الان ارزش ذاتی 10800938 ریال می باشد....ولی این چه ربطی به حباب داره؟؟؟؟؟؟؟؟
خب،بین ساعت 22:30 تا 23:30 1214.1رو زد(فعلا کفه تا الان که برگشته 1221).فکر کنم اونی که فرمان انس دستشه نمودارش دقیق نیست نمودار من دقیقتره:.thumbsupsmileyanim
اگر صبح بلند شدم دیدم که پایینتر نرفته،ادامه تحلیلم رو میگم.
خوب چون اونس 1217 را رد كرد بنابراين تا 1195بايد بره الان تا زماني كه 1228 را رد نكرد همچنان در مسير نزولي خواهد بود. بنابراين من در تعهد فروش هستم تا زماني كه اونس 1228 را بالاتر نرود.
خب،بین ساعت 22:30 تا 23:30 1214.1رو زد(فعلا کفه تا الان که برگشته 1221).فکر کنم اونی که فرمان انس دستشه نمودارش دقیق نیست نمودار من دقیقتره:.thumbsupsmileyanim
اگر صبح بلند شدم دیدم که پایینتر نرفته،ادامه تحلیلم رو میگم.
نظر