کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با استناد به پستتون که در بازارهای 2 طرفه باید باهوش بود و هر لحظه تصمیم گرفت،که من هم تایید می کنم،به کار بردن جمله "حد ضرر ندارم"در پست قبل ترتون رو نادرست می دانم.واگر کسی از پستهای شما کمک و راهنمایی می گرفته در معاملاتش،میتونسته باعث زیانش بشه......قبول دارید؟
با استناد به پستتون که در بازارهای 2 طرفه باید باهوش بود و هر لحظه تصمیم گرفت،که من هم تایید می کنم،به کار بردن جمله "حد ضرر ندارم"در پست قبل ترتون رو نادرست می دانم.واگر کسی از پستهای شما کمک و راهنمایی می گرفته در معاملاتش،میتونسته باعث زیانش بشه......قبول دارید؟
نگاه كنيد در سود من گفتم ببنديد نه در ضرر الان بالا هم خواهد اومد.1351 هم مياد بالا. كسي كه از دست من ميخواد معامله كنه درست نيست بايد خودش هم دليل داشته باشه. اينجا اگرمن مينويسم چون بهتر ميشه تجربه خود را بالا برد.چرا كه در معرض ديد منتقد قرار ميگيري اين باعث دقت خودم هم ميشه.
ضمنا نقاطي كه من در ان وارد ميشم هيچ نگراني نداره چون ضرر هم بره برميگرده و ميشه خارج شد.
نظر