معاملات سكه در بازار اتي
Collapse
X
-
-
پاسخ : معاملات سكه در بازار اتي
در اصل توسط Amir.tala پست شده است View Postدی میتونه تا 1303000 هم بیاد امروز.....یعنی نقطه مهمیه امروز
:.thumbsupsmileyanim
حواسم پرت شد می خواستم روی همین نقطه فروش رو ببندم.رفتم تو کدال................این هم ضرر! حواس پرتیآخرین ویرایش توسط Amir.tala؛ 2017/06/13, 09:38.
نظر
-
-
نوسان تقریبا یک درصدی امروز تا الان با افزایش موقعیتهای باز در سررسید اسفند و کاهش موقعیتهای باز در سررسید دی همراه بوده !
به نظر میاد انتظار تغییر جهت در بازار بیشتر شده !
اما محرک های قوی لازم هنوز وجود نداره !
نظر
-
در اصل توسط Amir.tala پست شده است View Postدی میتونه تا 1303000 هم بیاد امروز.....یعنی نقطه مهمیه امروزدر اصل توسط Amir.tala پست شده است View Post:.thumbsupsmileyanim
حواسم پرت شد می خواستم روی همین نقطه فروش رو ببندم.رفتم تو کدال................این هم ضرر! حواس پرتی
نظر
-
در اصل توسط arminarmin پست شده است View Postمن فول فروش هستم به امید سقوط سنگین انس تو روز جمعه و هفته بعد/:.rolleyessmileyani
ولی اتی رفتارش امروز عجیب بود ترجیح دادم نصف فروش هام رو ببندم علی رغم اینکه فکر میکردم باید راحت زیر 1300 بره/.:blinksmiley.:/
نظر
-
در اصل توسط arminarmin پست شده است View Postنصف فروش هام رو 1310 دی ماه بستم / همچنان در فارکس شرت سل طلام رو حقظ کردم /
ولی اتی رفتارش امروز عجیب بود ترجیح دادم نصف فروش هام رو ببندم علی رغم اینکه فکر میکردم باید راحت زیر 1300 بره/.:blinksmiley.:/آخرین ویرایش توسط روندشناس؛ 2017/06/13, 19:10.
نظر
-
در اصل توسط روندشناس پست شده است View Postارمين عزيز نظرت روي اونس تا كجا سقوطي هست.روز جمعه بخاطر انتخابات وپوند انگليس سقوط شديد داشت ايا دوباره ميتونه چنين سقوط شديدكنه .نظر من اينه نهايت بين 1244 تا 1286 اين هفته در نوسان باشه.
نظر
نظر