معاملات سكه در بازار اتي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • روندشناس
    عضو فعال
    • May 2014
    • 1057

پاسخ : معاملات سكه در بازار اتي

در اصل توسط Amir.tala پست شده است View Post
    من احتمال می دهم این صعود تا 1279 یک پولبک بود در یکی از تایمها............ممکنه انس بریزه!الان 1275.5
    خبرها ميتونه نمودار را تغيير بده ساعت 11 شب كلا اونس به هر طرف ميره. خبر ساعت 5 كلا از امريكا منفي بودو ساعت 11 اينو منفي تر ميكنه .بنابراين اونس امشب بالاي 1280 هست.بعيد نيست اونس 50 دلار جابجا بشه. من ميگم 1310 ميره.
    https://www.forexfactory.com/
    آخرین ویرایش توسط روندشناس؛ 2017/06/14, 17:48.

نظر

• Amir.tala
      ستاره دار (2)
      • Dec 2015
      • 3150

دی میتونه تا 1303000 هم بیاد امروز.....یعنی نقطه مهمیه امروز
      :.thumbsupsmileyanim

حواسم پرت شد می خواستم روی همین نقطه فروش رو ببندم.رفتم تو کدال................این هم ضرر! حواس پرتی
      جالبه!!
      دیروز3-4 تومان بالاتر فروشها رو بستم و باز 3-4 تومان بالاتر خرید کردم و با سود کمی بستمشون...........

چارتی داشتم که 1280 نقطه مهم بود و اتفاقا رفتم که داخل تاپیک بگذارم ولی خوابم برد(زمانی که 1266 بود) بیدار شدم دیدم تا 1279.5 رفته و رسیده به 1275......گفتم فروش بزنم دیدم نمیشه.....نگاه کردم دیدم از دیروز فروش هست........بله فروشی که نمی دونم از کجا اومده؟؟!!جالبه که از دیروز تا حالا 2 بار هم رفته تو سود ولی من که نمی دانستم!!البته عددش با 1313500 ثبت شده....حالا خطای خودم یا سیستم معلوم نیست.......الانم که رفتیم تو ضرر.......ولی چارت میگه انس می ریزه.........حالا هر چی خیره چون اینجا یک عده فروش دارند یک عده خرید........هیچ دعایی نمی کنم/:.smilingsmiley.:/اگر می شد همه با هم یک موقعیت داشتیم عالی بود....................

نظر

• Amir.tala
        ستاره دار (2)
        • Dec 2015
        • 3150

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
        تایم فریم روزانه...بازه 1277 تا 1282 هم ممکنه تاچ کنه...اما باز هم فرصت فروش را فراهم میکنه..حالا ببینیم فردا و پس فردا چیکار میکنه
        پیش بینی خوبی بود فعلا...............

نظر

• علیرضا123
          عضو فعال
          • Jun 2013
          • 1605

فدرال رزرو نرخ بهره را بیست وپنج صدم درصد افزایش داد و به 1.25 درصد رسید

نظر

• FARIBORZ NAEL
            ستاره دار(2)
            • Jan 2015
            • 1839

من و روند شناس فردا دیگه به فنا رفتیم و اینجور که پیش میره مارجین میشیم/:.negaran.:/

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
            آن حلقه زنجیر همان است که بودست
            نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• روندشناس
              عضو فعال
              • May 2014
              • 1057

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post
              من و روند شناس فردا دیگه به فنا رفتیم و اینجور که پیش میره مارجین میشیم/:.negaran.:/
              زياد نگران نباش اتي برعكس عمل ميكنه اونس هم بايدبين 1244تا 1286 تا اين ماه بمونه زياد نزول نميكنه .اتي اسفند تا محدوده 1370 و 1380 ميره بعد اونجا بايد ديد چيكار ميكنه.شوخي نيست اتي اسفند ظر ف يك هفته تقريبا 50000 هزار حجم زده.
              آخرین ویرایش توسط روندشناس؛ 2017/06/14, 23:42.

نظر

• روندشناس
                عضو فعال
                • May 2014
                • 1057

اين فروم را نگاه كنيد همه گيج شدن يكي ميگه ميره 1300 يكي ميگه ميره 1250
                و كلا هر موقع بيشتر گفتن اون طرف ميره اونس جهتش عوض شد./:.yead.:/

نظر

• Amir.tala
                  ستاره دار (2)
                  • Dec 2015
                  • 3150

اگرقرار بر پایین رفتن آتی باشه،برای فردا،در سررسید دی نقطه 1299500 نقطه مهمیه.....................

نظر

• arminarmin
                    عضو عادی
                    • Jan 2014
                    • 108

در اصل توسط arminarmin پست شده است View Post
                    نصف فروش هام رو 1310 دی ماه بستم / همچنان در فارکس شرت سل طلام رو حقظ کردم /
                    ولی اتی رفتارش امروز عجیب بود ترجیح دادم نصف فروش هام رو ببندم علی رغم اینکه فکر میکردم باید راحت زیر 1300 بره/.:blinksmiley.:/
                    فروش های بسته شده رو در همون قیمت قبلی اضافه کردم / اتی بیشتر تمایل به اصلاح قیمت داره اما خوب من رو فروش باقی میمونم/.:blinksmiley.:/

نظر

• روندشناس
                      عضو فعال
                      • May 2014
                      • 1057

من هم هنوز تعهد خريد دارم ببينيم تا خدا چه خواهد.اونس هم به ثبات رسيده زياد نزول نداره .اتي دي فكر كنم تا 1340 مياد بالا 1308 خيلي داره حجم ميخوره.
                      آخرین ویرایش توسط روندشناس؛ 2017/06/15, 11:45.

نظر

• Amir.tala
                        ستاره دار (2)
                        • Dec 2015
                        • 3150

من احتمال می دهم این صعود تا 1279 یک پولبک بود در یکی از تایمها............ممکنه انس بریزه!الان 1275.5
                        جالبه!!
                        دیروز3-4 تومان بالاتر فروشها رو بستم و باز 3-4 تومان بالاتر خرید کردم و با سود کمی بستمشون...........

چارتی داشتم که 1280 نقطه مهم بود و اتفاقا رفتم که داخل تاپیک بگذارم ولی خوابم برد(زمانی که 1266 بود) بیدار شدم دیدم تا 1279.5 رفته و رسیده به 1275......گفتم فروش بزنم دیدم نمیشه.....نگاه کردم دیدم از دیروز فروش هست........بله فروشی که نمی دونم از کجا اومده؟؟!!جالبه که از دیروز تا حالا 2 بار هم رفته تو سود ولی من که نمی دانستم!!البته عددش با 1313500 ثبت شده....حالا خطای خودم یا سیستم معلوم نیست.......الانم که رفتیم تو ضرر.......ولی چارت میگه انس می ریزه.........حالا هر چی خیره چون اینجا یک عده فروش دارند یک عده خرید........هیچ دعایی نمی کنم/:.smilingsmiley.:/اگر می شد همه با هم یک موقعیت داشتیم عالی بود....................
                        انس تا 1257 اومد پایین و برگشت بالا فعلا.............
                        من 1308500 اول وقت بستم فروشهای خودم رو.......رفت بالا و الان دوباره رسیده به این قیمت.....ببینیم چی میشه

نظر

• Amir.tala
                          ستاره دار (2)
                          • Dec 2015
                          • 3150

رفتار سکه امامی نقدی خیلی مهمه.............اگر کانال صعودی خودش رو به سمت پایین بشکنه،ریزش زیادی داره ولی تا حالا که مدت زیادی هست مقاومت کرده

نظر

• Amir.tala
                            ستاره دار (2)
                            • Dec 2015
                            • 3150

نظر

• negarminavi
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 35715

رفتار سکه امامی نقدی خیلی مهمه.............اگر کانال صعودی خودش رو به سمت پایین بشکنه،ریزش زیادی داره ولی تا حالا که مدت زیادی هست مقاومت کرده
                              به نظر میاد سکه نقدی همچنان منتظره واکنش دلار در داخل هست !

آنهایی هم که دنبال پوزیشن خرید هستند همینطور ! بیشتر منتظر تحرک دلار هستند !

نظر

• Amir.tala
                                ستاره دار (2)
                                • Dec 2015
                                • 3150

1.5 میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی برداشت میشه برای توسعه و اشتغال روستاها........بانک مرکزی گفته نگران ریال آن نباشید از خزانه نمیدیم که پایه پولی بره بالا......تو بازار می فروشیم که کشش هم داره..........به نظرتون دلار میره بالا؟

نظر

در حال کار...
                                X