کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اونس الان هرچي پاينتر بياد به نفع صعود اتي هست. چون همه فكر ميكنن اينجا كف اونس هست . البته اين نظر من هست بازار بايد ديد چي ميشه فعلا در خريد هستم.همچنان فكر ميكنم ده درصدي اتي بالا ميره. نظر شما چيست.
من تا حدودی با برگشت موقت آتی با شما موافقم اما بنظرم قیمت باز شدن امشب اونس و روندی که در پیش میگیره خیلی مهمتر و تاثیر گزارتر هست
روند مثبتی که حدس میزدم بنظرم تا حدود زیادی انجام گرفت
اما حالا بنظرم روند معاملات قراداد تیر ماه غیر عادی و هیجانی هست،روی این قیمتها و با این وضعیت اونس و نقدی باید مراقب بود
نالیدی و تقدیر همان است که بودست
آن حلقه زنجیر همان است که بودست
نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.
اونس الان هرچي پاينتر بياد به نفع صعود اتي هست. چون همه فكر ميكنن اينجا كف اونس هست . البته اين نظر من هست بازار بايد ديد چي ميشه فعلا در خريد هستم.همچنان فكر ميكنم ده درصدي اتي بالا ميره. نظر شما چيست.
من نظرم این هست که منفیهای اتی را نم نم جمع کردن خوبه...یکم هم دید را میانمدت کنیم...من اعتقاد دارم دلار 10 درصد و اونس هم 5 تا 10 درصد حداقل تا اخر سال بالا دارند.
کوتاه مدت یکمقدار باید ببینیم اونس با 1310 و 1300 چه میکنه
به نظر م اتي ارديبهشت تا 1400 ميره. ببينيم چي ميشه .بره ظرف 50 روز در اتي پولم را دوبل كردم . اين بازار فقط بايد صبور و تيزهوش بود هم هميشه ميتوني نقد باشي هم زود اوج ميگيري اگر با استرازي درست باشه.دم بچه هاي اين تاپيك گرم اين ماه خوب تحليل گذاشتيد .
من نظرم این هست که منفیهای اتی را نم نم جمع کردن خوبه...یکم هم دید را میانمدت کنیم...من اعتقاد دارم دلار 10 درصد و اونس هم 5 تا 10 درصد حداقل تا اخر سال بالا دارند.
کوتاه مدت یکمقدار باید ببینیم اونس با 1310 و 1300 چه میکنه
نقدی بین 1230-1240 مقاومت داشته......پس جا داره تا همین فاصله بیاد پایین............الان 1241
انس بلند مدت صعوده ولی کوتاه مدت نزول نشون میده......الان 1315
دلار(یورو تا 4680 میتونه بیاد و برگرده بالا.......الان 4700)........دلار هم میتونه به همین روند باشه...الان 3897
نقدی بین 1230-1240 مقاومت داشته......پس جا داره تا همین فاصله بیاد پایین............الان 1241
انس بلند مدت صعوده ولی کوتاه مدت نزول نشون میده......الان 1315
دلار(یورو تا 4680 میتونه بیاد و برگرده بالا.......الان 4700)........دلار هم میتونه به همین روند باشه...الان 3897
آتی اردیبهشت بیاد سمت 1382......خطری میشه
حالا فروش یا خرید؟/:.rolleyessmileyani
انچنان فكر نكنم خطري باشه نهايتش بياد 1378 حالا كمي بالا يا پايين با اين حالي كه اونس داره فعلا همين محدوده اتي درجا ميزنه . تنها چيزي كه الان مد نظر من ميرسه اينه كندل امروز نبايد زير 1383 در اخر وقت بسته بشه كه با اين اوصاف من از معامله خارج ميشم.
نظر