کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اوضاع داره جالب میشه !
بنظرم یک بازیگر قدر دیگه اومد به میدان
حجم را دقت کنید
تا اینجا که شکست خورد!
این که داره آتی را کنترل میکنه همونطور که قبلا گفتم به دریایی از پول وصل هست.
نزدیک به 1700قرارداد واقعی را در چشم به هم زدنی بلعید
اون طرف هم خیلی زرنگ بود و صف را رنج نزد اولش تعداد بالا گذاشت برای عرضه با قیمت بالا تا زور حریف را برآورد کنه
سلام، به نظر من خریدار یک شخص حقوقی دولتی مرتبط با بانک مرکزی است.
فرضیه شما بنظرم نادرست هست
بنظر شما بانک مرکزی از کنترل نرخ آتی با توجه به کاهش حدود 40 دلار اونس خصوصا در سر رسید تیر 97 چه نفعی میبره؟
.
.
.
این حرومزاده ای که جلوی روند عادی آتی را گرفته یکی از همین نهادهای غرق در فساد و رانت رشد یافته در دل نظام مقدس جمهوری اسلامی هست
اونقدر هم قدر هست که دیگر بازیگران آتی فعلا یا نمی تونن یا اونها را ترساندن که وارد این بازی کثیف نشن
با سلام به دوستان
خب مثل اینکه داره معلوم میشه چرا با افت طلا آتی افت نکرد. به نظر من از عوامل بانک مرکزی که خبر از رشد قیمت دلار داشتند از موقعیت افت طلا استفاده کردند و پوزیش خرید باز کردند
همیشه در تحلیل ها رانت و فساد را باید لحلظ کرد
با سلام به دوستان
خب مثل اینکه داره معلوم میشه چرا با افت طلا آتی افت نکرد. به نظر من از عوامل بانک مرکزی که خبر از رشد قیمت دلار داشتند از موقعیت افت طلا استفاده کردند و پوزیش خرید باز کردند
همیشه در تحلیل ها رانت و فساد را باید لحلظ کرد
اونس افزایشی
دلار داخلی هم مبادله ای و هم آزاد افزایشی
سکه نقدی افزایشی
. اما با این حال بنظر میرسه بالای آتی را هم بست!این را چطور ارزیابی میکنید؟
نالیدی و تقدیر همان است که بودست
آن حلقه زنجیر همان است که بودست
نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.
نظر