کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
در حالیکه اگر مرض ! نداشتند ! میتونستن زودتر هم اعلام کنن !
ظهر هم نوشتم هدف بیرون کردن افراد از بازارهاست ! با شعار اقتصاد مردمی !!!
امشب دروغگوی دولت میخواد نرخ سکه رو تعیین کنه ! برای مملکت !
این نابلدها میخوان نرخ رو چند تعیین کنند؟فردا حراج بانک کارگشایی تماشایی خواهد بود.اونجا دیگه ملت صد تا صد تا میخرن.خودشون هم نمیدونن باید چه نرخی تعیین کنند.
در حالیکه اگر مرض ! نداشتند ! میتونستن زودتر هم اعلام کنن !
ظهر هم نوشتم هدف بیرون کردن افراد از بازارهاست ! با شعار اقتصاد مردمی !!!
امشب دروغگوی دولت میخواد نرخ سکه رو تعیین کنه ! برای مملکت !
بنظر من این آخوندهای پست فطرت عاقبت کوتاه میان،فقط قبل از اینکه به آمریکا بگن ...خوردیم،(اونم پنهانی)مردم را با تورمی که درست میکنند زیر فشار له میکنند
و کارخانه هایی که عملا دیگه ورشکست میشن و اقتصادی که سالها طول میکشه تا این زخمهاش خوب بشه،
نالیدی و تقدیر همان است که بودست
آن حلقه زنجیر همان است که بودست
نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.
حراج سکه های حسن فریدونی منحل شد.سکه به سمت مثبت در حرکت است.
لینک خبر؟؟
فکر نکنم در چنین شرایطی همچین کاری بکنند
اگر منظورت حراج هست بهترین کار ممکن را انجام داد،چون خیلی از شارلاتان ها می آمدن تو سالن حراج و قیمت را عمدا بالا می بردن مثل روز روشن بود عامل دیگران هستند
به چشم خودم آدمایی رو میدیدم که 200 عدد سکه میخریدن 4 یا 5 میلیون بالای قیمت بازار(ظاهرشون را نگاه میکردی یک عدد 1000تومنی تو جیبشون نبود!!) سر رسید یکماهه عاقبت بازار را متعادل میکنه واقعیت را باید پذیرفت چون دست مردم عادی میرسه
تیر خلاص وقتی هست که روزانه کارگشایی عرضه هم انجام بده،فکر کنم اردیبهشت انجام بشه
من وقتی به این دولت در بعضی مواقع اعتراض میکنم برای همین هست حراج احمقانه ترین کار ممکن بود که انجام داد یا همین گران کردن 75 تومن 6 ماهه و 50 تومن یکساله!!آتش دقیقا از همین تصمیم احمقانه دولت شعله ور شد
. کسانی که این تصمیمات را میگیرن عامل مافیا هستن که در بدنه دولت رخنه کردن.
نالیدی و تقدیر همان است که بودست
آن حلقه زنجیر همان است که بودست
نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.
نظر