سکه امامی 711 هزارتومان و دلار نیز 1820 تومان .
معاملات سكه در بازار اتي
Collapse
X
-
-
در اصل توسط 6500400 پست شده است View Postسکه امامی 715 هزار تومان شده است. خریداران سری اول پیش فروش که 573 هزار تومان با احتساب 5 درصد مالیات برایشان تمام شده سودی در حد 140 هزار تومان در هر یک قطعه سکه نصیبشان میشود .
و آن اینکه ارزش جایگزینی در قیاس با سری دومیها که 627 + 31 تومن مالیات :: و صبر 4ماهه خریده اند عملا قیمت خرید از بانک را 658 تومن و با خواب پول 705 تومن در میاورد...
و ارزش جایگزینی بر اساس خرید بانک حدود 614 تومن برای سری اولیها که خوش شانس بودند و به بانک جرات اعتماد را داشتند در میاید ...
چون 7% سود اوراق مشارکت{برای 4ماه} است و یعنی بانک برای پس گرفتن سکه از آنها حاضر است ارزش جایگزینی به مبلغ 614 تومن{ 546 + 27 مالیات + 37 تومن سود اوراق} بپردازد
در نتیجه ی اینها ...بازار باید پولی بیشتر از بانک برای خرید سکه ها بپردازد تا سکه ها به بانک برنگردد... /:)
نتیجتا اینکه بعد از اردیبهشت سکه هایکه وارد بازار میشوند با قیمت خرید 658 و انتظار 4ماهه وارد خواهند شد ::
که زیر 705 تومن بعلت وجود امکان جایگزینی با اوراق مشارکت ... وارد بازار نخواهند شد....
شخصا معتقدم طرح بانک مرکزی کف سکه را روی افزایش سالینه 20% قیمت سکه بسته است
و گرنه سکه ای وارد بازار نخواهد شد .. و بازار برای ورود سکه ها مجبور است با اوراق مشارکت رقابت کند و سود بیشتری به پیش خرید کنندگان بپردازد.
نظر
-
در اصل توسط 6500400 پست شده است View Postخریداران سکه در اتی حواسشان را جمع کنند . شخصا به چند تا بانک ملی رفتم و دیدم که سکه ها را به مردم توزیع میکردند بدون هیچ مشکلی . و موضوع پته را پرسیدم گفتند : یک نوع حواله میباشد که تا هر تاریخی دردست شما باشد و هر وقت خواستید بیاوریدش و سکه هایتان را تحویل بگیرید.
نظر
-
خير دوست من .
من با حدود 25 نفري كه پيش خريد كرده اند و طي ديروز و امروز سكه هاشون رو تحويل گرفتند صحبت مي كردم همه يه تفكر داشتند و اون اين بود كه سكه ها رو تحويل و نگه داشتند . از همكارا هم سوال كردم زياد شلوغ نيست .
فكر نكنم زياد فروشنده پيدا بشه
در اصل توسط 6500400 پست شده است View Postدلار 1820 تومان و سکه امامی 706 هزار تومان شد. ((( مثل اینکه افرادی که سکه ها را تحویل گرفته اند به بازار حمله کردهاند )) .
نظر
-
2روز پیش وقتی قیمت سکه سقوط کرد سکه ای دست مردم عادی نبود تا بازارش رم کنه و قیمت رو به کف برسونه
بازار سکه دسته یه عده گردن کلفت بود و خودشون هم بازار رو بالا کشیدن چون توی ثبت نام زیاد کرده بودن
اما الان که حدود 200 هزارتا سکه تو دست مردم هست همه هم به امید سود بیشتر هستن کافیه یه گردو خاکی بشه اون وقت ملت که سکه ها توی دست دارن از ترس ضرر به هر قیمتی فروشنده میشن
تازه هر روزم تعداد سکه های بازار بیشتر میشه این خطر ناکه
به نظرم بازار از شنبه رنگ دیگه دارهخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
نظر