کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اونس محدوده 1189 تا 1194....یک باند مقاومتی داره...ببینم میتونه رد کنه...خودم بیشتر احتمال اصلاح کوتاه مدت میدم...البته روند کلی صعودی با شیب کم هست...ولی مقطعی تو این چند روز شاید اصلاح داشته باشیم
اونس محدوده 1189 تا 1194....یک باند مقاومتی داره...ببینم میتونه رد کنه...خودم بیشتر احتمال اصلاح کوتاه مدت میدم...البته روند کلی صعودی با شیب کم هست...ولی مقطعی تو این چند روز شاید اصلاح داشته باشیم
جناب علیرضا اگر از باند مذکور عبور کنه ، تا چند میتونه بالا بیاد ؟
اونایی که دوشنبه زیر 1300 گرفتن الان حداقل 20% سود کردن !
فعلا تا سقف قبلی بالا اومده !
اون دفعه خیلی ها همینجا ورود کرده بودن !!!
مشخصه فروش زیاد شده ولی هنوز خریدار هم هست فکر کنم دیگراین ساعت یک ریزش داشته باشیم . این کندل این ساعت ریزشی بشه دیگه تا 30 تومان حداقل میاد پایین. بهترین موقعیت برای سل زدنه . حیف که کد ندارم ولی یک سل خفن میزدم برای 20 درصد سود.
خریداران اتی هیچ رقبتی برای خرید بالای 13300000 ندارن این باعث ترس افرادی که بالای این قیمت خریدن بشه و فروش زیاد بشه. ضمن اینکه کندل این ساعت سل شد و داره میاد زیر کندل قبلی بنابراین تا 4 ساعت دیگر همینجوری سل داریم. فکر کنم تا اون موقع به 13140000 برسه.
نظر