کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
این چند روز همش تو فروش آتی بودم. امروز استارت خرید رو زدم. آبان رو 1380 خریدم 1390 بستم. فعلا منتظر شاخص ساعت 5 و اظهارات یلن هستم.به نظرم از این ساعت نوسانات طلا بیشتر میشه. ترجیح میدم فعلا صبر کنم تا موقعیت خوب
دلیل اینکه سکه نقدی در مقابل ریزش دلار و حتی اونس اصلاح نمیکنه و یا مثل امروز اصلاح جزیی داره چیه؟ دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه؟
آتی رو امروز رنج منفی زدن،و این کار دانه درشت های آتی بود!!
تو بازار نقدی همه چی وقتی گرون میشه دیگه به سختی ارزون میشه یا اصلا نمیشه!!!
همین رشد اخیر دلار با اینکه الان برگشته اما قیمت اکثر لوازم مخصوصا الکتریکی و خانگی دیگه ارزان نشده!!!
نزدیک انتخابات هم هست و ترس این وجود داره که بعد انتخابات وقتی کار رژیم با مردم تموم شد آشفتگی های ارزی و اقتصادی برگرده مثل دوره محمود!!!! با این رشد عجیب نقدینگی که سرانجام تورم وحشتناکی رو دیر یا زود ایجاد میکنه،خیلی هم عجیب نیست!!
نالیدی و تقدیر همان است که بودست
آن حلقه زنجیر همان است که بودست
نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.
کسی حواسش نباشه تو اتی...دو روز کل سرمایه اش نابود میشه...کسانی که در خرید دو روز پیش بودند...الان نصف پولشون نیست...من فکر میکنم رقم 3700 برای دلار و کف اونس 1193 دلاری جای خوبی برای بای باشه...البته اونس 1210 هم یک حمایت داره
کسی حواسش نباشه تو اتی...دو روز کل سرمایه اش نابود میشه...کسانی که در خرید دو روز پیش بودند...الان نصف پولشون نیست...من فکر میکنم رقم 3700 برای دلار و کف اونس 1193 دلاری جای خوبی برای بای باشه...البته اونس 1210 هم یک حمایت داره
نظر