کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
من فکر میکردم آتی بازار شفافی هست
ولی الان میبینم با سفارش های 10تایی به محض افت قیمت اونس مانع ریزش میشن
دیروز همین موقع با اونس 1204 دلاری آبان 1310 عرضه زیاد داشت اما امروز!!!!!!!!!!!!
نالیدی و تقدیر همان است که بودست
آن حلقه زنجیر همان است که بودست
نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.
من فکر میکردم آتی بازار شفافی هست
ولی الان میبینم با سفارش های 10تایی به محض افت قیمت اونس مانع ریزش میشن
دیروز همین موقع با اونس 1204 دلاری آبان 1310 عرضه زیاد داشت اما امروز!!!!!!!!!!!!
این مدت دارم کار میکنم اتی به نظر شفاف تر از بورسه فقط باید مواظب حجم معاملات بود که کل پول را درگیر نکنی اونس تاثیر داره اما در لحظه تاثیر زیاد نداره
اتی بخواد بره بالا مگه اینکه با دلار بره ، مثل دو روز پیش و امروز !
برخی اخر وقت صحبت از دلار 3880-3900 تومانی برای فردا میکنند !
البته چون آخر سال هست بازار سر و سامانی نداره ! و این گروه باندی اتی هر کاری بخوان میکنن راحت تر از قبل !
مثل این چند روز که اختلاف قیمت سکه نقدی به 30-40 هزار تومان هم رسید !
حق با شماست اصلا اتی روی روال مثلا اونس یا ارز حرکت کنه نیست هر وقت خواست به هر طرف میره فقط باید نوسانگیری کرد موقعی که حجم زیاد شد طبق تکنیکال نمودارسوار موج شد
و در یک سود معقول خارج شد.
اگر آبان تا 18 بره بالای 1317500 و تا 19 بره بالای 1317000......و تثبیت بشه میشه گفت بالایی شده!
خب طبق این گفتار،فردا باید مثبت رو داشته باشیم حداقل به صورت نوسان.....ولی من خودم طبق روال همیشگی،باز هم وقتی رسیدیم به نقطه هدف تحلیل،دست و پام لرزید و موقعیت نگرفتم!!
نظر