کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوستان طبق پیش بینی قبلی بازار آتی سکه برگشت داشت
اما سطوح برگشتی آن رو توی چارت جدید مشخص کردم
فردا یک ناحیه حمایت مهم بین 1342000 تا 1345000 قرار دارد که اگر از این ناحیه برنگرده این ریزش بازار تا 1336000 ادامه داره
البته این تحلیل برای آتی سررسید اسفند هست که کاملا قابل بسط برای کل سررسیدها می باشد
دوستان طبق پیش بینی قبلی بازار آتی سکه برگشت داشت
اما سطوح برگشتی آن رو توی چارت جدید مشخص کردم
فردا یک ناحیه حمایت مهم بین 1342000 تا 1345000 قرار دارد که اگر از این ناحیه برنگرده این ریزش بازار تا 1336000 ادامه داره
البته این تحلیل برای آتی سررسید اسفند هست که کاملا قابل بسط برای کل سررسیدها می باشد
بازار به نظرم به تاحیه ی حمایتی واکنش نشان داد که اگر فردا کندل صعودی بزنه به معنای تأییدش هست
با توجه به قیمت دلار و اونس جهانی احتمال یه بالا رفتن دیگه داره (اما نه به اندازه دفعه قبل)
من فکر میکنم اونس بالای چندانی نره و احتمال میدم اردیبهشت دوباره 1350 تا 1360 را ببینه.نظرت چیه؟
ا
من خیلی از پیش بینی هام درست بوده تو این تاپیک....ولی از 99 درصدشون استفاده ای نکرده ام.....نمی دانم چرا؟؟!!!/:.rolleyessmileyaniگاهی حتی ضرر!
انس باید دید با حوالی 1362 امروز واگر نرسید امروز،با 1365 فردا چه می کنه......ولی از روی نمودار نقدی،تصورم اینه که برای سکه باید صعود داشته باشیم.ببینیم چی میشه.......
At the H4 chart of XAU USD, Inverted Hammer, Long-Legged Doji, and Engulfing patterns, which were formed from the support level, indicate that the uptrend continues. After being corrected from the resistance level, the price formed another Hammer pattern, which indicate that the correction completed and the instrument may continue moving upwards to reach the resistance level at 1279.00.
نظر