معاملات سكه در بازار اتي
Collapse
X
-
پاسخ : معاملات سكه در بازار اتي
در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Postثلث سرمایه ...1477500 خرید داشتم....فکر کنم هنوز دلار کمی بالا داره
اونس هم 1278 کف ساخته..کف را بشکنه تا 1270 میاد پایین...اگر هم رشد داشته باشه ...تا 1290 میتونه بیادبالا
نظر
-
اونس 1290 دلار را دید و دوباره بسمت حمایت 1278 حرکت کرد...با شکست 1278 ...1270 را میبینه
هیجان رشد دلار هم فروکش کرده...پس انتظار بالای زیادی از دلار البته در کوتاه مدت نمیشه داشت
نکته بعدی حباب سکه نقدی است..اگر دلار را 4030 تومان و اونس را 1279 بگیریم..حتی با فرض 6 درصد مالیات بر ارزش افزوده (که البته بیشتر شنیده ها حکایت از 3 درصد بود) باز هم 20 هزار تومان حباب مثبت داریم
فاصله بین اتی تیرماه و اردیبهشت ماه هم 46 هزار تومان هست که ان هم بنظرم من بعد از فروکش کردن ولع خرید بسمت حداکثر 40 هزار تومن میل میکنه.
تحلیل تکنیکال اتی اردیبهشت هم حکایت از اتمام صعود در قالب اصلاح و ریزش در موج c است.
با تمام این تفاسیر خرید اتی تیرماه بالای 1480000 ریسک داره..و فروش پوزیشن محتملتر و درست بنظر میرسه...تارگت نهایی 1460000 تیرماه..و البته طی نوسانات مثبت و منفیآخرین ویرایش توسط علیرضا123؛ 2017/10/20, 21:52.
نظر
-
اکثر فعالین آتی اعتقاد دارن تیر به 1460 پولبک میکنه و از اونجا حرکت پرشتابی رو شروع میکنه
ولی با اوضاع و احوال فعلی سیاسی این نظریه بنظر من کمی عجیب هست
واقعیت من که جرات فروش گرفتن ندارم/:.wacsmiley.:/
نالیدی و تقدیر همان است که بودست
آن حلقه زنجیر همان است که بودست
نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.
نظر
-
در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Postاکثر فعالین آتی اعتقاد دارن تیر به 1460 پولبک میکنه و از اونجا حرکت پرشتابی رو شروع میکنهولی با اوضاع و احوال فعلی سیاسی این نظریه بنظر من کمی عجیب هستواقعیت من که جرات فروش گرفتن ندارم/:.wacsmiley.:/
یکی از دلایلی که نمیذارن آتی بریزه اون خریدهای پر حجم تو قیمتهای بالاست. کما اینکه اگر اجازه نوسان بدن میتونن از رشد طبیعی که فک میکنم یک ماه دیگه دوباره شروع میشه استفاده کنن. به آخر سال میلادی که نزدیک بشیم دلار داخل حتمن رشد میکنه و احتمال داره که طلای جهانی هم دوباره گارد صعودی بگیره.
شاید هم گذاشتن نزدیک بشیم به بحثهای کنگره و یه جوی بدن و ببرن بالاتر. با این حساب فکر نمیکنم رشد قابل توجه و مهمتر از اون پایداری باشه.
نظر
-
از دوستان اینجا کسی هست یادش باشه پارسال دلار به چه دلیلی بالای 4100 تومن رفت؟
وبازگشت به پایین چقدر طول کشید؟
نالیدی و تقدیر همان است که بودست
آن حلقه زنجیر همان است که بودست
نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.
نظر
-
در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Postاز دوستان اینجا کسی هست یادش باشه پارسال دلار به چه دلیلی بالای 4100 تومن رفت؟
وبازگشت به پایین چقدر طول کشید؟
خرداد اینا فک کنم دیگه کفش بود حول و حوش 3730
نظر
نظر