لعابيران ( شلعاب )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سهند بورس
    عضو عادی
    • Sep 2011
    • 80

پاسخ : لعابيران ( شلعاب )

در اصل توسط nimakashani پست شده است View Post
    فيمت شلعاب در ابتداي سال 5328 ريال بوده و در آخرين روز معاملاتي سال 92 9515 ريال بسته شده يعني 78 درصد در يك سال...... حالا 40 درصد تورم رو هم ازش كم كنيم باز ميشه 38 درصد سود.............
    جناب سهند بورس به نظر شما اين ميزان بازدهي كمه؟؟؟
    شما چرا نمیگین از قیمت 1520 به زیر 800 تومن ریزش کرد اگه با این حسابه مزخرفترین سهم بالای 300 400% بازدهی داده!!!

نظر

• جواد277
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 4925

به نظر من شلعاب حباب دارد باید گول این چند روز مثبت را نخورد دوباره قیمت ان خواهد ریخت اولین ریزش از 1450 بود که تا 770 تومان ریخت اگر دوباره بریزد حتمن از 980 تومان تا 600 تومان ریزش میکند بهتر است هر چه زودتر سهم خود را فروخته وبا سهامهای بهتر بازار تعویض کنید

نظر

• arashami
        عضو عادی
        • Feb 2014
        • 181

دوستان چرا یه مدته کسی حرفی نمیزنه؟
        این سهند که هر کسی هست فقط اعصاب ما رو هدف گرفته!نه دلیلی نه چارتی، فقط منفی گویی
        من تو این فروم عضو شدم فقط به خاطر همین شلعاب
        من یک مبتدی ام! نمودارها فقط برای دریافت نظر دوستان و اساتید می باشد و ملاک ترید خودم هم تا اطلاع ثانوی نیست/.:blinksmiley.:/

نظر

• bourse_bourse
          عضو عادی
          • Jan 2011
          • 92

دوست عزیز سلام
          این سهم شناوریش کمه
          پول توش کمه
          اگه سهمو داری باید حوصله کنی افزایش سرمایه نزدیک بشه
          اگه تازه میخوای بخری یا اضافه کنی ، هرچه به قیمت ۵۷۰ نزدیکتر بخری ، سود بیشتری نصیبت میشه
          حالا مدیریت با خود شماست ، فعلا که بازار رمقی نداره. امسال میگن افزایش سرمایه حتمیه . خبر گرفتی به ما هم اطلاع بده.

نظر

• ".احسان."
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 2676

در اصل توسط arashami پست شده است View Post
            دوستان چرا یه مدته کسی حرفی نمیزنه؟
            این سهند که هر کسی هست فقط اعصاب ما رو هدف گرفته!نه دلیلی نه چارتی، فقط منفی گویی
            من تو این فروم عضو شدم فقط به خاطر همین شلعاب

دوست عزيز،

قصد نداشتم ديگر در مورد شلعاب بنويسم، چون اعتقاد دارم سهم خوب راه خودش را مي رود. اما به دليل سوال شما و همچنين شايعه پراكني عده اي لازم ديدم، نكته اي را اشاره كنم.
            متاسفانه اين نان خوردن ها در بورس براي عده اي جا افتاده است،‌ كه با ترساندن سهامداران جز با اهداف پايين تر خيلي بالاتر از قيمتهاي ذكر شده،‌ سهم ارزشمندشان را از دست سهامدار در آوردند و در روزهاي مثبت و اخبار مثبت به ده ها درصد بالاتر به همان عده بفروشند، غافل از اينكه راه هاي بهتري براي كسب درآمد در جاهاي ديگر و همين بورس وجود دارد. كلاهبرداري در همه قشري وجود دارد، و در بورس به اين شكل نيز ايضا وجود دارد.
            اما نكته بعدي آنكه بايد شنونده عاقل باشد،‌ و قدر سهم ارزشمند خود را بداند.
            شلعاب در قيمت 900 تومان فرصت خريد است. در اين مورد بنده با توجه به بررسيهايي كه كرده ام، كوچكترين شكي ندارم. اگر شما با بررسي خودتان قصد خريد يا فروش داريد،‌ بايد تصميم خودتان را بگيرد.
            از نظر بنده ارزش بازار شلعاب نبايد كمتر از كاشي پارس باشد.

موفق باشيد.
            آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
            کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• arashami
              عضو عادی
              • Feb 2014
              • 181

با تشکر از شما دوستان
              من که قبلا گفتم.به هیچ عنوان قصد فروش ندارم و بیشترین درصد سبدم هم همین سهمه
              توی پست قبلی هم گفتم، نگرانیم بیشتر همون ننوشتن دوستان قدیمی بود.گفتم نکنه اتفاقی افتاده و ما بی خبریم!
              من یک مبتدی ام! نمودارها فقط برای دریافت نظر دوستان و اساتید می باشد و ملاک ترید خودم هم تا اطلاع ثانوی نیست/.:blinksmiley.:/

نظر

• hector
                عضو فعال
                • Jan 2013
                • 1764

در اصل توسط arashami پست شده است View Post
                با تشکر از شما دوستان
                من که قبلا گفتم.به هیچ عنوان قصد فروش ندارم و بیشترین درصد سبدم هم همین سهمه
                توی پست قبلی هم گفتم، نگرانیم بیشتر همون ننوشتن دوستان قدیمی بود.گفتم نکنه اتفاقی افتاده و ما بی خبریم!
                درود
                هیچ کدوم از دوستای قدیمی از سهم خارج نشدند
                فقط عادت به بوق زدن ندارند،سهم خوب راه خودشو میره
                من سهامداری میکنم @};-

نظر

• سهند بورس
                  عضو عادی
                  • Sep 2011
                  • 80

نوسان گیری،زیر 800 خرید 2 3 تا مثبت میزنه بعد صف فروش حال و روز این سهم!!!!

نظر

• ".احسان."
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 2676

لعابيران (شلعاب)

از نظر بنده براي شلعاب با توجه به افزايش سرمايه 186% پيش رو، و با توجه به بنيادي بودن شركت از نظر عملكرد، بازي خوبي توسط بازيگران براي سهم رخ خواهد داد، كه بازدهي بسيار بيشتري از بازار را براي سهامدار به ارمغان خواهد اورد. از اين رو بنده سهامداري شركت را در بازه 1 سال و 3 ماه براي خود تعريف كرده ام، انتظار شخصي بنده از بازدهي بعد از اين مدت زماني حداقل حدود 200% مي باشد. در صورتيكه در زمان كمتري بازدهي معقولي داشت، نقطه خروج را اعلام مي كنم.

اما شرايطي كه از نظر بنيادي براي سهم متصور است:

1- افزايش سرمايه از محل آورده به ميزان 186% در سال 93 (احتمالا به زودي بايد شاهد آمدن تاييد اين گزارش در بهار باشيم)
                    2- كاهش هزينه هاي مالي و موثر بر سود به ميزان 30 الي 50 تومان
                    3- ميزان افزايش نرخ لعاب در گزارش پيش بيني سال 93 حدود 9% در نظر گرفته است. اين در حالي در شركتهاي كاشي ساز، اين افزايش بين 15% الي 30% در نظر گرفته شده است. بنابراين از اين محل مي تواند سود شركت بين 30 الي 100 تومان افزايش يابد.

در واقع با لحاظ كردن موارد 1، 2 و 3 شركت توانايي دارد، سود سال 93 را بالاي 200 تومان تا مرز 300 تومان تحقق بخشد. با توجه به كوچك بودن و طرح توسعه شركت مي توان پي بر اي شركت را بين 7 الي 9 متغيير دانست. يعني ارزش بازار حدود 90 ميليارد تومان.

از طرف ديگر با توجه به مواد اوليه؛ ارزان در شركت از قبل، مي توان سهامدار عمده (تاصيكو) كه قصد عرضه در بازار بورس را دارد، سودي بيشتر را پيش بيني نمايد. به نظر ميرسد، قبل از ورود تاصيكو، شلعاب و فباهنر بازي قيمتي و پيش بيني سودي خوبي داشته باشند.

توصيه بنده به بازيگران سهم و كساني كه قصد خريد تعداد سهم را دارند، اينست، بايد براي خريد تعداد مد نظر توقف خود را در قيمت بين 1100 تومان تا 1200 تومان براي سهم بگذاريد، نه در قيمتهاي زير 1000 تومان. در اين قيمتها نمي توانيد به تعداد سهام مورد نظر دست يابيد. و هر زمان بيشتر در اين قيمتها بماند، احتمالا بازيگران ديگر بازار، بيكار نخواهند نشست.

شلعاب براي كساني كه قصد سرمايه گذاري ميان مدت دارند، گزينه بسيار مناسبي است. اما براي كوتاه مدت احتمالا سهام بهتري در بازار وجود دارد.
                    خريد در اين قيمتها به قصد حضور در مجمع و دريافت سود 110 توماني پيشنهاد مي شود.

موفق باشيد.

نظر

• ".احسان."
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 2676

يكي از دلايل طرح توجهي افزايش سرمايه شلعاب از محل آورده (افزايش سرمايه 186%) شروع طرحيست، كه در گزارش حسابرسي ذكر شده كه از اوايل ارديبهشت شروع خواهد شد. اين طرح با سرمايه گذاري 2 ميليارد تومان، طرح چاپ ديجيتال مي باشد. بنابراين اين احتمال وجود دارد، كه تا اوايل ارديبهشت، گزارش تاييدي افزايش سرمايه شركت روي كدال بيايد. لازم به ذكر است، اين طرح به پيشنهاد خود سازمان بورس به شركت و سهامدار عمده مطرح شده است. بنابراين احتمال تاييد سريع توسط سازمان بورس بسيار بالاست.

نظر

• سهند بورس
                        عضو عادی
                        • Sep 2011
                        • 80

دیگه خبری نیست از تحلیل گرا انگار شیپوراشون خراب شده

نظر

• بابک پناهی
                          عضو فعال
                          • Dec 2010
                          • 3208

در اصل توسط سهند بورس پست شده است View Post
                          دیگه خبری نیست از تحلیل گرا انگار شیپوراشون خراب شده
                          کار میکنه چونکه هسته ایه !

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=1902&page=312

نظر

• arashami
                            عضو عادی
                            • Feb 2014
                            • 181

به نظر میاد این جناب سهند،علاوه بر سودجویی از یک بیماری روانی نیز رنج میبرد!
                            انشاا... خدا شفای عاجل عنایت کنه
                            دیگه چیزی تا اینکه سهم چشاتو از حدقه در بیاره، نمونده/:.coolsmiley02:./

نظر

• راز نما
                              عضو فعال
                              • Mar 2013
                              • 347

در اصل توسط راز نما پست شده است View Post
                              معمولا اینجور سهم ها در بلند مدت سود خوبی میشه از آن کسب کرد اما چیزی که از ظواهر معاملات آن دیده میشه اگر زیر نقطه 920 قیمت پایانی قرار گیرد اونوقت میره به طرف محدوده 750 که نقطه حمایت قوی سهم می باشد از نوع معاملات و حجم معاملات دیده میشه که فعلا تا 4 هفته دیگر صعود قوی در اآن دیده نمیشه .
                              این پیامی بود که در 9 اسفند دادم و الان باید بگویم وقت خرید سهم میباشد.رالی صعود شلعاب هم این هفته بطرف 1200 خواهد بود و خیلی زود خواهد رسید شاید فردا آخرین فرصت برای خرید باشد. پس نگرانی نداره افرادی که در ضرر هستند.
                              تک سهم کرمانشاه میانگین خرید 925

نظر

• mj358
                                عضو عادی
                                • Jan 2013
                                • 21

قصد دارم سهامدار عمده اين شركت(1%+)بشم نظرتون چیه

نظر

در حال کار...
                                X