شلعاب سهمی اروم ومطمئن ..ببینم شش ماهه چه کرده ...خیلی از بازار عفب مونده ..
لعابيران ( شلعاب )
Collapse
X
-
شنیده ها از لعابیران
شنیده شده شرکت لعابیران در گزارش 6 ماهه تعدیل مثبت درآمد خود را به بازار اعلام خواهد نمود. شلعاب طی سه ماه نخست سالجاری از فروش محصولات خود مبلغ 120 میلیارد ریال درآمد کسب کرده است. پیشبینی فروش «شلعاب» برای سال مالی 91 بیش از 446 میلیارد ریال اعلام شده که طی دوره سه ماهه نخست سال معادل 27 درصد از بودجه سالیانه را محقق ساخته است. شرکت طی 3 ماهه اول معادل 32 درصد از پیشبینی سود هر سهم 962 ریالی خود را محقق کرده و پیشبینی عملکرد «شلعاب» برای سال مالی 91 نسبت به عملکرد سال مالی قبل به ترتیب فروش 38 درصد افزایش، بهای تمام شده کالای فروش رفته 51 درصد افزایش، سود عملیاتی 2 درصد افزایش و سود پس از کسر مالیات 4 درصد کاهش نشان میدهد. این در حالیست که شنیده شده شلعاب در عملکرد واقعی 6 ماهه فراتر از پیش بینی ها عمل کرده و پوشش بالایی را محقق ساخته است شرکت اعلام کرده که طرح افزایش ظرفیت توزین و میکسر را با برآورد سرمایهگذاری به مبلغ یکهزار و 269 میلیون ریال و طرح کاهش هزینه انرژی را با برآورد سرمایهگذاری به مبلغ پنجمیلیارد ریال در دستور کار دارد.هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
-
وضعیت شرکت بسیار مناسبه، فروش عالی، تولید عالی و نحوه مدیریت شرکت هم بسیار خوبه. اولین مقاومتش کجاست جعفر جان؟إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postوضعیت شرکت بسیار مناسبه، فروش عالی، تولید عالی و نحوه مدیریت شرکت هم بسیار خوبه. اولین مقاومتش کجاست جعفر جان؟
یک مقاومت کوچیک رو 410 داشت شکست ..هدف بعدی 480 ومهمترین مقاومت ..بشکنه اگه بگم براش 800 هم می بینم دروغ نگفتم ....
ولی ما به کم قانع هستیم همون 600 کافیه ...توقعات رو فعلا بالا نبریم ..
تا 480 مقاومت خاصی نداره ..
نظر
-
راستش می خواستم ببینم چند روز وقت دارم پول جور کنم وارد بشم...
با اطلاعاتی که از وضعیت شرکت دارم اصلا تارگت های شما دور از دسترس نیست... قطعا بازده عالی خواهد داشتإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت لعابيران طی نامه شماره مورخ 1391/07/29 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به 1391/12/30 با سرمایه 35,000 میلیون ریال مبلغ 971 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد
شرکت پيش بيني سود هر سهم سال مالي 1391 را در تاريخ هاي 29/11/90 و 28/12/90 (حسابرسي شده) و 3/05/91 مبلغ 962 ريال اعلام نموده بود. شرکت دلائل تغيير سود ناخالص را ناشي از افزايش نرخ مواد اوليه در اثر افزايش نرخ ارز و افزايش نرخ فروش عنوان نموده است.
پيشبيني عملکرد سال مالي منتهي به 30/12/91 نسبت به عملکرد سال مالي قبل به ترتيب فروش 41 درصدافزايش، بهاي تمامشده کالاي فروش رفته 49 درصد افزايش، سود عملياتي 15 درصد افزايش و سود پس از کسر ماليات 3 درصد کاهش نشان ميدهد.
شرکت اعلام نموده است که، هيئتمديره تصميم دارد مبلغ 600 ريال از سود را جهت تقسيم بين سهامداران به مجمع عمومي عادي ساليانه سال مالي 91 پيشنهاد نمايد.
شرکت اعلام نموده است که طرح افزايش ظرفيت توزين و ميکسر را با برآورد سرمايهگذاري به مبلغ 269ر1 ميليون ريال و طرح کاهش هزينه انرژي را با برآورد سرمايهگذاري به مبلغ 000ر5 ميليون ريال در دستور کار دارد.
لازم به تذکر است که نرخ تسعير ارز براي خريد مواد اوليه خارجي در شش ماهه اول سال مالي منتهي به 30/12/91 به طور متوسط 250ر33 بوده و شرکت براي پيش بيني شش ماهه باقي مانده نيز نرخ روز را در نظر گرفته است.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postسید جان سهم رشد نکرده مقاومت نداره ..
یک مقاومت کوچیک رو 410 داشت شکست ..هدف بعدی 480 ومهمترین مقاومت ..بشکنه اگه بگم براش 800 هم می بینم دروغ نگفتم ....
ولی ما به کم قانع هستیم همون 600 کافیه ...توقعات رو فعلا بالا نبریم ..
تا 480 مقاومت خاصی نداره ..
نظر
-
شلعاب
اهداف سهم بسیار بالاست اما به علت ماهیت دو سهامدار عمده صدر وصبا سهم دارای حرکت های کم ریسکیه که جذابیتش رو کم میکنهوسهم به زودی در قیمت های بسیار کمتر از ارزش ذاتی خود با وجود عدم بحران در شرکت و عدم کنترل قیمتی تولیدات و از بین رفتن رقیبان خارجی به علت افزایش نرخ ارز معامله میشه و این همه از سهم یک فنر جمع شده با احتمال جهش قیمتی شدید رو ایجاد کردهوبرای سهم کوچکترین جایی برای افت محسوس،احساس نمیشه کرد به قسمی که در پایان سال مالی 90 ارزش ذاتی معادل قیمت کنونی سهم داشت در حالی که سهم هایی با بنیاد مشابه شلعاب حداقل 2برابر و حتی تا 8 برابر ارزش ذاتی خود معمله میشوند.
حداقل قیمت سهم و کف قیمتی در آینده نزدیک 600تومان بوده وبدون ایجاد هیچ کونه حباب و کاملا منطقی بر پایه میانگین بازده و سود بازار و کاملا منطقی و قابل دفاع جای رشد تا قیمت 1200تومان را دارا میباشد.تا پایان سال 91 در بدترین شرایط با مفروظات بنیادی دست یابی به قیمت به درامد 3.3(تاکید دارم بدترین شرایط) بازده این سهم رو از نظر شرایط قیمت به درامدی بدون اغراق در صدر لیست سهام های بازار بورس تهران قرار خواهدداد.
بی راهه نیست اگر بگویم که شلعاب به زودی شگفتی ساز دیگر بورس تهران خواهد بود
بسیار مهم:سابقه وصداقت هر شخص رو میشه از پیشینه گفته ها و نوشته هاش فهمید و البته خیلی از افراد بی معرفت هستن که برای کسب اندکی سود شرافتشون رو زیر سوال میبرن که حالا با معرفی بیخود وبدون منطق یک سهم خودشون اندکی بیشتر سود کنن اما من میدونم که حرف من انقدر برای دوستان اهمیت نداره وانقدر هم اعتبار ندارم که بخوام تو نوسانات یک سهم نقش داشته باشم اما اگر مینویسم تنها از روی عشق وعلاقه ای است که به معامله گری وبورس در وجودم هست و از اینکه بتونم با شما تبادل اطلاعات کنم کمال خوشبختی منه اما برای اینکه شرمنده کسی نشم بازهم میگم من هیچ توصیه به خرید وفروش در هیچ نمادی ندارم وتنها به بررسی میپردازم چون توی بورس هر چیز ناممکنی ممکنهآخرین ویرایش توسط سعید پور احمدی؛ 2012/12/12, 22:19.سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
نظر